📍پشتپرده حوادث اخیر در منطقه الطیونه بیروت
🔸️بعد از شروع به کار طارق بیطار قاضی پرونده انفجار بندر بیروت ، وی برخلاف رویه های مرسوم قضایی به سیاسی کاری و رفتارهای خلاف عرف قضاوت پرداخت .
🔸️برای نمونه بیش از ۲ ساعت با خانم دوروتی شیا سفیر آمریکا در بیروت جلسه خصوصی برگزار کرد(در صورتی که وی یک مقام قضایی داخلی است و ارتباط مستقیمش با سفیر آمریکا کاملا ایجاد شبهه می کند ) و پس از آن حکم دستگیری ۲ عضو جریان ۸ مارس یعنی علی حسن خلیل (وزیر سابق دارایی) و غازی زُعیتر (نماینده کنونی پارلمان لبنان که دارای مصونیت قضایی است ) را صادر کرد .
🔸️در واکنش به این سیاسی کاری ها و انحراف پرونده از مسیر اصلی خود ، طرفداران جریان ۸ مارس در تظاهراتی مسالمت آمیز در منطقه الطیونه در مرکز بیروت در مقابل کاخ دادگستری به اعتراض پرداختند که از سوی افراد ناشناسی هدف قرار گرفته و تعدادی از آنها کشته شدند.
🔸️با توجه به عمومی بودن سلاح در لبنان ، افراد معترض که از کشته شدن همراهان خود خشمگین شده بودند با آوردن اسلحه به درگیری با مهاجمان پرداختند .
🔸️ارتش لبنان نیز با ورود به محلات پرتنش سعی در خاموش کردن آتش درگیری دارد.
اما در این خصوص ذکر چند نکته ضروری است.
1️⃣ با توجه به رفتارها و دیدارهای کاملا مشکوک سفیر آمریکا از جمله ملاقات با قاضی پرونده انفجار بیروت به نظر می رسد سیاست ایالات متحده ناامن سازی و برافروختن آتش اختلافات داخلی در لبنان است زیرا قدرت گرفتن روزافزون حزب الله در شرایط عادی و برقراری موازنه قدرت با اسرائیل برخلاف منافع آمریکاست .
2️⃣ با توجه به سابقه منفی سمیرجعجع در بروز اقدامات امنیتی و تروریستی به احتمالا عمال وی در پشت پرده تیراندازی به تظاهرکنندگان لبنانی قرار داشته باشند .
3️⃣ طارق بیطار قاضی پرونده نیز در این حادثه مقصر است زیرا برخلاف رویه های قضایی، پرونده را سیاسی و جناحی کرده و اعمال نامربوطی از وی سر زد تا جایی که سیدحسن نصرالله نیز به اینگونه اقدامات و احکام وی معترض گشت.
4️⃣ بعد هوشمندی مقاومت لبنان در ماههای گذشته و فروکش کردن غائله خلده، این دومین بار است که عده ای مسلح سعی دارند فتنه داخلی در لبنان ایجاد کنند که البته حزب الله بارها اعلام کرده تلاش دشمنان برای ورود سلاح مقاومت به درگیری داخلی را ناکام می گذارد و امنیت لبنان توسط ارتش آن تامین خواهد شد./علیرضا تقوینیا
@Ashooraeian