❇️❇️❇️﷽❇️❇️❇️
*دیوید گلمن* در کتاب *تمدن ها چگونه میمیرند* مینویسد:
نبود علاقه به فرزنداوری از نشانه های افول تمدن هاست و دنیای اسلام شاهد چنین پدیده ای است.
جوامع رو به پیری بهتر تن به سازش میدهند. 😔😔😔
*برژینسکی، مشاور ارشد سابق امنیت ملی آمریکا:*
از فکر حمله ی پیش دستانه به تاسیسات هسته ای ایران اجتناب کنید، یک بازی طولانی مدت انجام دهید، آمارهای جمعیتی و تغییر نسل در ایران، به نفع حکومت نیست!!!
#سبک_زندگی
#جهاد_فرزند_آوری
فاز اول اجرای طرح مخفیانهی ضدایرانی انگلیس توسط شبکه تروریستی سعود -لندنی اینترنشنال
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔴 درخواست رهبر معظم انقلاب از مبلغین و مردم چیست؟!
🔹 دکتر آقا تهرانی: با حضرت آقا دیدار داشتم، از حضرت آقا پرسیدم، "من در جلسات روی چه موضوعی تأکید کنم؛ سیاست؟ اقتصاد؟ سبک زندگی؟
🔸 ایشان فرمودند: "بگویید مبلغین روی افزایش جمعیت کار کنند، بگویید اگر من را هم قبول ندارند، به خاطر کشورشان این کار را بکنند، بهخاطر اسلام
#جهاد_فرزندآوری
🇮🇷
📝 اصطلاح فرار مغزها اولین بار کی و برای کدام کشور وضع شد؟!!
❄️🌹❄️
🔻"انقلاب سفید محمدرضاشاه پهلوی و در پی آن رونق درآمد نفت به جای پاسخگویی به انتظارات عمومی، موجب افزایش نارضایتی های گسترده شد.
🔹درست است که اجرای برنامه های اجتماعی در بهبود وضعیت آموزشی و امکانات بهداشتی بسیار موثر بود، اما این نکته نیز صحت دارد که ایران پس از دو دهه یکی از بدترین کشورها در بخش مرگ و میر کودکان و نسبت پزشک به بیمار در خاورمیانه بود.
🔸یکی از پایین ترین نرخ های آموزش عالی مربوط به این کشور بود. افزون بر این، ۶۸ درصد از جمعیت بزرگسال بی سواد بودند، ۶۰ درصد از کودکان نمی توانستند دوره دبستان را به صورت کامل طی کنند و تنها ۳۰ درصد از داوطلبان کنکور می توانستند وارد دانشگاهها شوند.
🔺در این میان شمار افراد متقاضی تحصیل در خارج از کشور رو به رشد بود. در دهه ۱۹۷۰/۱۳۵۰ شمار پزشکان ایرانی مستقر در نیویورک بیشتر از شهرهای غیر از تهران بود. اصطلاح «فرار مغزها»نخستین بار برای ایران به کار گرفته شد."
📚منبع: کتاب تاریخ ایران مدرن | نوشته یرواند آبراهامیان استاد دانشگاه شهر نیویورک | ترجمه آقای محمدابراهیم فتاحی صفحات ۲۵۳ تا ۲۵۵
سوال و جواب
سلام خدمت استاد رنجبر
عیدتان مبارک
لطفاً بفرمایید چه شد که در دو سه ماه، دلار، خودرو و ... این همه گران شد؟
سلام و عرض تبریک ایام خدمت برادر عزیزم در پاسخ به این سوال باید چند نکته اشاره شود:
1- اولا به این واقعیت عنایت کنید که بر اساس آخرین آمارها دولت جمهوری اسلامی ایران، ماهیانه مبلغ صدهزار میلیارد تومان باید حقوق و مزایا و سایر پرداختی ها را داشته باشد.
2- پرداخت این تعهدات، نیازمند درآمد است حال منبع درامد کجاست؟
متاسفانه این منبع درآمد اینگونه بوده که دولتها از قبل انقلاب تا کنون، نفت را می فروختند، دلار نفتی را نزد بانک مرکزی به ودیعه می گذاشتند و معادل ریالی این دلار اسکناس چاپ میکردند و بعد هم آنرا در قالب حقوق و سایر تعهدات پرداخت می کردند.
3- خلق این پول یعنی ایجاد نقدینگی و نقدینگی یعنی تورم و تورم یعنی انباشت ثروت بیشتر در دست بخش خصوصی که بزرگترین فرار فوق نجومی مالیات را دارند. حال دولتها برای اینکه بتوانند قدری از فشار تورم کم کنند، هرساله بین ده تا بیست درصد افزایش حقوق میدهند اما این افزایش حقوق یعنی نقدینگی بیشتر چون افزایش حقوق را از خلق پول بیشتری که حاصل درآمد نفتی و چاپ معادل ریالی دلار است، تامین کرده اند.
4- حال مشکل زمانی دو چندان می شود که دلار وارد کشور نشود یعنی نتوانیم نفت بفروشیم یا اینکه اگر بتوانیم بفروشیم نتوانیم دلارش را وارد کشور کنیم. اینجا مجبور می شویم ارزش ریالی دلار موجود را افزایش دهیم تا خلق پول بیشتری داشته باشیم.
مثلا اگر صد میلیارد دلار در بانک مرکزی موجود بوده و معادل ریالی این صد میلیارد با دلار هزار تومان می شده است فلان مبلغ و تامین کننده بودجه ها بوده، حال چون دلاری نیامده باید همان دلار موجود را افزایش کاذب بدهیم!
یعنی دلار را به قیمت چهار هزار، هشت هزار، هجده هزار و اخیرا بیست و هشت هزار و پانصد قرار دهیم
5- چرا؟
چون ایران در جنگ هیبریدی و ترکیبی است و اتفاقات سه چهار ماهه اخیر کار را به جایی رساند که اندک مسیرهای انتقال دلار به کشور از طریق برخی صرافی ها در امارات، استرالیا، اروپا و کانادا و غیره به خاطر ادعای مزخرف نقض حقوق بشر و تصویرسازی از ایران، مسدود شد!
6- افزایش قیمت دلار برای تامین بودجه ها و تورم حاصل از آن، روی همه ی کالاها و خدمات تاثیرگذار خواهد بود منجمله خودرو و بسیاری موارد دیگر...
7- حال چه باید کرد؟
طبیعی است که اساسی ترین اقدام جلوگیری از رشد نقدینگی است لذا:
1-7- باید مولد سازی اموال زاید را داشت تا درآمد دولت افزایش یابد و تمرکز فقط روی رشد نقدینگی نباشد.
2-7- باید سامانه شفافیت را با قدرت ادامه داد و جلوی فرار فوق نجومی مالیاتی را گرفت
3-7- باید قیمت ها را اصلاح کرد و یارانه های پنهان غیرعادلانه را هدفمندتر کرد.
4-7- باید ائتلافهای مالی و بانکی و تجاری جدیدی را ایجاد کرد که ظرفیت شانگهای و بریکس بسیار عالی است.
5-7- باید اقدامات تنبیهی بیشتری نسبت به اروپاییان، اسراییل، عربستان و آمریکا و هر کس دیگری که اینها را همراهی می کند داشته باشیم
6-7- باید اقداماتی که به تشدید تنش بین چین و آمریکا، روسیه و آمریکا، هند و آمریکا، برزیل و آمریکا، آفریقا و آمریکا کمک می کند، انجام داد.
و...
8- همه ی این اقدامات یک طرف، عبور از تجویزات فانتزی لیبرالیستها و آنتی لیبرالیست های سوسیال مرام نیز یک طرف!
✅میزان اهمیت کنفرانس مونیخ
🔺کنفرانس مونیخ را میتوان با عبارت هیاهو برای هیچ توصیف کرد؛ این گردهمایی سالانه غیررسمی مانند نشست داووس بخشی از پلتفرم طراحی شده غرب برای نمایش همبستگی درونی و کلان سیستم مدیریتی است که غربیها به زعم خود برای اداره و هدایت جهان طراحی کرده اند و مانند نشست مذکور خروجی موثر و محسوسی ندارد.
🔹در واقع گردهمایی سالانه امنیتی مونیخ همواره تحت سلطه کشورهای عضو ناتو از جمله هیئت بزرگ آمریکایی قرار داشت و با توجه به مشکلاتی که ناتو در سالهای اخیر با آن مواجه و از رفع آنها ناتوان بوده، میتوان میزان اهمیت کنفرانس مذکور را ارزیابی کرد.
🔸به نظر میرسد رشد مشکلات میان کشورهای اروپایی و ناتوانی در رفع آنها از یک سو و ناتوانی در حل و فصل بحرانهای اروپا با جهان از سوی دیگر سبب شده تا نگاهی واقع بینانه به سطح توانمندی کنفرانس امنیتی مونیخ ورای مبالغات پیرامون نقش موثر این کنفرانس به ویژه در سالهای اخیر در دستور کار قرار بگیرد.
🔹پررنگ شدن اختلافهای میان اروپا و آمریکا و تلاش اتحادیه اروپا برای حفظ وضع موجود از دیگر دلایل مهم افول کنفرانس امنیتی مونیخ هستند؛ البته تناقض میان اهداف ادعایی و اقدامات غرب نیز در افول کنفرانس امنیتی مونیخ تاثیر مهمی داشته است.
🔸گذشته از مصادیق متعدد در ادوار قبل، لازم است اشاره شود که ادعای غرب مبنی بر ارتقای ایمنی هسته ای جهان و مقابله با خطرات بیولوژیکی به عنوان یکی از ابتکارهای مهم در کنفرانس امنیتی ۲۰۲۳ در حالی مطرح میشود که کشورهای غربی خود از بزرگ ترین دارندگان زرادخانه های هسته ای هستند و گزارشهای متعددی درباره آزمایشگاه های بیولوژیکی آنها پی در پی منتشر و افشا میشود.
🔹کشورهای غربی در سالهای فعالیت و برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ تلاش داشتند تا این نشست را به عنوان عرصه ای موثر برای گفتوگو میان طرفهای متخاصم در سطح جهان معرفی کنند، اما آن چه مشخص است با وجود روند فزاینده تقسیم جهان به بلوکهای متخاصم و نیاز بیش از پیش به مذاکره و گفتوگو ناکارآمدی این کنفرانس را بیش از هر زمانی آشکار کرده است.
🔸برگزارکنندگان کنفرانس امنیتی مونیخ در حالی مدعی تلاش برای حل و فصل بحران اوکراین شده اند که حتی از مواجهه با یکی از طرفین این بحران خودداری میکنند؛ ضمن این که کنفرانس سال گذشته نیز که فقط چند روز پیش از آغاز جنگ اوکراین برگزار شد، نتوانست مانعی در رقم خوردن این جنگ ایجاد کند.
🔹برگزارکنندگان کنفرانس امنیتی مونیخ برای زیر سوال نرفتن توانمندیهای ادعایی این گردهمایی سالانه که از آن به عنوان پلتفرم منحصر به فرد برای بحثهای سطح بالا درباره بزرگ ترین چالشهای سیاست خارجی و امنیتی معاصر یاد میکردند، صورت مسئلهها را از طرق مختلف پاک میکنند تا فرصت چاره اندیشی برای مشکلات درونی پیش گفته را داشته باشد.
🔸شیوههای مذبوحانه غرب برای این امر، بزرگ کردن هیئت آمریکایی شرکت کننده، تلاش برای اعمال فشار بر سران آفریقایی، آسیایی و آمریکای لاتین جهت همکاری برای انزوای برخی از کشورها، … هستند.
🔹در میانه همه چالشهای کشورهای غربی برای برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ، نکته ای که نباید مورد غفلت واقع شود، انتقادهای حقوق بشری به سازمان دهندگان و مدافعان این کنفرانس است؛ چراکه کشورهای غربی که نقش مهمی برای خود در کنفرانس امنیتی مونیخ قائل هستند، اصلی ترین بازیگران میادین نبرد در جهان، بزرگ ترین شرکت کنندگان در مسابقه فروش تسلیحات، عمده ترین ناقضان حقوق بشر به بهانه امنیت و پر نقش ترین عاملان تهدیدهای امنیتی هستند.
🔸اگنس کالامارد، دبیرکل عفو بین الملل در آستانه آغاز کنفرانس امنیتی مونیخ تاکید کرد: کنفرانس امنیتی مونیخ باید آماده پاسخگویی به پرسشهای دشوار در مورد ناکامی چند دهه ای در حمایت از قوانین بینالمللی باشد؛ سران شرکت کننده باید بدانند که منافع تعریف شده محدود و سیاستهای شکست خورده آنها چرخه جنایات گسترده، درگیریها و رنجهای انسانی را تشدید کرده است
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢پیوند ایران و چین در صورت فلکی جدید جهان
🔹همزمان با سفر رئیسجمهور کشورمان به چین برخی مطبوعات و رسانههای داخلی و خارجی در موجی جدید از چین هراسی تلاش میکنند با نادیده گرفتن نقش چین در تحولات جهان و منطقه، تنها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی کشور را نزدیکی به غرب تعریف نمایند. این مخالفتها در حالی اتفاق میافتد که بسیاری از تحلیلگران و رسانههای غربی این سفر را گامی مؤثر در رسیدن به نزدیکی میان چین و ایران داسته اند.
🔸نشریه دیپلمات (TheDiplomat) در تحلیلی به قلم شانون تیزی با توجه به سخنان مقامات چینی مینویسد: شیجین پینگ رئیسجمهور چین در سخنانش ضمن محکوم کردن «یکجانبهگرایی» و «هژمونی» آمریکا اعلام کرد از ایران در حفاظت از حاکمیت ملی و مقاومتش در برابر این یکجانبهگرایی و قلدری آمریکا حمایت میکند.
او همچنین گفت: «چین مایل است به همکاری با ایران در ساخت مشترک «کمربند و جاده» ادامه دهد.
🔹علاوه بر این، وزارت خارجه چین به نقل از شی گفته است که چین مایل است همکاریهای خود را با ایران در «تجارت، کشاورزی، صنعت، زیرساختها و سایر زمینهها» گسترش دهد.
🔸این نشریه بینالمللی موفقیت رئیسی در جلب توجه مقامات چینی به سمت تهران را از اینرو حائز اهمیت میداند که از یکسو ایران در مواجهه با تحریمهای آمریکا گزینههای کمی به جز چین دارد و از سوی دیگر پکن هیچ کمبودی در شرکای دوستانه ندارد حتی شرکایی همچون بحرین، عربستان سعودی، کویت، عمان، ترکیه و شورای همکاری خلیجفارس در همسایگی ایران که روابط قابل توجهی با چین دارند و برخی از آنها به ویژه عربستان سعودی با ایران روابط خصمانهای دارند. شانون در نهایت با تکیه بر اظهارنظرهای مقامات چینی این سفر را گامی امیدورانه برای تهران در جهت تحکیم روابط با چین دانسته است.
🔹سرنخ برخی مخالفتها با نگاه گردش به شرق را باید در جهان غرب جستوجو کرد. چرا که آنطور که آرشین ادیب مقدم، استاد سیاست و مطالعات بینالمللی در دانشکده مطالعات شرقی و آفریقایی لندن (SOAS) و نویسنده کتاب ایران چیست؟ در خصوص نقش و اهمیت پیوند میان ایران و چین مینویسد: ما در میانه یک تجدید نظم مهم و ایجاد یک منظومه جدید در سیاست جهانی هستیم و پیوند ایران و چین را باید بخشی از این صورت فلکی جدید دانست که میتواند تسلط غرب به رهبری آمریکا بر امور بینالملل را به چالش بکشد.
✍🏻حسین حسینینژاد
#حرفروز
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحول بزرگ در سازمان شانگهای با ورود ایران
❄️🌹❄️
🔻مهدی صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه و سفیر اسبق ایران در چین:
🔹جمهوری اسلامی از نظر نظامی و اقتصادی، یک قدرت منطقهای قوی است و نظم نوین جهانی با حضور ایران در حال شکلگیری است.
🔺کشورهای مختلف مشتاق هستند عضو سازمان همکاریهای شانگهای شوند. سازمانی که دبیرکل آن گفته است با ورود ایران، تحول بزرگی در آن به وجود میآید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️ دعوت عربنیا از ربع پهلوی برای مناظره!
فریبرز عرب نیا، که در خارج از کشور ساکن است و مواضع رادیکالی نیز علیه جمهوری اسلامی داشته، با انتشار ویدئویی خواهان مناظره با رضا پهلوی شد!
پهلوی نه تنها تاکنون این درخواست را قبول نکرده بلکه طرفداران وی و تلویزیون و لشکرهای سایبریاش، عربنیا را مورد هجمه و فحاشی قرار دادهاند!
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 #موشن_گرافیک | " دارویار "
❄️🌹❄️
🔹صفرتاصد ماجرای طرح دارویار و اتفاقات خوب آن
🔸️بیمه شدن ۱۰ میلیون نفر بصورت رایگان با اجرای طرح دارویار
#همین_یک_سال