⁉️ چرا حماس انگشت در لانه زنبور کرد⁉️
⬅️ مگر
#حماس نمیدانست قدرت مقابله با وحشیگری
#اسرائیل را ندارد؛ پس چرا دست به عملیات
#طوفان_الاقصی علیه
#رژیم_صهیونیستی زد و بهانه به دست این جنایتکاران داد؟
🔸این سوالی است که این روزها ذهن بخشی از جامعه را به خود درگیر کرده است که برای پاسخ به آن لازم است بخشی از تاریخچه زندگی ساکنان
#نوار_غزه واکاوی شود که در ادامه به آن می پردازیم.
🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
🔻به دنبال پيروزي جنبش مقاومت اسلامي
#فلسطين (حماس) در انتخابات مجلس قانونگذاري فلسطين در ژانويه سال 2006، رژيم صهيونيستي كه مدعي است حماس يك «گروه تروريستي» است به اين بهانه
#محاصره_غزه را آغاز كرد که بر اساس گزارش هاي بين المللي و سازمان ملل،
#غزه در سايه اين محاصره جائرانه «بدترين نقطه در جهان» است.
رژيم صهيونيستي همچنين از اواسط ژوئن سال 2007 به دنبال سيطره حماس بر نوار غزه اين محاصره را تشديد كرد و با وجود اينكه جنبش حماس در سال 2014 از «حكومت» در غزه دست كشيد و دولت وفاق ملي فلسطين تشكيل شد اما اين محاصره پس از 17 سال همچنان ادامه دارد.
به دنبال آغاز محاصره تحميلي رژيم صهيونيستي بر نوار غزه 4 گذرگاه تجاري اين منطقه بسته شد و تنها دو گذرگاه باقي ماند؛ گذرگاه كرم ابو سالم به عنوان تنها گذرگاه تجاري كه كالاهايي به صورت محدود از طريق آن وارد غزه مي شود و نيز گذرگاه بيت حانون (ايرز) به عنوان تنها گذرگاه تردد افراد بين غزه، كرانه باختري و اراضي اشغالي.
با تشديد محاصره در سال هاي اوليه، فلسطينيان به حفر
#تونل در مرز بين غزه و مصر براي ورود برخي مايحتاج خود مانند دارو و سوخت روي آوردند اما از زمان عزل محمد مرسي، رئيس جمهور سابق مصر در جولاي سال 2013 و پس از آن حمله به مقرهاي امنيتي در شبه جزيره سينا واقع در مرز نوار غزه، مسئولان مصر اجراي اقدامات امنيتي در مرز را آغاز كرده و شروع به كشف و تخريب تونل ها كردند.
ارتش مصر در اكتبر سال 2014 نيروها و تجهيزات خود را در مرز نوار غزه مستقر كرده و اقدامات مربوط به شناسايي و تخريب تونل ها را آغاز كرد.
🔻سازمان ملل: غزه 5 سال ديگر غير قابل سكونت است!
كنفرانس ملل متحد براي تجارت و توسعه (آنكتاد) در گزارش سالانه خود در سال 2015 اعلام كرد كه اگر اوضاع كنوني در نوار غزه ادامه يابد، اين منطقه ديگر قابل سكونت نخواهد بود.
بر اساس اين گزارش، محاصره و عمليات نظامي اسرائيل در نوار غزه طي سالهاي اخير بسياري از شاخصهاي اجتماعي اقتصادي در اين منطقه را به پايينترين سطح خود در طول نيم قرن گذشته يعني از ابتداي اشغال سرزمينهاي فلسطين از سوي اسرائيل رسانده است.
"آنكتاد" همچنين هشدار داد كه بسياري از ساكنان غزه با كمبود مواد غذايي، آب آشاميدني، برق و مسكن روبهرو هستند. بر اساس اين گزارش پيامدهاي اجتماعي، بهداشتي و امنيتي تراكم بالاي جمعيتي در نوار غزه از جمله عواملي است كه غزه را در سال 2020 ميلادي غير قابل سكونت خواهد كرد!
🔖 اکنون در پایان سال 2023 بیش از سه سال از موعد اعلامی پایان غزه گذشته است و مردمی که آب از سرشان گذشته برای رهایی از ظلم بیحد رژیم اشغالگر و سفاک صهیونیستی ابایی از دادن جان خود و عزیزانشان ندارند و همچنان در مقابل جنایات اشغالگر قامت برافراشتهاند و از مجاهدان جبهه مقاومت اسلامی حمایت میکنند.
┄┅✧✾══✾🔸✾══✾✧┅┄
#کانال_به_وقت_تشکیلات
🆔
@B_W_Tashkeelat