رویای بازگشت به قدرت؛ ریبرندینگ بعثی برای انتخابات عراق
▪️ گزارش اختصاصی تسنیم از بغداد
🔹 همزمان با نزدیک شدن زمان انتخابات عراق تحرکات سیاسی و تبلیغاتی بازماندگان، همفکران و فرزندان صدام و دیگر فرماندهان رژیم بعث که در فضای سیاسی جدید با عناوینی دیگر در حال فعالیت هستند، افزایش یافته بطوری که براساس گزارشها بخشی از ۷۵۰ نامزد رد صلاحیت شده توسط کمیسیون انتخابات به دلیل همین وابستگی و ارتباط با بعث کنار گذاشته شدند.
🔹 در همین زمینه حمزه مالکی کارشناس مسائل سیاسی در عراق به خبرنگار تسنیم در بغداد گفت: بعد از آنکه حزب بعث در میان تمام بخشهای جامعه طرد شد، تلاش برای سفیدشویی آغاز شد، آنها تلاش میکنند حزب بعث را به شکلی دیگر و با نامی دیگر بازتولید کنند.
🔹 همچنین محمد مهدی عبدالوهاب استاد دانشگاه در عراق با اشاره به مصاحبه های دختر صدام برای تبرئه پدر جنایتکارش، به خبرنگار ما گفت: در این دوره از انتخابات نامزدهایی را ثبت کردند که به طور روشنی حامی بعثیون بودند اما با رد صلاحیت های کمیسیون انتخابات شکست خوردند و رسواتر شدند.
tn.ai/3401984
🇮🇷
@AXNEVESHTESIYASI