🔴محمد پیری شهردار محمدیه ؛
تکریم ارباب رجوع از وظایف بدیهی شهرداری است
🔸در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع ، دیدار عمومی شهردار محمدیه با شهروندان روز سه شنبه ۲۰ آذر برگزار شد.
🔸به گزارش بسیج، پیری با اشاره به اهمیت و ضرورت دیدارهای مردمی با شهردار و مدیران شهرداری گفت: مطابق سه شنبه های هر هفته ملاقات شهردار با شهروندان برگزار شده و مدیران شهرداری میزبان شهروندان محمدیه و مهرگان ، کسبه، صنعتگران و سایر اقشار جهت رسیدگی به مشکلات آنها در حوزه مدیریت شهری هستند.
🔸شهردار محمدیه افزود: تمامی مدیران و مسئولان حوزه های مختلف شهرداری ملزم به پاسخگویی به مشکلات و مطالبات مراجعه کنندگان هستند، اما با توجه به پیچیدگی برخی مشکلات و تمایل شهروندان جهت دیدار با شهردار ، دیدار عمومی برگزار می شود تا فرصتی برای دیدار چهره به چهره با شهروندان فراهم شود که در راستای دیدارهای انجام شده درصورت عدم نقض قانون، رسیدگی به مطالبات و مشکلات شهروندان در حوزه های شهری با هم اندیشی با روسای ادارات و واحدهای شهری در پروسه زمانی کوتاهتری انجام می شود .
🔸لازم به ذکر اینکه هر هفته حدود ۶۰الی ۸۰ نفر از شهروندان در دیدار عمومی با شهردار و مدیران شهرداری مشکلات حوزه شهری شان مورد رسیدگی قرار می گیرد
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
💢خبرگزاری بسیج شهرستان البرز
🆔
rubika.ir/basij_Alborz
🆔
eitaa.com/Basij_Alborz