🔹 سخنگوی نُجَباء در گفتگو با شبکه السومریه:
تخلفات انتخاباتی را مستندسازی کردهایم/ دعوت مرجعیت و رهبران سیاسی به اجماع/ حمله قطعی به آمریکا در صورت عدم خروج از عراق تا پایان ۲۰۲۱
الشَمَّری ضمن اشاره به مستندسازی تخلفات انتخاباتی و دعوت از مرجعیت و رهبران سیاسی عراق به اجماع برای عبور از بحران، از حمله قطعی مقاومت به نیروهای آمریکایی در صورت خارج نشدن از خاک این کشور تا پایان سال جاری میلادی خبر داد.
سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء در گفتگوی تلویزیونی با شبکه "السومریه" ضمن تأکید بر پرهیز این جنبش از ورود به رقابتهای سیاسی، اعتراض به عملکرد نامطلوب کمیسیون انتخابات را حق مردم عراق دانست.
مهندس «نصر الشَمَّری» ضمن اشاره به مغایرت آمار اعلامی به نامزدها در محل اخذ رأی با آمار نهایی، اعلام نتایج پیش از پایان شمارش و همچنین ممانعت از حضور نمایندگان تشکلها در محل شمارش دستی آراء را مورد انتقاد قرار داد و افزود: ما موضع مستقل خود را داریم و پشت احزاب قرار نمیگیریم، اما تخلفات کمیسیون را مستندسازی کردهایم.
وی با اعلام اینکه سخنگوی معترضان نیست، در عین حال حق تظاهرات مسالمتآمیز را برای آنان محفوظ دانست و یادآور شد: آنها در صورت ناامیدی از کمیسیون انتخابات، سراغ دستگاه قضائی میروند و شکایت میکنند؛ اما من به مرجعیت و سیدمقتدی صدر و نوری مالکی و ائتلاف فتح میگویم که عراق توان رفتن دوباره بهسمت سرنوشت مجهول را ندارد و باید از این بحران با کمترین ضرر خارج شد.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 |
@Sepah_Qodds | 🇮🇷