#کانال_روزنگار ::
♦️ امروز: پنجشنبه #دهم_اکتبر 2019 میلادی
🎄 رویدادهای مهم امروز در #تقویم_میلادی :
1801 م : درگذشت فریدریش نُوالیس شاعر برجسته آلمانی
1837 م : درگذشت فرانسوا فوریه فیلسوف و نظریه پرداز فرانسوی
1881 م : تأسیس اتحاد سه گانه میان اتریش، آلمان و ایتالیا
1912 م : اعلام جمهوري در چين پس از سقوط امپراتوري اين كشور
1949 م : روز ملی و تاسیس جمهوری تایوان
1970 م : روز ملی و استقلال "فیجی" از استعمار انگلستان
1985 م : درگذشت جرج اورسن ولز نابغه سینما
@Roznegaar
#رشد_فردی
💭 انسانهای #موفق ، اهداف خیلی صریح و شفافی دارند.
🔹 آنها میدانند کیستند و دنبال چیستند؛ آنها اهدافشان را مینویسند و برای بدست آوردنشان #برنامه_ریزی میکنند.
🎯 #هدفی که روی کاغذ نوشته نشده است، صرفاً یک خیال محض است؛ منظور از #اهداف ، تنها #اهداف_مالی نیست؛ هر هدفی که در ذهن دارید را بر روی کاغذ حک کنید؛ حتی اگر دوست دارید شخصیتی با #اعتماد_به_نفس و به دور از #استرس باشید.
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
♦️ #دهم_اکتبر 1949 میلادی : روز ملی و تاسیس جمهوری #تایوان
#جزیره_تایوان با 36 هزار کیلومتر مربع مساحت در شرق #قاره_آسیا ، در #دریای_چین شرقی و در 150 کیلومتری سواحل جنوبی جمهوری خلق چین واقع شده است.
این جزیره از اواخر قرن شانزدهم، شاهد ورود بیگانگان اروپایى بود تا این که در اواسط قرن هفدهم، تحت سیطره #هلند قرار گرفت. این حضور چندان دوام نیافت و پس از مدتی چینیها بر این جزیره مسلط شدند. پس از پایان جنگِ اولِ چین در ژاپن و شکست چین، تایوان به ژاپن واگذار شد و از این رو طی جنگ بین الملل دوم، مورد هجوم نیروهای آمریکایى قرار گرفت.
با پایان جنگ، تحولات گستردهای در منطقه روی داد و سرانجام با شکست اعضای حزب حاکم چینِ ملی از کمونیستها، آنان در #دهم_اکتبر 1949 میلادی دولت خود را در این جزایر با نام جمهوری چین ملی به رهبری #چیان_کایچک تأسیس کردند.
#تایپه پایتخت این کشور است و از جمعیت بیش از 22 میلیون نفری تایوان، 43 درصد #بودایی و دیگر آیینها اقلیت هستند.
@Roznegaar
#کانال_روزنگار ::
🔹 #هجدهم_مهر 1350 هجری خورشیدی : درگذشت پاسدار حریم تشیع #سیدمحمدشیرازی ملقب به #سلطان_الواعظین_شیرازی ، محقق، مؤلف و واعظ شهیر مسلمان
سیدمحمدشیرازی حدود سال ۱۲۷۵ ه.ش در تهران متولد شد و دروس مقدماتی را در تهران فرا گرفت.
در ۱۲ سالگی به همراه پدرش به عراق رفت و مدت دو سال در کربلا، سطوح متوسطه را خواند. سپس در خدمت پدر به کرمانشاه عزیمت کرد و به تبلیغ شریعت پرداخت. سید محمد سپس برای تکمیل علم و کمال خویش به کشورهای عراق، سوریه، فلسطین، اردن، مصر و هندوستان مسافرت کرد و با گروههای بسیاری از یهودیان، مسیحیان، برهمائیان و مسلمانان اهل سنت و... مناظرات دینی و مذهبی داشت و به لطف خدا و مدد هوش و حافظه بسیار بالا توانست حقانیت #شیعه را به اثبات برساند. مناظره سلطان الواعظین شیرازی در #پیشاور #پاکستان بسیار معروف است.
محتوای این مناظره در کتابی با نام « #شبهای_پیشاور » در بیش از هزار صفحه به چاپ رسید.
چند سال قبل کتاب ارزشمند «شبهای پیشاور» به طور خلاصه در کتاب « #شهابی_در_شب » ارائه شد. سید محمد سلطان الواعظین شیرازی سرانجام در #هجدهم_مهر ۱۳۵۰ ه.ش در تهران درگذشت و با تشییع باشکوهی به خاک سپرده شد.
@Roznegaar