⭕️ برخی تعجب کردند که چرا به نرگس محمدی جایزه صلح نوبل دادند چون نمیدانند چه سوابقی داشته. تصویر بالا احتمالا کوتاهترین پاسخ به ابهامهای موجود باشد.
🔹 به راحتی پیام داد که «حکومت به دنبال تدارک و پشتیبانی از سیاستی است که با ایجاد رعب و وحشت مانع رفتن دختران به مدرسه گردد» و اضافه کرد «جمهوری اسلامی چون طالبان افغانستان به دنبال محرومیت دختران از حق تحصیل است».
🔸 مهم نیست این اتهامها چقدر احمقانه و باورناپذیر هستند، کافی است با اهداف دمکراتها هماهنگ باشد.
🔹 همصدا با اصلاحطلبانی که در کار طالبانسازی از جمهوری اسلامی هستند وظیفهاش را به درستی انجام داد و آنچه برای دیونمایی و ذهنیتسازی برای دخالت نظامی لازم است را به قلم آورد: «حمله شیمیایی»، «مانند طالبان» برای «جنایت علیه دختران».
🔸 دمکراتها بهانههای پخت و پز شده میخواهند تا حمله هوایی و فلج کردن ایران در فرصت مناسب را توجیه کنند. امثال نرگس محمدی هم به خوبی نیازهایشان را تشخیص داده و به فراخور موضوع پاسخ میدهند.
🔹 اینکه آمریکا توان حمله را پیدا خواهد کرد یا نه مسئله ثانوی است، آمادهسازی اولویت دارد که به درستی انجام شده.
✍️دانشطلب
https://eitaa.com/Bayynat