✍ از کسی که افسار بردگی تفکر غربی را به گردن خود آویخته بیش از این انتظار نمیرود که برای خودتحریمی کشور به وسیلهی FATF یقه چاک کند و با ارائهی آمارهای دروغین دست به خودتحقیری ملی بزند.
1⃣ طبق گفتههای احمد صفری (نماینده مجلس) 80 درصد خواستههای FATF در کشور اجرا شده اما هیچ تغییری در نرخ ارز، بهبود روابط بانکی و رفع تحریمها حاصل نشده است. آقای سلطانی! چرا علیرغم اجرای مخفیانهی FATF توسط دولت هیچ بهبودی در وضعیت اقتصاد حاصل نشده و تحریمها همچنان باقیست؟
🔺آقای سلطانی FATF نه تنها هیچ تاثیری بر رفع تحریمها ندارد بلکه خود به عاملی برای اعمال تحریمهای بیشتر علیه ایران تبدیل خواهد شد. معادله بسیار آسان است. بین FATF (و CFT) و فهرست SDN (تحریمهای امریکا) رابطهی تنگاتنگی است. اگر FATF پایبندی ایران به مفاد و بندهای خواسته شده را رد کند عملا نه تنها فهرست تحریم SDN سر جای خود میماند بلکه لیست جدیدی از تحریمها علیه ایران وضع خواهد شد.
2⃣ علاوه بر این مبتنی بر مکانیزمی که در FATF تعریف شده صورتهای مالی مبادلات بانکی و تجاری ایران به راحتی در اختیار اعضای FATF قرار میگیرد. و این یعنی افشا شدن روشهای دور زدن تحریم برای دشمنان ایران! لذا بدینوسیله ما با دست خود در مسیرهای دور زدن تحریمها بتون میریزیم.
3⃣ بر اساس گزارش رویترز، بزرگترین پولشویی تاریخ توسط یکی از اصلیترین اعضای FATF یعنی دانمارک اتفاق افتاده است.
آقای سلطانی! اگر FATF مانع از پولشویی میشود چرا نتوانسته مانع از بزرگترین پولشویی تاریخ دنیا در دانمارک شود؟ آیا دانمارک به سبب این پولشویی توسط FATF محاکمه شد؟!
4⃣ بر اساس تجمیع گزارشهای مرتبط با پولشویی در دنیا حدود 70 درصد از پولشوییها در اروپا و امریکا اتفاق میافتد. آقای سلطانی بر چه اساسی ایران را دارای رتبهی یک فساد معرفی میکنید در حالی که 70 درصد پولشویی در غرب اتفاق میافتد؟ جایگاه FATF در این فاجعه کجاست؟
5⃣ آقای سلطانی! بنا به گفتهی آقای راغفر (اقتصاددان اصلاحطلب) تاثیر تحریمها بر کشور تنها 5 درصد است. یعنی حداقل بالای 90 درصد مشکلات اقتصادی به دلیل نقصهای مدیریتی و سیاستهای مالی و پولی است و ربطی به تحریمها ندارد. چرا عوامفریبی میکنید. حال چه کسی کاسب تحریم است؟
6⃣ آقای سلطانی! اگر امروز فسادی مشاهده میشود ناشی از تفکرات امثال شماست. شما و همفکرانتان با دامن زدن به نئولیبرالیسم و کپیتالیسم اقتصادی کار را به جایی کشاندید که فاصلهی طبقاتی در کشور افزایش پیدا کند و قدرت خرید مردم رو به کاهش بگذارد و بورژواها همچون زالو به جان مردم بیفتند.
💢 آقای سلطانی! وضعیت کنونی اقتصاد کشور مولود ترکیبی از مکاتب اقتصادی لیبرالی است؛ از مکتب شیکاگو و نئوکلاسیک گرفته تا مکتب نهادگرایان و کینزینهای جدید! این بوی تعفن مکتب اصالت بازار است که فضای اقتصادی کشور را آلوده ساخته است.
#شکست_لیبرالیسم را بپذیرید.
💬 رشته توییت از
#لیبرالستیز
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f