أعوذ بِاللَّهِ مِنَ الشَّیطَانِ الرَّجِیمِ
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
...وَ تِلْكَ الْأَيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا وَ يَتَّخِذَ مِنكُمْ شُهَدَاءَ ۗ ... (آلعمران/۱۴۰)
...و ما این روزها[یِ پیروزی و ناکامی] را [بهعنوان امتحان] در میان مردم میگردانیم [تا عبرت گیرند] و خدا کسانی را که [از روی حقیقت و خلوص] ایمان آوردهاند، مشخص کند و از میان شما گواهانی [نسبت به پیروزیها که نتیجه طاعت و تقواست، و شکستها که محصول نافرمانی و بیتقوایی است] بگیرد...
ضمن تبریک پیروزی نیروهای منتسب به جبههٔ انقلاب اسلامی در سراسر کشور، توجه به نکات زیر ضروریست:
1⃣ متأسفانه جبههٔ رسانهای انقلاب اسلامی باز از تنگهٔ احد فضای مجازی دور خورد و مسئولین نفوذی (با مواضع شیطانی و عملکرد ناامیدکننده) و دشمنان خارجی (با تزریق ویروسی کورناهای سیاسی و روانی به کشور) موفق شدند با کاهش میزان مشارکت، شیرینی جشن
#انتخابات را کاهش دهند.
2⃣ همانگونه که پیشبینی میشد، با تأثیر بر فکر و تصمیمسازی برای جریانات انقلابی و اصولگرا متأثر از فضای مجازی، توانستند شور انتخاباتی را کاهش داده و مجلس را از حضور بخشی از جوانان شجاع، مؤمن و انقلابی محروم کنند.
این اثرگذاری در ایجاد "توهم محبوبیت" برای عدهای و "تصمیم در اثر ترس از شکست" برای عدهای دیگر و در نتیجه غلبهٔ "نتیجهگرایی مطلق" بر "گزینش اصلحِ مقبول" بروز پیدا کرد.
3⃣ یکی از موانع اصلی پیشرفت کشور در چند دورهٔ قبل، رییسِ دوزیستِ مجلس بود که نهایتاً کشور را در بخشهای مختلف به زیست نباتی رساند و تنها هنرش این بود که در لحظات حساس حتی از نمایندگان انقلابی هم با منطق "ترس از پیروزی رقیب"، رأی میگرفت...
متأسفانه این خطر بزرگ، کماکان مجلس یازدهم را هم تهدید میکند!
4⃣ کابوس اصلیِ امروز بعداز نکتهٔ سوّم، شکلگیری مجلس اصولگرای ضعیف شبیه به مجلس هفتم است، که در برابر دولت فتنهگرای خاتمی تسلیم و حتی همراه بود و در مقابل دولت انقلابی اولِ احمدینژاد صفآرایی میکرد و نقش مهمی در انتقال ضعف به مجالس بعدی و تحریک و تقویت انحراف در دولت داشت.
همه باید تلاش کنیم بههیچعنوان چنین مجلسی پدید نیاید.
5⃣ مهمترین چیزی که باید در این فرصت طلایی مغتنم بشماریم، رفع نواقص قانونی و تصویب قوانین مهم معطل مانده مانند "طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی و حمایت از پیامرسانهای داخلی" شامل ترسیم جغرافیای سایبری و مرزبانی مجازی و... و تکمیل و تصویب طرحهای مربوط به خانواده و فضای مجازی با رویکرد "نجات کودکان آنلاین" و همچنین تنبیه و حتی حذف مسئولین نفوذی یا متخلف است، چراکه اگر مسائل فضای رها شدهٔ مجازی حل شود، آثار چشمگیر آن را بر همهٔ عرصههای فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی، تربیتی و... شاهد خواهیم بود.
✍روحالله
#مومن_نسب
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440