14030912_46437_128k.mp3
11.43M
🎧 قرائت اختصاصی دعای چهاردهم صحیفه سجادیه توسط حاج مهدی سماواتی
❤️ مدافعِ حرمِ بزرگِ عالمِ اسلام
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر بهمناسبت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی:
👈 از مسجدالاقصیٰ باید دفاع میکرد که #مسجدالاقصی حرم بزرگ عالم اسلام است؛ برای همین هم بود که آن رهبر فلسطینی، اینجا در سخنرانی پیش از نماز، شهید سلیمانی را گفت #شهید_القدس؛ از آن حرم دفاع میکرد.
📥 نسخه قابل چاپ
💻 Farsi.Khamenei.ir
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 ویژه ساعت شهادت شهید سپهبد سلیمانی
❤️ نماهنگ | رفیق خوشبخت و صمیمی
💗 رهبر انقلاب: من یاد شهید سلیمانی عزیزمان را هرگز فراموش نمیکنم.
🖼 #Baghdad0120
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه دویست و هشتاد و هفت قرآن کریم
سوره مبارکه الإسراء
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
Quran-page-287.mp3
2.31M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه دویست و هشتاد و هفت قرآن کریم، سوره مبارکه الإسراء
با صدای آقای شهریار پرهیزگار بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
« وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَتُهُ وَأَنَّ اللَّهَ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ»
و اگر فضل و رحمت الهی شامل حال شما نبود و اینکه خدا مهربان و رحیم است (مجازات سختی دامانتان را میگرفت)!
(سوره مبارکه نور، آیه ۲۰)
#هر_صبح_یک_آیه
@ayehsobh
تفسیر:
آیه مورد بحث، ـ که در عین حال آخرین آیات افک و مبارزه با اشاعه فحشاء و قذف مؤمنان پاکدامن است ـ بار دیگر این حقیقت را تکرار و تأکید مى کند که اگر فضل و رحمت الهى شامل حال شما نمى شد، و اگر خداوند نسبت به شما رحیم و مهربان نبود آنچنان مجازات عظیم و دردناکى در این دنیا براى شما قائل مى شد که روزگارتان سیاه و زندگیتان تباه گردد (وَ لَوْ لا فَضْلُ اللّهِ عَلَیْکُمْ وَ رَحْمَتُهُ وَ أَنَّ اللّهَ رَءوُفٌ رَحِیمٌ).
🌺🌺🌺
این جمله، محذوفى دارد و تقدیرش همان است که در آیه 14 گذشت: لَوْ لا فَضْلُ اللّهِ عَلَیْکُمْ... لَمَسَّکُم فِیْما افضتم فِیْهِ عَذابٌ عَظِیْم .
و لازم است توجه شود که در آیه 10 نیز محذوفى وجود دارد و در آیه 21 نیز همین بیان با جواب ما زکى منکم من احد آمده، گر چه پایان آیه دهم تواب حکیم و در اینجا روف رحیم است، تفاوت این دو نیز مورد توجه باشد.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۲۰ سوره مبارکه نور)