⭕️ حکایات زندگی علما
دکتر لازم نیست بچه را خوشحال کنید
مرحوم حاج آقا فاطمی نیا: شب هایی که مرحوم حاج شیخ رجبعلی خیاط جلسه می رفتند، مامور بردن و آوردن ایشان آقای صنوبری بودند.
یک روز آماده می شود که حاج شیخ را به جلسه ببرد، خانم ایشان از بچه اش ناراحت می شود و یک دفعه به صورتی که بچه غافل بوده به پشت او میزند؛ تا این ضربه را می زند، کمر خودش خمیده شده و به شدت شروع می کند به درد گرفتن!
آقای صنوبری که همسرش را در این وضعیت می بیند، می گوید: من می خواهم بروم دنبال حاج شیخ، تو هم سوار شو تا سر راه به درمانگاهی برویم؛ رفتند آقا شیخ رجبعلی را سوار کردند، آقای صنوبری به جناب شیخ گفتند: می خواهم همسرم را دکتر ببرم، برای ایشان دعا کنید!
حاج شیخ بلافاصله فرمودند: دکتر لازم نیست! بچه را آنطور نمیزنند! برایش چیزی بخرید و خوشحالش کنید، مشکل حل می شود‼️
آقای صنوبری نقل کرد برای بچه اسباب بازی خریدیم و به محض اینکه به او دادیم و خوشحال شد، درد همسرم که بسیار شدید بود برطرف شد.
➖➖➖➖➖➖➖
امـــــامـ زمـــانـــے شــــو
🆔 @montazerane_zohour