ابتدا بازطراحی مچینگ فرستندههای موج کوتاه تلفنکن بدلیل استهلاک بالای سلفهای متغیر که محدوده تغییر سلفهای موج کوتاه این فرستندهها در 4/1 ابتدای طول خود است. پس از گذشت سالیان زیاد از بهره برداری و در اثر عبور جریان زیاد، این سلفها دفرمه شده و باعث جرقه و سوراخ شدن آنها شده است و نظر به عدم دسترسی این قطعه در داخل کشور بدلیل تکنولوژی پیچیده ساخت که در چند لایه و با عبور کابل داخل در لایه های درونی ساخته شده است، فرستنده های TX1 و TX10 از مدار پخش خارج شد. با تلاش پرسنل تحقیق و توسعه واحد موج کوتاه مجتمع، باز طراحی این المان در طبقه تطبیق امپدانس برای استفاده در قسمت سالم سلف انجام شد و پس از طراحی تغییرات اعمال و در واحد کنترل و ارگانایزر فرستنده برای تیون اتوماتیک ثبت شد. در آخر فرستندها در مدار پخش قرار گرفته و تحویل واحد بهره برداری شد.
همچنین اپراتوری هوشمند فرستندههای پرقدرت موج متوسط از دیگر دستاوردهای واحد تحقیق و توسعه
#فرستندههای_رادیویی_و_تلویزیونی در این مجتمع، اقداماتی از قبیل کنترل و مونیتورینگ فیدرهای ورودی و خروجی و کنترل و مونیتورینگ سیستم آب رسانی پمپ خانهها، موتورخانهها و چاههای مجتمع و هوشمند سازی فرستندهها و سیستم کنترل آنتنها و صداهای ورودی موج کوتاه است.
از دیگر اقدامات همکاران این واحد، احیاء لامپ TH558 بود که پس از اتمام موجودی و دشواری در تامین لامپهای موج کوتاه، واحد تحقیق و توسعه مجتمع احیای لامپهای وکیوم را در دستور کار خود قرار داد و پس از حدود ۶ ماه تحقیق به دانش احیای این لامپها از طریق الگوریتم خاص و تکیه بر مقدورات فنی مجتمع دست یافت که توانستند تاکنون ۷ عدد لامپ فرستنده این مجموعه را احیا و تحویل واحد بهره برداری(موج کوتاه) دهند.
🆔 کانال های رسمی روابط عمومی معاونت توسعه و فناوری رسانه
ایتا |
بله
#سال۱۴۰۳
🌐
tech.irib.ir
🆔
@Cafe_Titr