🔹چندی پیش گزارشی تحلیلی-آماری از سوی دانشگاه تهران درباره واقعیتهای
#حجاب در جامعه امروز ایران منتشر شد که یکی از مهمترین یافتههای پیمایشهای انجام شده، تفاوت معنادار بین «واقعیت» و «احساس واقعیت» در ارزیابی از مؤلفههای اجتماعی بود.
🔹یعنی برخی مسائل، بیشتر از آنچه وجود دارند احساس میشوند. در حالی که غالب مردم (بیش از ۸۰ درصد) به حجاب اعتقاد داشته و به آن به عنوان یک الزام اجتماعی باور دارند اما اکثر مردم آنچه از باور جامعه درک و احساس میکنند بکلی متفاوت با این واقعیت است. در این باره ۶۸ درصد مردم اینگونه احساس میکنند که اکثر مردم با حجاب مخالف هستند. همچنین در واقعیت ملّی ۶.۴ درصد بانوان به کشف حجاب روی آوردهاند اما وقتی از مردم پرسیده میشود به نظر شما میزان بی حجابی چقدر است؟ پاسخها تا ۵ برابر واقعیت متفاوت میباشد و ارزیابی از بی حجابی توسط پاسخگویان تا ۳۰ درصد برآورد میشود.
✍پ.ن.:
🔻این گزارش گویای اهمیت مسأله جنگ شناختی است. تمام تمرکز دشمن و جریان غرب گرا در کشور بر بزرگنمایی این «ناواقعیت احساسی» به جای «حقیقت میدانی حجاب» و متعاقب آن مساله زایی از حجاب و بحران آفرینی پیرامون آن شکل گرفته است.
🔻نکته عجیب، وجود درک غیرمتناسب با واقع در مسأله حجاب، حتی در بین برخی از مسئولین تصمیم گیرنده در مسأله تدوین قانون حجاب است. در حالی که فردی که به عنوان مسئول یک نهاد راهبردی فعالیت میکند باید کاملا با روایتسازیهای جعلی دشمن در مورد مسائل کشور آشنا باشد تا بتواند به درستی واکنش نشان دهد، نه این که خود او هم تحتتاثیر این جریان قرار بگیرد.
@Antishobheh