4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍉روش جالب قاچ کردن هندوانه
اگر این کار رو کردید و شد به ما هم اطلاع بدید.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
ده کشته و بیش از سی زخمی در حمله تروریستی به کلیسایی در منطقه «سرگوقلعه» داغستان
دو تا از تروریست ها، فرزندان فرماندار بخش سرگو قلعه داغستان،ماگومد عمروف هم حزبی ولادیمیر پوتین بودند.
فرماندار هم از سمت سرویس امنیت روسیه تحت بازجویی هست.
داغستان، چچن، و خیلی از مناطق قفقاز به خاطر نفوذ تفکرات وهابی مثل یک انبار پر از باروت هست، که اصلاً بعید نیست اگر اوضاع از کنترل دولت روسیه خارج بشه، چیزی شبیه جنگ چچن دوباره تو این مناطق آغاز بشود.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸ویدیویی دردناک از تیر خلاص زدن یک نظامی به هم رزمش در جنگ روسیه اکراین
🔹ویدیویی دردناک از لحظه شلیک به سر یک نظامی توسط هم رزمش بنا به درخواست خودش که گویا بر اثر انفجار مین به شدت زخمی شده در شبکه های اجتماعی پربازدید شده است.
🔹در این ویدیو مشخص نیست دقیق که این سرباز روس هست یا اکراینی.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣شعار «یا حسین، میر حسین» طرفداران پزشکیان در تهران
🔹ظریف که از جشن پیروزی میگه از همین الان، یه سری شعارهای سال ۸۸ هم که داره تکرار میشه.
باز فتنه جدیدی قراره راه بیفته و براش برنامه ریزی شده؟
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امیرالمؤمنین و ائمه المعصومین علیهم السلام.
🌺عید سعید غدیر خم مبارک
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
✍قسمت مهم و اصلی مشکل اقتصاد ایران داخلی هست و ما همه باید با هم سعی کنیم کشورمون رو خودمون بسازیم.
🔹مگه آمریکا تحریمه، یا عضو اف ای تی اف نیست، پس چرا بحث داغ مناظرات آمریکا از همین الان حل مشکل اقتصادی و بیکاری در آمریکا هست. چرا ترامپ این همه به مهاجرین حمله می کنه و میگه قراره مرزها رو ببنده. مگه اونجا سرزمین فرصت ها و کشور آرزوها نیست؟
🔹میخوام بگم کسی با گفتن اینکه اگر با آمریکا و غرب روابطمون رو خوب کنیم همه چی حل میشه، داره دروغ میگه، چون خود آمریکایی که به نظر عده ای کدخدای دنیا هست درگیر مشکلات اقتصادی و بیکاری هست. کسی رو انتخاب کنیم که دلسوز واقعی مردم هست.
🔹نکته آخر هم اینکه ما مردم هم جدا از اینکه کی انتخاب بشه تو رو خدا به هم بیشتر رحم کنیم. میگید دنیا بد شده، شما بد نباشید.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname
🔺رژیم علیاف مرکز تالشان آذربایجان شهر لنکران را به عنوان پایتخت جهان ترک در سال 2024 معرفی کرد.
🔹تحریف تاریخ، جعل هویت، شیعه زدایی و مبارزه با تمدن ایرانی اسلامی یکی از اهداف اصلی این اقدام رژیم باکو محسوب میشود.
🔹تالشان آذربایجان اکثراً شیعه میباشند که در طول سی سال اخیر شاهد هویت زدایی، ترویج وهابیت و ظلم بی امان دولت آذربایجان به این منطقه هستیم.
🔹همه اینها در حالی هست که دولت آذربایجان دایم از ظلم و ستم به آذری های ایران صحبت می کنه.
➖➖➖
🇮🇷🇷🇺
@rusname