🔆آینده اسلام درحکومت امام زمان(عج)
🔰بنابر روایات پیروزی اسلام بر دیگر ادیان، در زمان ظهور حضرت مهدی(عج) محقق میشود.
🔰بنابر تفاسیر قرآن برخی آیات کلام الله مجید با وجود مقدس امام عصر(عج) ارتباطی وثیق دارد. در ذیل یکی از این آیات مرور می شود:
✅خداوند در آیه 9 سوره مبارکه صف می فرماید: «هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ» (او کسی است که پیامبرش را همراه با هدایت و دین حق به سوی مردم فرستاد تا آن را بر همه ادیان غالب سازد، گره مشرکان آن را خوش نداشته باشند).
🔶نکته ها:🔰🔰🔰🔰
✅1.آینده از آن اسلام است (لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ)
✅2.خداوند در غیر از این آیه سه بار وعده پیروزی اسلام بر تمام ادیان را داده است: (هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ). (هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا) و بدون شک خداوند وعده خود را عملی می کند (وَلَنْ يُخْلِفَ اللَّهُ وَعْدَهُ).
✅3.در روایات متواتر می خوانیم که پیروزی اسلام بر دیگر ادیان آسمانی، در زمان ظهور حضرت مهدی(عج) تحقق خواهد یافت. امیرالمومنین امام علی(ع) فرمودند: «به خداوندی که جانم در دست اوست، هیچ شهر و روستایی باقی نمی ماند مگر آنکه هر صبح و شام صدای اذان و شهادتین در آن شنیده خواهد شد».
تاریخ اسلام، تحقق این آیه را به اثبات رسانده است، زیرا با این که دشمن از طریق استهزاء و اذیت و شکنجه، محاصره اقتصادی و اجتماعی، تحمیل جنگ ها، توطئه های داخلی منافقان، ایجاد تفرقه میان مسلمانان، به راه انداختن جنگ های صلیبی، ترویج فحشا و منکرات، استعمار نظامی و سیاسی و ... لحظه ای کوتاهی نکرده، ولی اسلام روز به روز توسعه پیدا کرده است.
✅4.رسولان با اراده الهی انتخاب می شوند، نه انتخاب و اراده مردم (هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ).
✅5.پیروزی اسلام به خاطر حقانیت آن است (بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ).
✅6.مکتب اسلام امیدآفرین است (لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ).
✅7.حاکمیت و غلبه ای ارزش دارد که کامل و دائم باشد (لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ).
✅8. به جز اسلام، تمام ادیان، تاریخ مصرف دارند و تنها اسلام، مکتب جاودانی است (لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ).
✅9. عوامل پیروزی اسلام و امام زمان(عج) چند چیز است:
🔻-اراده و امداد الهی(هُوَ الَّذِي)
🔻-رهبری معصوم و لایق (رَسُولَهُ)
🔻-نیاز طبیعی جامعه(بِالْهُدَى)
🔻-داشتن حقانیت(دِينِ الْحَقِّ)
🔻-جامع و کامل بودن مکتب(متم نوره)
📚پی نوشت:
1.البرهان فی تفسیر القرآن، ج5، ص367
برگرفته از کتاب «پرتوی از آیه های مهدوی»، حجت الاسلام محسن قرائتی، به کوشش حسن ملایی