فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر نفت: بیش از ۸۰ درصد پول نفتی که میفروشیم را نقدی میگیرم و بقیه آن را با دارو کالاهای اساسی تهاتر می کنیم.
#تبیین
#دولت_سیزدهم
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻روشهای تشخیص شایعه از واقعیت
#سواد_رسانه_ای
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | رمزگشایی از دیدار «پمپئو» و «مریم رجوی» در آلبانی
🍃🌹🍃
🔻 «مسعود خدابنده» عضو جداشده سازمان مجاهدین خلق: «مریم رجوی» خوب میداند که اگر از مسیر خارج شود و پا کج بگذارد، همانهایی که مسعود رجوی را به خاطر غیرقابل استفاده بودن سر به نیست کردند، وی را هم به شکلی که مناسب بدانند به تیر غیب دچار خواهند کرد.
🔸 ملاقات با پمپئو یا هرگونه مطرح شدن به هر دلیلی برای مریم رجوی در حال حاضر مثل کپسول اکسیژن میماند، بقای مریم رجوی مستقیما به قابل استفاده بودنش بستگی دارد.
🔹میزان اعتماد دولتهای مختلف آمریکا به این گروه و بالاخص مریم رجوی واقعا قابل توجه است! حتی تحتنظر هم حاضر نیستند دو روز در کشورشان او را بپذیرند.
🔺 به قول دوستی آلبانیایی که میگفت: «ما شدهایم حیاط خلوت آمریکا. سگشان را لازم دارند ولی نمیتوانند در خانه نگه دارند. میآورند و اینجا میبندند.»
#روشنگری
#منافق
طرح یارانه جدید چیه؟
در طرح جدید قیمت بالا میره و میرسه به قیمت بازار آزاد
چرا؟ چون انگیزه ای برای قاچاق نمیمونه
ولی همینجا تموم نمیشه
هدفش اینه به طور مثال مرغی که کیلویی 150 تومن میشه رو شما به عنوان یک فرد_حقیقی با هویت_ایرانی به هر فروشگاهی که خواستید مراجعه کنین و تا 8 الی 10 کیلو مرغ کیلویی 150 تومنی رو با کشیدن یه کارت کیلویی 30 تومن خریداری کنید
فروشنده، رسید کوپنهایی رو که بصورت الکترونیکی هست و آنلاین ثبت شده به بانک میبره و به اندازه فروشی که داشته مابه التفاوتش (همون 120 تومن ها) رو از دولت نقدا دریافت میکنه
با این مدل پرداخت قاچاق صفر میشه و یارانه عادلانه توزیع میشه
تا الان چجوری بود؟
دولت از بالا به تولید کننده ها پول میداد که مرغ 150 تومنی رو 30 تو بازار بفروشن
بدیش چیه؟
یه نفر که وضع مالیش خوبه میره فروشگاه 100 کیلو مرغ میخره کیلویی 30 تومن
یعنی 100 تا 120 هزارتومن یارانه میگیره 10 میلیون و 200 هزارتومن
یکی که توان خرید 2 کیلو مرغ رو داره چقدر یارانه بهش تعلق میگیره؟ 2 تا 120 هزار تومن،در مجموع 240 هزارتومن
قاچاقچی محترم هم لطف میکرد این یارانه رو بین کشورهای منطقه توزیع میکردو یه پول تپل هم به جیب میزد این روش به نفع کیه؟ سرمایه دار
این سیستم رو بهش میگن سیستم سرمایه دار محور
حالا با این طرح جدید پرداخت یارانه چه اتفاقی میفته؟
عاقلانه یه میزان مصرف که حدودا 8 کیلو مرغ در ماه برای یه خانواده 4 نفره درنظر گرفته شده مشخص میشه
به همه بطور مساوی 8 تا 120 هزارتومن معادل 960 هزار تومن تعلق میگیره
قشر ضعیف تا قبل از این چقد بش تعلق میگرفت؟ 240 تومن
قشر مرفه چقدر؟ 10 میلیون و 200 تومن
الان تو باید نگران باشی یا قشر مرفه؟ مشخصه قشر مرفه؟
سرمایه دار تو این شرایط چیکار میکنه؟
پول خرج میکنه شایعه راه میندازه جلوی طرح رو بگیره
یک گروهی از افراد روی همین شایعات قیمت ها رو میبرند بالا چون نظارت ضعیفه (ضعف جدی دولت)
مردم افزایش قیمت موقتی رو میبینن و میترسن شروع به مخالفت میکنن
در حالی که اگر صبر داشته باشن و طرح بصورت کامل اجرا بشه دوباره قیمت بر میگرده به همون قیمتی که بود یعنی همون 30 هزار تومن
ولی فرقش ایندفعه چیه؟
اونی که توانش خرید 2 کیلو مرغ بود حالا میتونه 6 کیلو مرغ بخره با همون قدر توان مالی
چجوری؟
8 کیلو مرغ 30 تومنی سهمیه داری در ماه یعنی 960 هزار تومن یارانه
6 کیلو مرغ 30 تومنی میشه 180 تومن
قبلا دو کیلو مرغ میخرید 60 تومن
این اختلاف 120=60-180 تومنی رو از کجا میاره؟ با اون 2 کیلو سهمیه ای که داره به همون فروشنده میتونه بفروشه
هر یک کیلو مرغ 120 تومن یارانه داره پس میتونه با تخفیف کیلو 100 مجموعا 200 هزارتومن بفروشه و 120 تومن رو از روش کم کنه 80 تومنم بذاره جیبش
سرمایه داره چی؟ یا باید قناعت کنه مثل افراد دیگه زندگی کنه یا باید مرغ کیلو 150 بخره نوش جونش
قاچاقچی چی؟ اون که فاتحش خوندس به طور اتومات .بخاطر اینکه هیچ خانواری سهمیه بالای 8 کیلو نداره و هیچوقت هم اشتباه نمیکنه که سهمش رو به قاچاقچی بده با مزایایی که بالا اشاره شد... (نکته: ۴ نفره حدود ۸ کیلو ، و تعداد خانوار بالاتر سهمیه بیشتری داره)
جدای از همه اینها یه مزیت بزرگ دیگه داره اونم اینه که بخاطر فقط عدم امکان خوردن سهمیه افراد دیگه و همچنین جلوگیری از قاچاق هیچوقت مرغ کم نمیاد و صفی تشکیل نمیشه چون به اندازه هر خانواده سهمیه تامین شده
مگه همین ماها همیشه گلایه نمیکردیم تا پولمون از کشورهای خارجی آزاد میشد میگفتیم به ما که چیزی نمیرسه میره تو جیب از ما بهترون؟ اینکه چرا نمیرسید به خاطر این سیستم اشتباهی بود که در توزیع درست یارانه وجود داشت .
رأیی که دادیم به این دولت برای اصلاح همین مشکلات بود و حالا که قصد داره این مشکل رو حل کنه ،جلوش بایستیم بنظرتون؟
یه مقدار بیشتر فکر کنیم.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | برگزیت و تبیینگری ما ؟!
🍃🌹🍃
🔻 امروز جمعه ساعت ۱۰ صبح شبکه افق فیلم #برگزیت را پخش کرد که به موضوع خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و نحوه شکل گیری کمپین تبلیغات (#تبیین) آن پرداخته بود.
🔸بنده چند اصل در تبیین موضوع، که در گفتگوی بازیگران فیلم بیان شده بود، یادداشت کردم که میتواند در تبیینگری ما نیز مورد استفاده قرار گیرد:
۱) دوره تبلیغات واضح گذشته است
۲) روی خواستههای اصلی مردم تکیه کنید
۳) با استفاده از اعداد و ارقام در ذهن مردم نفوذ کنید
۴) تولید و بهرهگیری از نرم افزار شناسایی خواستههای مردم و عمل بر اساس تحلیل دادههای آن
۵) طراحی مسابقات هدفمند بر اساس علایق مردم و شناسایی ذائقه آنها از طریق آن
۶) تمرکز بر روی فضای مجازی
۷) بهرهگیری از هویت ملّی و سنتهای قدیمی
۸) قطره قطره ترس و نفرت در مردم جمع شده و کسی آن قطرهها را نشمرده
۹) کدام یک از ما اشتباهات اتحادیه اروپا ( شما بخوانید آمریکا) را شمرده و تذکر داده
۱۰) از گلایهها و نفرتهای مردم در موضوع مورد نظر استفاده کنید
۱۱) یک میلیارد پیام هدفمند در کمپین خروج، برای افراد جامعه انگلیس که حدود ۷۰ میلیون نفر هستند، ارسال شده است.
✍دکتر قاسم حبیبزاده
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | وقتی فرزندآوری فقط برای ایران بد است!
🍃🌹🍃
✅ رسانههای غربی مردمِ کشورهای خود را به فرزندآوری تشویق میکنند اما رسانههای فارسیزبانِ غربی تشویق فرزندآوری در ایران را ناقض حقوق زنان میدانند.
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#موشن_گرافی | خطرات کاهش جمعیت
🍃🌹🍃
❌ قسمت اول
🎥#صرفا_جهت_اطلاع |
🍃🌹🍃
✔️ خبرگزاری מעריב اسرائیل در خبر تازه خود درباره ایران، تیتر زده: اعتراضات مردم به گرونی مواد غذایی در ایران‼️
❌ بعد عکسی که به کار برده داخلش مردم پلاکارد مرگ بر اسرائیل در دست دارند😅🤨
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | ملت روسفید و سربلند ایران
🍃🌹🍃
🔻 در دوران سخت امتحان و آزمون تحولات اقتصادی امروز کشور همانند دوران دفاع مقدس، جوهره و هویت آدمها آشکار می شود و نتیجه آن پدیدار شدن حقیقت وجودی انسانهاست.
❌ در این عرصه انسانها چند دسته طبقه بندی میشوند:
1⃣ برخی در پیدایش سختی ها و ناملایمات، رفتاری عاقلانه داشته و با صبوری و پایداری و رفتار خوب، حتی به دستگیری دیگران می پردازند و در مدار دین و انسانیت، مراقب دوست و دشمن اند و با انصاف و همدلی و محبت با مردم، و نقد منصفانه و عالمانه تغییرات، و مرزبندی و مقابله با نقشه دشمن، به شایعات و دروغ های دشمنان پاسخ محکم و متقن می دهند و با زبان و عمل خود، جریان حق را یاری می رسانند.
2⃣ دستهای محدود هم با سخن و قدم خود، هیزم روی آتش دشمن و دوستان نادان می ریزند و دروغ ها و القائات دشمن دین و انقلاب را پخش می کنند و با دیدن برخی نارساییها، نمک بر زخم کشور می ریزند و با آتش تهیه دشمن همراه می شوند و نقشه دشمن را عملی می کنند.
3⃣ برخی هم در همه شرایط بی تفاوت اند و بی خیال مسافران و ناخدای این کشتی اند.
✍ رمضان شعبانی سارویی
🔴سیاست و سیادت؛/داستان شگفت سلبریتی ها
⏪از اشخاص عبور کنیم و با معیار درباره مشاهیر (Celebrity ها) قضاوت کنیم. ورزشکار یا هنرمند، هنگامی #مردمی است که:
- پول یامفت از بیت المال نمی گیرد.
- زندگی اشرافی ترتیب نمی دهد.
- شهرت خود را خرج سیاست بازان نمی کند و نردبان آنها برای بالا رفتن از دیوار قدرت، یا گلادیاتور آنها برای زدن خدمتگزاران نمی شود.
- نان ملت ایران را نمی خورد تا حلیم بیگانه را هم بزند.
◾️اگر کسی، این قواعد انسانی را رعایت نمی کند، و اصلا برایش مهم نیست که از کجا می آورد و چگونه خرج می کند و برای چه کسانی و چرا سواری می دهد؛ مردمی و پیشاهنگ بودن که جای خود دارد، از انسانیت ساقط است.
◾️سیاست، مقام ارجمندی است و نباید آن را به ابتذال کشید. یا نباید وارد این میدان سنگلاخ شد، و یا باید حرمت و کرامت آن را پاس داشت. فرقی هم نمی کند که کسی اصالتا خود را سیاستمدار بنامد، یا از حوزه دیگری وارد این میدان شود.
◾️آری سیاست، سیادت است؛ که پیامبر اعظم (ص) فرمود "سَیِّدُ القَومِ خادِمُهُم. سرور قوم، خدمتگزار آنهاست". خادم مردم، زندگی اشرافی ترتیب نمی دهد و بهای گزاف آن را با سواری دادن به اشراف و فریب مردم نمی پردازد.
◾️سلبریتی، می خواهد هنرمند باشد یا ورزشکار؛ فعال اقتصادی یا سیاستمدار؛ قرمز یا آبی؛ چپ یا راست؛ اصلاح طلب یا اصولگرا. اولین دوراهی مهم پیش پای او این است که آیا می خواهد و می تواند انسان باشد یا نه؟ و پاسخ این سوال (تعیین نوع و جنس سلبریتی)، به فهرست همّ و غمّ ها و اولویت های او بر می گردد:
◾️« اِنَّ الْبَهائِمَ هَمُّها بُطُونُها، وَ اِنَّ السِّباعَ هَمُّها الْعُدْوانُ عَلى غَيْرِها. اهتمام چهارپایان، شکمشان است و همت درندگان، به تعدی و تجاوز نسبت به دیگران». (امیرمومنان علیه السلام،خطبه 153 نهجالبلاغه)
◾️«چیست که میبینم از خدا رویگردان و جز او را خواهانید؟ ... گوسفندی را مانید که بچرد تا فربه شود و زیر کارد رود و نداند از او چه خواهند و با او چه کنند؟ اگر به او خوبی کنند، روز خود را روزگار خویش پندارد و سیریاش را پایان کار». ( خطبه 175 نهجالبلاغه)
◾️«إِنَّ عَمَلَکَ لَیْسَ لَکَ بِطُعْمَهًْ ًٍ وَ لَکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمَانَهًْ ًً . منصب و قدرتی که دست توست، طعمهای برای تو نیست بلکه امانتی است آویخته بر گردن تو» (نامه به اشعث بن قیس والی آذربایجان، و سردسته بعدی خوارج)
◾️ «اگر میخواستم، میدانستم چگونه عسل پالوده و مغز گندم، و بافته ابریشم را به کار برم. اما هرگز هوا بر من چیره نخواهد شد؛ شاید که در حجاز یا یمامه کسی حسرت گُرده نانی بَرد، یا هرگز شکمی سیر نخورد. آیا سیر بخوابم و پیرامونم شکمهایی باشد از گرسنگی به پشت دوخته، و جگرهایی سوخته؟ ...به این بسنده کنم که گویند امیرمومنان است و در ناخوشایندهای روزگار شریک آنان نباشم؟ یا در سختی زندگی نمونه ای برایشان نشوم؟ مرا نیافریدهاند، تا خوردنیهای گوارا سرگرمم سازد، چون چهارپای بسته که به علف پردازد؛ در چنان حالتی، چشم علی روشن باد که بخواهد به شیوه چرندگان زندگی کند»! (نامه خطاب به عثمان بن حنیف)
✍محمد ایمانی
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | بازداشت دو جاسوس و تیری که به سنگ خورد‼️
🍃🌹🍃
🔻 بازداشت دو فرانسوی که با هدف آموزش اغتشاش گران به تهران سفر کرده بودند می تواند دریچه ای بر رفتارشناسی غربی ها در تحولات اخیر باشد.
❌ گزارههای تحلیلی:
1⃣ اعزام نیروهای میدانی برای تولید آشوب نشان می دهد که غربی ها براساس مدل سال ۸۸ و ۹۸ بدنبال پیاده سازی سناریوی دولت ضعیف پایه بواسطه ایجاد بحران داخلی در ایران هستند؛ دولتی که در مواجهه با بحران ها قوه عاقله و تصمیم گیری اش با چالش مواجه شود.
2⃣ چیدن پازل های تحلیلی در کنار همدیگر نشان می دهد که سیکلی که برای این موضوع طراحی شده بر دو اصل استوار است آشوب از داخل، امتیازگیری و تحریم از خارج.
3⃣ در این زمینه براساس مشابهت های سایر پروندههای این چنین داخلی با یک سه ضلعی مواجهیم عوامل داخلی، شبکههای امنیتی، پروپاگانداسازان رسانه ای. عوامل امنیتی طراحی می کنند، مزدوران داخلی فاز اجرایی را برعهده دارند و رسانه ای ها بر آتش ناآرامی می دمند.
4⃣ اما به نظر می رسد که شکست سناریوی غربی ها در مواجهه با مسائل پس از حذف #ارز ترجیحی حاکی از آن است که غربی ها با اشتباهات محاسباتی سه گانه در برخورد با ایران مواجهند:
🔸 اولاً دولت در شرایط حاضر برخلاف سال ۹۸ دولت آرامش ساز است نه مسئله ساز،
🔹 ثانیاً تعدد آشوب آفرینی های غربی ها به تجربه نهادهای امنیتی در پیشگیری و یا مواجهه با پدیدههای این چنینی افزوده است،
🔺 و نکته سوم واکسینه شدن و کسب تجربه جامعه ایرانی از نقشه شوم دشمن با توجه به پرونده های گذشته است.
✍ یعقوب ربیعی