الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي يُجِيبُنِي حِينَ أُنَادِيهِ، وَ يَسْتُرُ عَلَيَّ كُلَّ عَوْرَةٍ وَ أَنَا أَعْصِيهِ، وَ يُعَظِّمُ النِّعْمَةَ عَلَيَّ فَلا أُجَازِيهِ، فَكَمْ مِنْ مَوْهِبَةٍ هَنِيئَةٍ قَدْ أَعْطَانِي، وَ عَظِيمَةٍ مَخُوفَةٍ قَدْ كَفَانِي، وَ بَهْجَةٍ مُونِقَةٍ قَدْ أَرَانِي فَأُثْنِي عَلَيْهِ حَامِدا، وَ أَذْكُرُهُ مُسَبِّحاً.
سپاس خدای را که اجابتم می کند آنگاه که صدایش می زنم، و هر زشتی را بر من می پوشاند و من از او نافرمانی می کنم، و او نعمتش را بر من بزرگ می گرداند پس من او را شکر نمی کنم، چه بسیار موهبتهای گوارایی که به من عطا فرمود، و حوادث وحشتناکی که مرا از آسیب آنها کفایت نمود، و چه بسیار خرّمی دلنشینی که به من نمایاند، او را سپاس گویان ستایش می کنم، و تسبیح گویان یادش می کنم.
اینکه اون یه نفرو تو زندگیت داری، لزوماً به این معنی نیست که دیگه براش تلاشی نکنی.
بذارید یه نصیحتی بهتون بکنم؛ اگر نمیخواید یه کاری رو انجام بدید، 🥚 داشته باشید و رک بگید نمیخوام، تا اینکه دلایل مزخرف بیارید و تو چشم بقیه احمق و مسخره به نظر برسید🌹
قانعم نکرد؟ معلومه که نکرد؛ فقط با اون حرفت بهم ثابت کردی چقدر IQ پایینی داری و این ترنآف کنندست عزیزم.