📢 روایت حضرت آیتالله خامنهای بر تاکید پیامبر اعظم صلواتاللهعلیهوآله بر اقامه نماز روزهای یکشنبه ماه ذیقعده
➕ نحوه خواندن این نماز
👈 حضرت آیتالله خامنهای:
✏️ «روزهای یکشنبهی ماه ذیقعده ایّام توبه و انابه است و عملی دارد که مرحوم عارف بزرگوار حاج میرزا جواد آقای ملکی در المراقبات نقل میکند از رسول مکرّم اسلام که خطاب به اصحاب خود فرمود:
✏️ کدامِ از شماها مایلید توبه کنید؟ همه گفتند ما میخواهیم توبه کنیم -ظاهراً ماه ذیقعده بوده است- طبق این نقل و این روایت حضرت فرمودند که در روزهای یکشنبهی این ماه این نماز را -یک نمازی با یک خصوصیّتی در مراقبات ایشان ذکر میکنند- انجام بدهید.
✏️ غرض، ایّام در ماه ذیقعده که اوّل ماههای حرام است در این سه ماه متوالی، ایّام و لیالی مبارک و متبرّکی است، پر از برکات است؛ باید از اینها استفاده کرد.» ۱۳۹۴/۶/۱۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔹 #ایلان_ماسک :
#واتساپ هرشب دادههای کاربران را استخراج میکند، اما بعضی از مردم هنوز فکر میکنند این نرمافزار امن است
#Whatsapp
@Roznegaar
✅ شیوه خواندن #نماز روز #یکشنبه ماه #ذیالقعده:
✨انس بن مالک نقل میکند: رسول خدا(ص) در روز #یکشنبه ماه #ذیالقعده فرمودند: ای مردم کدامیک از شما میخواهد توبه کند؟ [ما] گفتیم همه ما میخواهیم توبه کنیم ای رسول خدا(ص). [ایشان] فرمودند:
🔸غسل کنید
🔸و وضو بگیرید
🔸و چهار رکعت نماز (دو نماز دو رکعتی) بگذارید. در هر رکعت فاتحةالکتاب (سوره حمد) را یکبار، «قل هو الله احد» را سهبار، و معوّذتین (سورههای فلق و ناس) را یک بار بخوانید.
🔸[بعد از نماز] هفتاد بار استغفار کنید (أَسْتَغْفِرُ اللّهَ رَبّی وَ أَتُوبُ إلَیه بگویید)؛
🔸و [استغفار را] به «لَا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إِلّا باللّهِ العَلیِّ العَظیمِ» ختم نمایید.
🔸 بعد از آن این دعا را بخوانید:
«يَا عَزِيزُ يَا غَفَّارُ اغْفِرْ لِي ذُنُوبِي وَ ذُنُوبَ جَمِيعِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ»
✅ سپس پیامبر اکرم صلّیاللهعلیهوآلهوسلم فرمودند:
🔹هیچ بندهای از امّت من این [اعمال] را بهجای نیاورَد، مگر آنکه؛ ندایی از آسمان برآید که: ای بنده پروردگار! اعمالت را از سر گیر، که توبهات پذیرفته و گناهانت بخشوده شده است...
📚 إقبالالأعمال، ج١، ص٣٠٨
@Roznegaar
گزیدهای از کتاب #نردبان_سعادت ، تلخیص و تحریر کتاب #معراجالسعادة علامه ملا احمد نراقی را در روزهای یکشنبه دنبال کنید:
🔸 #علم_اخلاق نسبت به نفس و روح، همانند #علم_طب است نسبت به بدن و جسم؛ همان گونه که علم طب دو شاخه دارد: یکی بهداشت و پیشگیری از بیماری و دیگری درمان بیماری؛ علم اخلاق نیز دو شاخه دارد: یکی درباره #فضایل و راه به دست آوردن آنها و دیگری درباره #رذایل و راه علاج آنهاست.
📚 نردبان سعادت، ص ۶۵
(تلخیص و تحریر کتاب معراجالسعادة)
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
«وَمِنَ الشَّيَاطِينِ مَن يَغُوصُونَ لَهُ وَيَعْمَلُونَ عَمَلًا دُونَ ذَلِكَ وَكُنَّا لَهُمْ حَافِظِينَ»
و گروهی از شیاطین (را نیز مسخّر او (سلیمان علیهالسلام) قرار دادیم که در دریا) برایش غوّاصی میکردند؛ و کارهایی غیر از این (نیز) برای او انجام میدادند؛ و ما آنها را (از سرکشی) حفظ میکردیم!
#سوره_انبیاء آیه ۸۲
@Roznegaar
#تفسیر_آیه
آیه بعد، یکى دیگر از مواهب انحصارى سلیمان(علیه السلام) را بازگو مىکند، مىفرماید: ما بعضى از شیاطین را مسخر او قرار دادیم که براى او در دریاها غوص مىکردند (و جواهرات و مواد پرارزش بیرون مىآوردند) و کارهائى غیر از این نیز براى او انجام مى دادند (وَ مِنَ الشَّیاطِینِ مَنْ یَغُوصُونَ لَهُ وَ یَعْمَلُونَ عَمَلاً دُونَ ذلِکَ).
و ما آنها را از تمرّد و سرکشى در برابر فرمان او نگاه مى داشتیم (وَ کُنّا لَهُمْ حافِظِینَ).
🌺🌺🌺
آنچه در آیه فوق، به عنوان شیاطین آمده، در آیات سوره سبأ به عنوان جن مطرح شده است (آیات ۱۲ و ۱۳ سبأ) و روشن است که این دو با هم منافات ندارد; زیرا مىدانیم شیاطین نیز از تیره جن مىباشند.
جن نوعى از مخلوقات داراى عقل، شعور، استعداد و تکلیف هستند که از نظر ما انسانها ناپیدا هستند و به همین جهت، جن نامیده مى شوند و به طورى که از آیات سوره جن استفاده مى شود آنها نیز مانند انسانها داراى دو گروه مؤمنان صالح، و کافران سرکش هستند و ما هیچ گونه دلیلى بر نفى چنین موجوداتى نداریم، و چون مخبر صادق (قرآن) از آن خبر داده، مىپذیریم.
و جمله: وَ یَعْمَلُونَ عَمَلاً دُونَ ذلِکَ: کارهائى جز این براى او انجام دادند اجمالى است از آنچه مشروحش در سوره سبأ آمده است: یَعْمَلُونَ لَهُ ما یَشاءُ مِنْ مَحارِیبَ وَ تَماثِیلَ وَ جِفان کَالْجَوابِ وَ قُدُور راسِیات: که نشان مى دهد محراب ها و معابد بسیار عالى و زیبا و وسائل زندگى مختلف از جمله دیگ ها و سینى هاى بسیار بزرگ و مانند آن براى او مى ساختند.
و شاید جمله وَ کُنّا لَهُمْ حافِظِینَ نیز اشاره به این باشد که ما آن گروه خدمتگزار سلیمان را از تمرد و سرکشى بازمى داشتیم.
شرح بیشتر در این زمینه را در تفسیر سوره سبأ و ص به خواست خدا مطالعه خواهید کرد.
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۸۲ #سوره_انبیاء
@Roznegaar