آقای رائفی پور❗️
این چند سوال را هم درباره واریزی ها جواب بده: از اخوی گرامی تا خورشید خانم و دیگران (۲)
در اینجا فقط چند نمونه از واریزی ها را مطرح می کنیم و انتظار پاسخ به افکار عمومی داریم:
۱ - طبق یکی از اسناد ادعایی، نزدیک ۱۴ میلیارد تومان به حساب امیر حسین رائفی پور واریز شده است. منتشر کنندگان می گویند او برای علی اکبر رائفی پور است. احتمال این که نیت خیرین از کمک به موسسه علی اکبر رائفی پور، واریز مبالغ به حساب امیرحسین رائفی پور باشد، بسیار اندک است و جا دارد توضیح داده شود که ماجرای واریز این مبلغ کلان به حساب برادر رئیس موسسه چیست؟
آقای رائفیپور❗️
این چند سوال را هم دربار واریزی ها جواب بده: از اخوی گرامی تا خورشید خانم!
۲ - طبق سندی دیگری، ادعا شده مبلغ ۱۴۵ میلیون تومان به حساب خانمی به نام روجا صفرپور واریز شده است. او همان زنی است که در انتخابات ۱۱ اسفند بدون حجاب سر صندوق رای حاضر شد و رای داد و سپس به دیدار رائفی پور رفت. از او در رسانه ها به عنوان خورشید خانم یاد شده است.
انتظار است رائفی پور که می گوید به حدی مقید است اگر خیری پولی برای خرید دو کیلو پیاز جهت موکب داده، آن را در همان هدف خرج کند، توضیح دهد کدام خیری ۱۴۵ میلیون تومان به نیت دادن به خورشید خانم در اختیار مصاف قرار داده است.
۳ - از فردی به نام علی بیطرفان توئیتی منتشر شده که در آن نوشته است: از کسی خواستم روی فلش آهنگ های جدید زدبازی برایم بریزد و او میان آهنگ ها دو تا سخنرانی از رائفی پور برایم ریخت و گوش دادم و فردایش از او خواستم هر چه سخنرانی از او دارد برایم بریزیم.
و سپس رسیده است: شما چه جوری با "استاد" آشنا شدید؟
کاری به راست یا دروغ بودن این ماجرا نداریم ولی در میان افرادی که پول های میلیونی از موسسه مصاف گرفته اند نام بیطرفان نیز با رقم ۵۴ میلیون تومان دیده می شود.
قصه این استاد گفتن و آن پول گرفتن چیست؟ آیا خیرین در کنار پول برنج و پیاز برای موکب، برای این موارد هم نذر خاص دارند؟
آقای رائفیپور❗️
این چند سوال را هم دربار واریزی ها جواب بده: از اخوی گرامی تا خورشید خانم!
۴ - در همان سند نام "ندا رائفیپور" نیز که ۵۰ میلیون تومان گرفته است، دیده می شود. مردمی که به قول رائفی پور هزینه های موسسه او را به نیت کار خیر پرداخت می کنند، حق دارند بپرسند این خانم کیست و چه نسبتی با رئیس موسسه دارد و چرا این مبلغ به حساب او واریز شده است؟
۵ - در یکی از اسناد امده است که خانمی اوکراینی به نام الونا واشچنکو معروف به طاهره واشچنکو که ادعا می شود شیعه شده، چندین مرتبه از موسسه پول گرفته است. اگر چنین است، رائفی پور علت این واریز ها را هم مشخص کند، جای دوری نمیرود.
#رائفی_پور
#مصاف
☫
@AmalgaraNews