#خانه_تاریخی_مشیرالملک انصاری وزیر با کفایت دوره #قاجار ، اثری ارزنده در تاریخ معماری ایران است.
این خانه از دو جهت نسبت به ابنیه های قاجاری برتری دارد، یکی طراحی و ساخت سلطنتی و دیگری پیشرو بودن در هنر معماری است. شاه نشین و حوضخانه این بنا خود گنجینه هایی در دل گنجینه هستند.
شاه نشین این خانه دارای بزرگ ترین و تاریخی ترین ارسی موجود در ایران است.این اثر تاریخی به شماره ۲۹۷۷۶ در تاریخ ۱۹ بهمن ۱۳۸۸ به ثبت ملی رسیده است.
#ایرانگردی
@Roznegaar
#دربی
💢 #مهردادمیناوند اومده شبکه سه بعنوان کارشناس دربی؛ حالا میگه چون استقلالی ها شعار #مرگ_بر_آمریکا دادن گل خوردن!
یه سوال دارم از استاد #میناوند :
این همه #فحش و #نفرین توی #استادیوم میدن باعث #انرژی_منفی و #باخت نمیشه!؟
#سلبریتی ها توی فضای مجازی هرچی دلشون میخواد میگن بعد میان برنامه زنده، بازم میگن #آزادی نیست!!
@Roznegaar
#چرا_ایران_مهم_است
💢 ملتی توسری خور بودیم!
#ارنست_بوین وزیر خارجه انگلستان:
هنگامی که کشوری کوچک، (ایران) صاحب مادهی اولیه ای حیاتی (نفت) میشود کاری که باید انجام گیرد این است که #متفقین به گونهای امور و روابط خود را تنظیم کنند که کشور کوچک، #قربانی اختلاف بین متفقین بزرگ نشود.
📚 ۲۱ فوریه ۱۹۴۶م (سال ۱۳۲۵ه.ش) سخنرانی وزیر در #مجلس_عوام_انگلستان
✅ پس از پایان #جنگ_جهانی_دوم ، سه کشور پیروز (متفقین) انگلیس، آمریکا و شوروی بر سر نفتِ ایران دچار اختلاف شدند. چند خطی که در بالا خواندید نگرش و شیوه برخورد کشورهای بزرگ با ایرانِ عصر #پهلوی بود. مهم بودیم چون #نفت داشتیم و نفت ماده حیاتی عصر ماست.
علت اینکه #استقلال_طلبی شعار اصلی ملت ایران بود ریشه در همین نوع برخورد بیگانگان داشت. استقلال از قدرت خارجی آرزوی تاریخی ایرانیان بود.
#علیرضا_زادبر
@Roznegaar