5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آب سرد جوان آمریکایی روی دست خبرنگار اینترنشنال؛ جوابهایی درباره حزبالله که اینترنشنال توقع شنیدنش را نداشت!
▪️خبرنگار اینترنشنال در تجمع انتخاباتی آمریکا: چرا این پرچم حزبالله را به این تظاهرات آوردید؟
▪️شهروند آمریکایی: من این پرچم را در دست گرفتم چون طرفدار فلسطین و مخالف اسرائیل هستم، میدانم که آمریکا حزبالله را گروه تروریستی برشمرده اما دلیل این برچسب دشمنی با آمریکاست و من با این موافق نیستم.
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ادای احترام پوتین به قرآن در مسجدی در چچن
🔹رئیسجمهور روسیه در بازدید از مسجد حضرت عیسی(ع) در شهر گروزنی چچن، یک نسخه از قرآن کریم را که با طلا تزئین شده، به مسجد هدیه داد و این کتاب آسمانی را بوسید.
🔺حملات دیوانهوار رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
🔹شبکه «المنار»بامداد پنجشنبه گزارش داد که شهرکهای «الخیام»، «کفرشوبا»، «محیبیب»، «عیتا الشعب»، «رامیا»، «زبقین» و «کوثریه السیاد» هدف حملات تجاوزکارانه صهیونیستها قرار گرفتند.
حجم حملات رژیم به لبنان بشدت افزایش پیدا کرده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بهادری جهرمی: امکان نداشت از آقای رئیسی بشنوید که فلان دستور از سوی رهبر انقلاب آمده است و ما به صورت تحلیلی متوجه این موضوع میشدیم؛ شهید رئیسی معتقد بود رهبری نباید برای ما هزینه شود بلکه ما باید خودمان را برای رهبری هزینه کنیم.
▪️حاج آقا هارداسان...؟
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 #یادداشت_کوتاه | وفاق دو طرفه
🍃🌹🍃
🔻رای اعتماد به کل کابینه دکتر پزشکیان نشان دهنده ایجاد وفاق دو طرفه در دولت و مجلس بود و باید این را به فال نیک گرفت که از نشانه های بلوغ سیاسی ترجیح منافع ملی بر منافع حزبی است.
🔸اکنون سلایق مختلف میتوانند نماینده خود را در این کابینه ببینند و به آینده این دولت امیدوارتر شوند، البته این به معنای کنار گذاشتن وظایف مجلس در نقد و نظارت بر اعضای کابینه نیست، اما پرهیز از مواضع آتشین حزبی نیاز مبرم امروز جامعه است، جامعهای که با مشکلات متعدد اقتصادی و مدیریتی مواجه است و خسته از دعواهای بیحاصل جناحی میباشد.
🔺اکنون افکار عمومی با مشاهده مباحث مجلس و بررسی کارنامه وزرای کابینه و در نهایت رای اعتماد به همه آنها، بارقههایی از امید در آن ایجاد شده و از این بابت باید خدا را شاکر باشیم، هرچند هستند افرادی از جناحین معروف سیاسی که زمینه تندرویهای خود را کمرنگ دیده و لب به اعتراض گشوده باشند.
✍ دکتر قاسم حبیب زاده
#ایران_قوی
توضيحات حجتالاسلام نبویان منتخب اول مردم تهران و نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد رأی اعتماد وزرای دولت چهاردهم
۱. به چند وزیر پیشنهادی که در سوابقشان، فتنه گری علیه مردم و نظام بوده است، رای مخالف دادم.
۲.گرچه برخی وزرای پیشنهادی که #سابقه_فتنهگری داشتند، در روزهای اخیر به #مراکز_امنیتی کشور #تعهد_دادند که دست از فتنه گری و تقابل با مردم و نظام در حوادث بردارند اما در جریان باشند که #نیروهای_انقلابی رفتارهای انها را رصد خواهد کرد.
۳. نمایندگان مجلس آزمون سختی را در مقابل چشمان تیزبین مردم عزیز ایران، پس دادند.
۴.شاید در کمتر دوره ای کل کابینه رای آورده باشند، مثلاً مجلس به همه وزرای پیشنهادی شهید رئیسی رای نداده است.
۵.سراغ ندارم هیچ رئیسجمهوری برای پیشبرد کارهایش، تا این اندازه از رهبری هزینه کرده باشد.
۶. مردم عزیز باید توجه کنند که #ناتوانی_وزرای_دولت آقای پزشکیان نباید به پای نهج البلاغه یا رهبری نوشته شود!
۷. با رأی اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی، بهانه همیشگی این طیف که «نمی گذارند کار کنیم» از بین رفته است.
۸. مردم به وظیفه خود عمل کردند و به آقای پزشکیان رأی دادند، مجلس نیز با همراهی بیش از حد متعارف، وظیفه خود را عمل کرده است، حالا نوبت دولت پزشکیان است تا با این پشتوانه ها صرفا به فکر خدمت به مردم باشد، و از حاشیهها بپرهیزد.
#ایران_قوی
👌 نکاتی پیرامون دولت جدید و مسئله وفاق و همدلی...
👈 دولت چهاردهم با ریاستجمهوری جناب آقای پزشکیان، از روز بعد از انتخابات در فرایند تعیین وزراء تا معرفی کابینهی پیشنهادی به مجلس و بحث موافقتها و مخالفتها و در نهایت گرفتن رای اعتماد همه وزراء از مجلس؛ مسیری را پشت سر گذاشته که تحلیلِ درست این اتفاقات برای پیشبینی مسیر پیشرو و تمهید الزامات این راه که همانا تاکید بر وفاق و همدلی بعنوان کلید واژهی محوری دولت در تعامل با جامعه، جریانات و سایر قوا است را ضروری مینمایاند:
1️⃣ نکتهی نخست آنکه؛ راقم این سطور نگاه صرفا حمایت و تایید همهجانبه و یا رد و تخریب یک جانبه را ندارد؛ بلکه سعی در ارایه دو سویهی حرکت در مسیر درست یا اشتباه با توجه به الزامات و مقدرات هر راه را دارد؛ هر چند امیدواریم که دولت جدید با عبرتگیری از مسیر پیموده شده با نگاه "دوی امدادی" سعی در تثبیت و تقویت پیشرفتها و قوتها و اصلاح ضعفها و چالشها نماید و این امکان ندارد، مگر اینکه مقدورات و ملزومات این راه در کنار شعار و ادعا تامین شود تا مطلوب حاصل شود.
2️⃣ نکته دوم اینکه؛ دولت جدید با شعار وفاق و وحدت سعی نمود تا کابینهای با گرایشهای تقریبا مختلف را معرفی کند که جای تحسین دارد. هر چند باید دید در عمل دولت وحدت و وفاق که ترجمه آن وحدت در اندیشه و عمل در مسیر اهداف و منافع ملی هست، رقم بخورد نه دولت سهامی که هر بخش آن خدای ناکرده سر در گریبان پدرخواندههایی داشته باشند که سهم و سنگِ جناح و جریان خویش را به سینه بزنند و اینجاست که رئیس جمهور با نگاه مردمی و فارغ از جناح بازیهای مرسوم که دارد؛ بایست با ایجاد فرایندهای کنترلی و رصدهای موسمی به شعار دولت وفاق و وحدت به معنای واقعیِ آن جامه عمل بپوشد.
3️⃣ نکته سوم اینکه؛ نباید جریان یا جوانانی را با منطق "رد جزم اندیشی" اما "جزم اندیشانه" کنار زد و با برچسب زنی از چرخه اصلاح و رسیدن به درک درست از واقعیت در کنار آرمان دور کرد و فضای انتقاد و چند صدایی را به بهانهی تعامل بست؛ چرا که این خود بستری است برای فرصتسوزی و دو قطبیسازیِ جامعهای که اکثر آلامش به دلیل همین عدمِ پاسخگویی با جملاتی چون "نمیگذارند" و "نمیشود" است. در حالیکه در کشور در ادوار مختلف، روسای جمهور با بسط یدی که داشتند میتوانستند کارهای بزرگی را انجام دهند اما با این بهانهتراشیها و رفتن بر سبیل سیاستزدگی، فرصتها را از دست دادند در حالیکه درست این است که بگویند؛ راه را به اشتباه رفتند نه اینکه نگذاشتند و نشد!!!
4️⃣ نکته چهارم اینکه؛ هرجا اراده کردیم و برای آرمان کشور و منافع ملی از جریان رقیب هم در عمل نه شعار و ادعا کمک گرفتیم و نقد آنها را غنیمت شمردیم؛ همچون شهید جمهور، رئیسی عزیز، مقصود حاصل شد و به نتیجه رسیدیم نه چون رئیس جمهوری که به بهانه و ادعای دروغِ "هر ۹ روز یک بحران داشتن" به اذعان خودش اقتصاد را در دست دو تفکر ناهماهنگ با هم داد و کشور را تا آستانه تحصن، جام زهر و ... پیشبرد...
5️⃣ نکته پنجم، خطاب به جریانات متفاوت از دولت نه مخالف دولت است که در بستر واقع به مسیر رسیدن به اهداف مبتنی بر اصول و گفتمان جریانی خویش بپردازند و قرار نیست دولتی با گرایشی متفاوت از جریان شما به گزینهای در وزارت برسد که همفکر شما باشد؛ بلکه باید با توجه به تفکرات جریان حاکم بر دولت و مقدورات آن به گزینهها نگاه کرد؛ مثل گزینه وزارت خارجه که باید از دوستان رقیب دولت پرسید؛ آیا در جریان رقیب گزینهی بهتری بود که بشود بدان رسید یا توقع داریم بیایند از جریان رقیب خود کسی را معرفی کنند!؟
🔚 نکته پایانی اینکه؛ عملکرد مجلس در رای اعتماد به وزراء نافی انتقاداتِ مخالفان و برخی کمی و کاستیهای کابینه نیست، بلکه اتمام حجتی است در مسیر وفاق و همدلی و دغدغهی همه، برای ایران اسلامی و حل مشکلات مردم عزیز که در مسیر پیشرو باید با رصد و نظارتی که توسط خودِ رئیس جمهور، مجلس و قوهی قضاییه صورت میگیرد؛ راه رفته را نرویم و با تکیه بر انباشت تجربی و حذف خطاهای آزموده شده و انتخاب راه درست مبتنی بر توافق و همدلی بر اساس محور قرادادنِ اسناد بالادستی، گره از کار مردم باز نماییم... ان شاء الله
✍️ جواد خسروی
#ایران_قوی