📌
به سبب آنچه دستهاى مردم فراهم آورده، فساد در خشكى و دريا نمودار شده است (روم/41)
❓نقش وزارت بهداشت در فتنهء تغییرات اقلیمی چیست؟ سؤالی که جای تأمل بسیار دارد و زوایای پنهان بیشماری را در خود جای داده است!
🔺هشتم آذرماه امسال، دفتر منطقهای مدیترانه شرقی سازمان بهداشت جهانی (WHO) دفتر کشوری WHO، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران و وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران، برای رونمایی از "اولویتهای راهبردی مشترک در زمینهء بهداشت محیط و بهداشت شغلی" تشکیل جلسه دادند. خبر این نشست، 3روز پیش توسط EMRO (دفتر منطقهای مدیترانه شرقی WHO) منتشر شده است. چرا اینقدر دیر؟ نمیدانم!
🔹و. بهداشت، در
خبری مختصر از این نشست با عنوان وبینار یاد کرده، ولی ظاهراً این نشست حضوری بوده و در متن خبر EMRO هم چنین چیزی نیامده.
🔸مهمترین نکتهای هم که از آن در خبر وبدا (خبرگزاری و. بهداشت) پررنگ شده این است: «
تعهد جمهوری اسلامی ایران در کاهش رد پای کربن در نظام سلامت، مشهود است»
❌اینکه ماجرای ردپای کربن، داستان دروغینی برای به بند کشیدن نوین بشر است، را باید در نوشتههای جداگانهای توضیح داد و اینجا مجال پرداختن به آن نیست.
👇🏻در ادامه، خلاصهء
خبری که EMRO از این نشست منتشر کرده میآید:
🔹این مراسم با ابلاغ پیام دکتر عیناللهی، از جانب دکتر فرشیدی، معاون بهداشت و. بهداشت، آغاز شد. در این پیام تأکید شده که بهداشت محیطی و شغلی از اولویتهای و. بهداشت برای ایجاد جامعهء سالمتر و تابآورتر است.
🔸در این نشست، استفان پریزنر، هماهنگ کنندهء مقیم سازمان ملل در ایران، در خصوص اینکه چگونه اهداف و ارکان چهارچوب
توسعه پایدار سازمان ملل میتواند فرصتهایی را برای همکاری چند جانبه فراهم کند، صحبت نمود. همچنین مازن ملکاوی، مشاور منطقهای آلودگی هوا و ایمنی شیمیایی WHO، چشمانداز منطقه را برای بهداشت محیطی و شغلی ارائه کرد. سپس دکتر جندقی، رییس مرکز سلامت محیط و کار و. بهداشت به ارائهء وضعیت، راهبردها، برنامهها، چالشها و اولویتهای مشترک در 7 حوزه تغییر اقلیم و سلامت پرداخت.
🔹دکتر جعفر حسین، نمایندهء WHO در ایران نیز گفت: «برنامهء حاضر، بسیار به موقع است و درست پس از COP27 و شصت و نهمین جلسهء کمیتهء منطقهای برگزار شذ دو اجلاسی که هر دو بر اهمیت اقدامات در راستای سلامت و محیط زیست، از جمله تغییرات آب و هوا تاکید کرده بودند» وی همچنین گفت: سند UNSDCF (سند همکاری توسعهء پایدار ملل متحد) که به امضای آژانسهای سازمان ملل متحد و نهادهای دولتی رسیده است، شامل ارکان محیط زیست و تغییرات اقلیمی است که بستری رسمی برای اجرای استراتژیهای مشترک WHO و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
🔸دکتر فرشیدی در پایان بر تعهد و. بهداشت (دقیقاً به چه چیزهایی تعهد دادهاند؟) به همکاری بین بخشی برای اجرای راهبردهای مشترک بهداشت محیط و بهداشت شغلی تاکید کرد.
🆔
@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc