هدایت شده از الله اکبر
💥 پانزده ضربه‼️
🔴 پانزده ضربه به ائتلاف دشمن، از زمان انفجار اخیر در تأسیسات هستهای #نطنز تاکنون، به ترتیب ِ زمان وقوع و بر اساس رصد اخبار:
🔹۱/اهداف نظامی سعودی
🔹۲/باز کاروان آمریکا
🔹۳/آرامکو
🔹۴/کشتی اسرائیل
🔹۵/مرکز موساد اربیل
🔹۶/باز کاروان آمریکا
🔹۷/پایگاه آمریکا اربیل
🔹۸/آرامکو
🔹۹/پایگاه عینالاسد
🔹۱۰/باز کاروان آمریکا
🔹۱۱/شهرک اسرائیل
🔹۱۲/باز کاروان آمریکا
🔹۱۳/پایگاه هوایی سعودی
🔹۱۴/پایگاه بلد آمریکا
🔹۱۵/کارخانه تسلیحات اسرائیل
✅ دوران بزن در رو تمام شده
یکی زدید ۱۵ تا خوردید 📖💪🇮🇷✌️
👌داستان ادامه دارد...
هدایت شده از الله اکبر
🔴ورود دادستانی
برای احیاء کارخانه قند ورامین👌🏻
🔹دادستان ورامین: شخصی که این کارخانه به او واگذار شده بود، به دنبال تفکیک و تغییر کاربری اراضی این کارخانه بود و در جهت مخروبه و متروکه کردن این کارخانه حرکت میکرد.
🔹مالک مکلف شد تولید را با ۲۰۰ نفر نیروی کار و ظرفیت تولید ۷۰ تن در روز آغاز کند.
✅ آفرین آقای رئیسی 😊👏
👆اینم یک خصوصی سازی دیگه دولت روحانی بود برای زدن رونق اقتصاد و خودکفائی و پیشرفت، که خداروشکر به دستور و پیگیری قوه قضائی از دست غارتگران مزدور خائن نجات پیدا کرد و شروع به تولید و اشتغالزایی و رونق اقتصادی میکند 😊
هدایت شده از الله اکبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رئیس جمهور آینده 😏😑😖😂
هدایت شده از الله اکبر
12.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انرژی هستهای
راهی برای گریز از وابستگی به نفت/آیا نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا، یادآور تاریخ خواهد شد؟...👆
هدایت شده از الله اکبر
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شبهه
آیا با وجود نامزد اصلح، ما می توانیم به صالح رای بدهیم با بهانه اینکه صالح، مقبول است و اصلح نامقبول؟
#شبهه
#انتخاب_اصلح
#استادمهدوی_ارفع
هدایت شده از الله اکبر
🔴 دست راست کرباسچی، بازداشت شد
🔹سید مهدی فلاح میری، دادستان مرکز استان گیلان از بازداشت متهمان اصلی پرونده کارخانه رشت الکتریک ایران و همچنین صنایع پوشش ایران توسط سازمان اطلاعات سپاه قدس گیلان خبر داد.
🔹بر اساس گفته یک منبع آگاه، غلامرضا قبه، معاون غلامحسین کرباسچی در شهرداری تهران یکی از آن متهمان است.
✅ رئیسی متشکریم 😊👌👏
هدایت شده از الله اکبر
🔴 با همت آقای رئیسی
✅ کارخانه ارج، احیـــا شـــد.
کارخانه ارج را می توان یکی از قدیمی ترین و با اصالت ترین کارخانه های ایران دانست. کارخانه ای که در دولت روحانی تعطیل شده بود، این کارخانه حالا با پیگیریهای قوه قضاییه و با واگذاری به سرمایه گذار جدید به زودی شروع به کار میکند. رئیسی در حال ساختن ویرانه هایی است که روحانی به جای گذاشت.
✅ رئیسی متشکریم 😊👏👌🌹
📌 روایت (گفتوگوی دکتر سعید جلیلی با مردم شریف ایران)
🔹 یکشنبه 5 اردیبهشت 1400
ساعت پخش 22:00
پخش از صفحه اینستاگرامی دکتر جلیلی :
Instagram.com/dr_saeedjalili
☑️ این گفتگو همچنین از طریق صفحه دکتر سعید جلیلی در پیامرسان ایرانی روبیکا نیز بصورت زنده پخش خواهد شد.
✅ @Saeedjalily
لینک کانال دکتر جلیلی، در پیامرسان روبیکا
https://rubika.ir/saeedjalily
گاو بالدار و 7 دروغ شاخدار (یادداشت روز)
«چشمانداز بدون استراتژی یک توهم است»؛ پس از گذشت
8 سال دولت همچنان بهدنبال لغو تحریمهاست. چشماندازی که بهدلیل نداشتن استراتژی کارآمد و درست، هیچگاه از توهم فراتر نرفته است. هفته پیش وقتی خبرنگار ما از سخنگوی محترم دولت پرسید برجام چه عبرتی برای دولت داشته است، پاسخ مفصل و عجیب جناب ربیعی به این سؤال ساده اما اساسی نشان داد، هیچ چیز عوض نشده و در بر همان پاشنه سابق میچرخد.
دولت روحانی در ماههای پایانی عمر خود همچنان مشغول پیگیری و پیشبرد ایده مرکزی لغو تحریمهاست. به قول چرچیل؛ «هر چقدر استراتژی زیبا باشد، باید گهگاه به نتایج نگاه کنید.» دولت چنان غرق چشمانداز رویایی «صبح بدون تحریم» است که نه انگیزهای برای بازنگری در استراتژی خود دارد و نه توجهی به نتایج این استراتژی که «تقریباً هیچ» بوده است. اما در عین حال هرقدر در رسیدن به این چشمانداز ناموفق بوده، باید اعتراف کرد در فرافکنی، تحریف واقعیتها، متهم کردن دیگران و اتخاذ مواضعی که با واقعیت نسبت چندانی ندارد، موفق بوده است. هفت محور اصلی این فرافکنیها از این قرار است؛
1- «همه مشکلات به خاطر تحریم است»؛ این خلاصه و چکیده نظر دولت درباره مشکلات کشور و مردم است. بگویید گرانی مرغ، میگویند تحریم، گرانی و کمبود مسکن، تحریم، رکود و سختی کسبوکار و تولید، باز هم تحریم و حتی آب خوردن هم مربوط به تحریم است. نکته جالب توجه اینکه هشت سال پیش در همین روزها آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود میگفت «نباید ناکارآمدیها را به پای تحریم نوشت»! آنهایی که اهل تولید و تجارت هستند که خوب میدانند و آنهایی هم که نیستند کافی است از یک تولیدکننده بپرسند بهراستی چند درصد موانع و مشکلاتی که پیش روی اوست مربوط به تحریم بوده و چند درصد ناشی از ناکارآمدیها، سنگاندازیها، ناهماهنگیها و شاید مشکلات داخلی است. دولت در این میدان پا را از مشکلات واقعی نیز فراتر نهاده و برای پیشبرد سیاست خود، به فضاسازیهای عجیب و غیرواقع نیز میپردازد. نمونه مشهور آن جمله «خزانه خالی است» در آستانه مذاکرات سال 92 از سوی رئیسجمهور است که اولاً منطبق بر واقعیت نبود و حتی اگر چنین بود کدام سیاستمداری در چنین موقعیتی چنین سخنی میگوید؟!
2- «تنها راه رفع تحریم مذاکره است»؛ این دومین گزاره خلاف واقعی است که با لطایفالحیل گوناگون در جامعه جا انداختهاند و به خورد همه دادهاند. حال آنکه اگر یک راه باشد که با اطمینان بتوان گفت هرگز به لغو تحریم منتهی نخواهد شد، همین راه مذاکره است. چرا که تحریمکنندگان ایران جز تحریم تقریباً هیچ ابزار دیگری در دست ندارند و سقف زورگویی و زیادهخواهی آنان بسیار فراتر از مسئله هستهای است. کما اینکه این روزها هم به صراحت میگویند ابزار تحریم را برای گرفتن امتیازات موشکی و منطقهای حفظ خواهند کرد. تصور یک گاو بالدار و در حال پرواز، واقعیتر از لغو تحریمها با مذاکره است.
3- «منتقدان کاسب تحریم هستند، نگاه انتخاباتی دارند»؛ تهمت اول مربوط به مذاکرات منتهی به برجام است. چنان جوّ خیالی و در عین حال رعبانگیزی برای همه ساخته بودند که کمتر کسی مرعوب این صحنهآرایی نمیشد و جرأت میکرد، لب به انتقاد بگشاید. معدود کسانی هم که این فضا را شکسته و لب به انتقاد میگشودند به کاسبی از تحریم متهم میشدند. انتقادهای کارشناسی و اصولی به نحو سخیفی مورد تمسخر و طعنه قرار گرفته و خبری از پاسخگویی در فضایی منطقی و عالمانه نبود. تنها فرق امروز با آن سالها در این است که نوع تهمت عوض شده و هرکس به مذاکرات وین نقدی داشته باشد با برچسب «نگاه انتخاباتی» مواجه میشود. جالب اینجاست که برخی از دولتمردان و طرفهای غربی به صراحت گفتهاند سعی دارند پیش از انتخابات در وین به توافق برسند اما برچسب «نگاه انتخاباتی» را به دیگران میزنند! بهراستی اگر هدف تامین منافع ملی است، چرا باید به انتخابات بهعنوان یک نقطه زمانی چشم داشته باشند؟!
4- «مذاکرات با رهبری هماهنگ و در چارچوب خط قرمزهای نظام است»؛ این گزارهای است که پیش از انعقاد برجام و پس از آن بهطور مکرر از سوی دولتمردان و مذاکرهکنندگان شنیده شد. حال آنکه بعدها مشخص شد به هیچ عنوان صحت نداشته و رهبر انقلاب در جزئیات توافق دخالتی نداشتهاند و به شروط مهم و حیاتی ایشان در نامه مهرماه 1394 در تایید مشروط برجام نیز هرگز عمل نشد. امروز نیز مذاکرهکنندگان و دولت و حامیان آنها برای بستن دهان منتقدان و فرار از پاسخگویی، از رهبری خرج کرده و مدعی حرکت در چارچوب خط قرمزهای نظام هستند. حال آنکه خود بهتر از هرکسی میدانند چنین نیست و پیشنهادها و طرحهای آنان با سیاست قطعی نظام، مغایرت آشکار دارد. پس چرا به ادامه این راه و تکرار این ادعای غلط اصرار دارند؟ سؤالی مهم که پاسخ به آن فرصتی مجزا و مبسوط میطلبد.