🔴 چهار #دانشمند برجسته خارجی که #شیعه شده اند؛ در حال پذیرایی از #عزاداران
۱. پروفسور کریستین بونو از فرانسه
۲. پروفسور خوان فرانسیسکو از اسپانیا، یکی از ۱۰ دانشمند برتر جهان در زمینه هوش مصنوعی
۳. دکتر تاراس، اقتصاددان از روسیه
۴. دکتر روبرتو آرکادی، فیلسوف و مسلط به چند زبان از ایتالیا
گفته میشود این تصویر مربوط به روز شهادت امام رضا(ع) سال گذشته در مشهد است.
🔸 کریستین بونو، اندیشمند فرانسوی چند روز پیش درحالی که برای سخنرانی و تبلیغ به ساحل عاج سفر کرده بود در یک سانحه رانندگی درگذشت.
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
♦️ امروز: سه شنبه #دهم_سپتامبر 2019 میلادی
🎄 رویدادهای مهم امروز در #تقویم_میلادی :
1914 م : آغاز نبرد "مازوری" میان آلمان و روسیه در جریان جنگ جهانی اول
1919 م : امضای پیمان تاریخی «سن ژرمن» میان دولت اتریش و متفقین
1960 م : برپايي اولين كنفرانس كشورهاي صادر كننده نفت (اوپك) در بغداد
1974 م : روز استقلال کشور افریقایی گینه بیسائو از استعمار پرتغال
1975 م : درگذشت جرج پاجت تامسون فیزیکدان انگلیسی
1990 م : قتل "ساموئل دوئه" رئیس جمهور اسبق كشور افریقایی لیبریا در یك كودتا
@Roznegaar
#رشد_فردی
🔹 #بخشش و #رهایی :
💡 اگر در زندگیتان دچار مسائل مالی و سلامتی و یا هر مسئله دیگری شدید، لازم است نگاهی به درونتان بیاندازید؛ اگر از کسی رنجش یا کینهای دارید آن را برطرف سازید. شخصی که شما را رنجانده ببخشید نه به این صورت، که بگویید خدا جوابش را بدهد، من بخشیدمش؛ این بخشش برای شما کاری نمیکند. باید واقعاً ببخشید.
💯 زیرا رنجش و نفرت از کسی درهای #برکت فراوانی را به رویتان میبندد و شما دچار مسائل درونی که منجر به بیماری و مسائل بیرونی که منجر به بسته شدن درهای برکت و رحمت الهی است میشوید؛ پس به خاطر خودتان و سرازیر شدن خیر و برکت به سمتتان فرآیند بخشش را شروع کنید.
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
🔹 امروز: سه شنبه #نوزدهم_شهریور 1286 هجری خورشیدی : آغاز انتشار روزنامه "نسيم شمال" به مديريت "سيداشرفالدين حسيني" در رشت
نه ماه پیش از به توپ بسته شدن مجلس توسط محمدعلی شاه قاجار، روزنامه ادبی و فکاهی به نام " #نسیم_شمال " در شهر رشت انتشار یافت که مدیر آن #سیداشرف_الدین_حسینی_قزوینی معروف به گیلانی بود. وی مطالب نسیم شمال را که اغلب اشعار فکاهی و انتقادی بود، خود می نگاشت.
این روزنامه به قدری در میان توده مردم محبوبیت داشت که مدیر آن را نسیم شمال می نامیدند و هرگاه که منتشر می شد، ولوله ای در شهر به وجود می آورد. در روزنامه از جور و تبعیض و بی عدالتی شکوه می شد. عوامل مختلفی باعث نفوذ این روزنامه در جامعه شده بود از جمله طرح مسائل جدی به صورت فکاهی همراه با طعن و طنز و کنایه و پروراندن این معانی به زبان ساده، فارغ از هر نوع محافظه کاری ادبی. این روزنامه به مدت 20 سال تا مدتی بعد از درگذشت موسس اش، منتشر شد.
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
♦️ امروز: سه شنبه #دهم_سپتامبر 1919 میلادی : امضای پیمان تاریخی « #سن_ژرمن » میان دولت #اتریش و #متفقین
موضوع اتحاد ملل آلمانی زبان، سابقه ای طولانی دارد، ولی این موضوع پس از پایان جنگ بین الملل اول و سقوط امپراتوری اتریش - مجارستان در سال 1918 میلادی شکل جدیدی به خود گرفت. در این میان، مجلس مؤسسان اتریش، این کشور را جزئی از آلمان اعلام کرد و برخی از کشورها نیز از این امر استقبال کردند.
اما متفقین با الحاق اتریش به آلمان به مخالفت پرداختند و اتریش را وادار به امضای پیمان سن ژرمن کردند. به موجب این پیمان، که در دهم سپتامبر 1919 به امضا رسید، امپراتوری اتریش - مجارستان، منحل اعلام شد و سرزمین آن به اندازه کنونی تقلیل یافت. همچنین باقیمانده امپراتوری سابق اتریش، به کشورهای نوین لهستان، چکسلواکی، یوگسلاوی، رومانی و ایتالیا اعطا شد.
علاوه بر آن، بر اساس این پیمان، اتحاد و یگانگی سیاسی و اقتصادی آلمان و اتریش نیز ممنوع اعلام شد. با این حال، اقداماتی که از آن پس، آلمان و اتریش برای عملی ساختن این اتحاد به انجام رساندند به ثمر نرسید. اما به قدرت رسیدن هیتلر در آلمان و شعارهای نژادپرستی و تبلیغات دامنه دار آلمان نازی، در نهایت باعث شد که وی در مارس 1938 نیروهایی به اتریش اعزام و آنجا را بدون هیچ مقاومتی ضمیمه آلمان کند. ولی این اتحاد نیز دوام چندانی نیافت و با شکست نازی ها در جنگ بین الملل دوم، اتریش از آلمان جدا شد.
@Roznegaar