هدایت شده از الله اکبر
🔴ظریف سردار دیپلماسی! 🙄
🔺روزنامه خانم ابتکار امروز
🔻چیزی نیست اصلاحطلبند و بدون قهرمان؛ رویاشون رو نقاشی کردند، با تبعیت از ارباب هاشون که از سربازان ترسوشون قهرمان پوشالی میسازن 😏
🔻به مدال برجام در تصویر چهار تیر شلیک شده از اسرائیل، روسیه، آمریکا و دلواپسان! 😏😡
🔻البته مثلا جا برای اضافه کردن تیرهای اتحادیه اروپا نبوده 😏😂
هدایت شده از الله اکبر
..
🔴مــهـــــــم
🔻چیزی که مشخصه
👈دلواپسی ما نه از باب مذاکره
👈بلکه به خاطر مجریان مذاکره بود
👈کسایی که به اسم برد برد
👈همه چیز رو دادن برد
..
🔸امام علی (ع):
🔹شمار قطره هاى آبها و ستارگان آسمان و ذرات گردوغبار پراكنده در هوا و حركت مورچه برسنگ بزرگ و خوابگاه مورچگان در شب تاريک بر او پوشيده نيست و محل ريزش برگها و بر هم خوردن پلكها را مى داند. (نهج البلاغه(صبحی صالح) ، ص۲۵۶ ، خطبه ۱۷۸)
🔻 #ابوالفضل_ابوترابی :
🔴صوت ظریف مهندسی شده برای فرار از گذشته و وعده آینده
💾حافظه تاریخی مردم قضاوت خواهد کرد
🔸بدون شک مذاکره جزء لاینفک دیپلماسی است ولی مذاکره باید نتیجه بلند مدت و با پشتوانه میدان و از موضع قدرت باشد در غیر این صورت مذاکره برای مذاکره معنا نمیدهد.
🔹همچون گذشته نزدیک انتخابات شاهد جمله نگذاشتن کار کنیم و کنار آن گشايش های سوری و ساختگی حاصل از مذاکره هستیم.
🔹زمانی که از برجام انتقاد میشد برای فرار از پاسخگویی میگفتند برجام تصمیم نظام بود و حالا میگویند نظام نگذاشت کار کنیم!
🔹این فایل صوتی درواقع آتش تهیه و اسم رمزی است که با آن دهان منتقدین مذاکرات وین بسته شود و بتوانند با این اظهارات عده زیادی از خواص را در به نتیجه رساندن مذاکرات وین همراه کنند.
🔹مذاکرات وین برخلاف خطوط قرمز نظام است؛ چراکه در مصوبه مجلس در قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و فرمایشات رهبر معظم انقلاب بر برداشته شدن تحریمها به صورت یکجا از سوی طرف مقابل در برجام تأکید شده است.
🔹 سفیر فرانسه نیز عنوان کرده ما برای نتایج انتخابات در ایران باید بخشی از تحریمها را برداریم و به همین خاطر بخشی از داراییهای بلوکه شده در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ایران آزاد و وارد کشور خواهد شد و پس از آنکه گزینه موردنظر در انتخابات پیروز شد، دوباره تحریمها اعمال خواهد شد
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ دولتی که خودش، دلار را بالا نگه داشته بود با نزدیک شدن انتخابات همانطور که پیش بینی میشد قیمت دلار را کاهش داده است.
با بازگشت امریکا به برجام و ادامه روند ریزش دلار به نظر میرسد در شبهای قدر میخواهند سرنوشت مردم را با ۸ سالِ دیگر بحرانهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی پیوند بزنند.
وزارتخارجه در «خسارتمحض» مسولیتی نداشت؟
▪️پاسخ به یک شبهه سادهسازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب
🔹عبدالله عبداللهی نوشت:
بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاستهای کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیمگیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این ۸ سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است.
🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیمگیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکتهای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور حکمرانی در دنیاست.
🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاههای بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری میکنند.
🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیمگیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همهی تصمیمگیری با او نیست.
🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیمگیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند.
🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود.
🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری میشد کاملا محقق میگشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت.
🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژهی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
به جای عصبانیت ببینید چه کردید که از چشم مردم افتادید؟!
عصبانیت اصلی آقای ظریف در فایل صوتی، از مردمی است که سردار سلیمانی را به خاطر مرد میدان بودن، محبوبتر از ظریف تشخیص دادهاند.
ظریف در مصاحبه منتشره که همراه با تخطئه برخی عملکردهای شهید سلیمانی در میدان است و این عملکرد را در تقابل با دیپلماسی مدنظرش نشان میدهد، اذعان میکند که محبوبیت شهید سلیمانی در نظرسنجیها به بالای 90 درصد رسیده اما محبوبیت او به زیر 60 درصد سقوط کرده بود.
وبسایت الف در این باره نوشت: یکی از مهمترین جملههای آقای ظریف در مصاحبه انتشار یافته از او بیان ناراحتی او از انتخاب مردم است آقای ظریف برخلاف ادبیات چاپلوسانه و متوهمانه مصاحبه کننده که انسان را به یاد پاچهخواران دربار قجری میاندازد، نمیتواند ناراحتی خود را از انتخاب مردم پنهان کند او تصریح میکند که در نظرسنجیها محبوبیت حاج قاسم بسیار بالا رفته و از محبوبیت او کاسته شده و از همه مهمتر حضور بینظیر مردم در تشییع شهید سلیمانی نمادی است از انتخاب مردم، که سندی غیر قابل انکار است.
برخلاف تمام تلاشها و برنامهریزیهای جریان غربگرا «انتخاب مردم» مرد میدان بوده و مشخص میکند تلاشهای گستردهای که از ماهوارهها و فضای مجازی شروع میشد و با توئیتها و سخنرانیهای مقامات رسمی دولت توسعه داده میشد، به نتیجه نرسیده است.
جریان غربگرا سالهاست تلاش کرده دوقطبی جعلی «صلح و جنگ» را مقابل مردم قرار دهد جریان غربگرا برای پیروزی بر رقیب خود آنها را متهم به جنگطلبی، عدم تعامل با دنیا، تنشزائی، شعاردادن از جیب مردم و... کرد و چون عموماً در اداره کشور شکست خورد ناکامیهای خود را حاصل تندرویها اعلام کرد از شعارهای معمولی روی موشک تا عملیاتهای غرورآمیز برخورد با متجاوزان به مرزهای آبی کشور تا سرنگون کردن پهپاد متجاوز فوق پیشرفته آمریکایی را همه را بهانه قرار داد تا ناتوانیهای خود را پوشش دهد و در آخر هم بیتدبیریهای دولت را با جواب «نمیگذارند» و «حاکمیت دوگانه»، توجیه میکند.
انتظار آنها این بود که فشارهای اقتصادی بر مردم که عمدتاً ناشی از بیعرضگی و ناکارآمدیهای مدیران غربگرا بود، بر گردن مردان میدان بیفتد و با مقصر شدن آنها، جریان غربگرا پیروز شود.
در واقع جریان غربگرا هیچ وقت انتخاب مردم نبوده بلکه هنرش هراسافکنی و جلب آرا سلبی بوده لذا نمادهای آن عموماً محبوب نبودهاند.
اما مردم به درستی سردار سلیمانی را شناخته بودند او بود که سایه جنگ را از سر مردم کشورش دور کرده بود او و یارانش بودند که با سلب آسایش از خود و خانوادههایشان برای مردم امنیت و آرامش را به ارمغان آورده بودند.
در این میان غربگرایان حق دارند عصبانی باشند؛ سالها تخریب بر علیه مردان میدان به ثمر نرسید و مردم، مردان میدان را انتخاب کردند چرا که آنها را صادق و خادم واقعی مردم یافتند. البته همین مردم به آقای ظریف هم امید داشتند و بخاطر اعتماد نظام به او بعنوان یک دیپلمات کهنهکار انتظار داشتند او هم با رفع تحریمها به کمک مرد میدان برود و برای تحقق این انتظار قریب 8 سال صبر کردند ولی در نهایت متوجه شدند آقای ظریف توانایی تحقق این توقعات را ندارد و متأسفانه در این روزها شاهد ظلم او در حق شهید سلیمانی هم بودند آقای ظریف بجای عذرخواهی، بخاطر محقق نشدن وعدههایش و پذیرش اشکالات کاریاش با فرافکنی و متهم کردن مرد میدان آن هم پس از شهادتش و در غیابش به عدم هزینه کردن میدان برای دیپلماسی ظلم بزرگی در حق این قهرمان ملی و فرا ملی کرد.