⭕️ راه اندازی ۲۰۰ شبکه تلویزیونی برای تبلیغات یک شاهکار رسانهایست
🔺با وجود نقدهایی که بر رسانه ملی وارد است و اغلب ریشه در مدیریتهای گذشته تا کنون دارد
🔸
اما
راه اندازی شبکه های تبلیغاتی برای کاندیداهای مجلس که ابتکاری بدیع و شایسته است، نویدبخش آیندهای روشن و بلند برای ورود قدرتمند رسانه ملی در مسیر تحولی عدالتگستر دارد.
🔺بر خلاف برخی مدیران که اساس ماندگاری آنها ایراد گرفتن از نهادهای انقلابی و نقد غیرمنصانه است، همهی اهل فن و رسانه از بالا بودن هزینهی راهاندازی، تولید و پخش برنامههای تلویزیونی مطلع هستند و لذا آنچه که رسانه ملی از نامزدها دریافت خواهد کرد، صرفاً هزینههای معمولی و ناچیزی است که باعث ماندگاری این تحول مثبت خواهد شد.
🔺عزیزانی که دریافتی دقیق رسانه ملی از کاندیداها راه محاسبه کردند لطفا آن را نیز با هزینه پوستر، بنر و بروشور های تبلیغاتی مقایسه و محاسبه کنند.
اگر هدف از تبلیغ، معرفی و عرضه توانمندیهای کاندیداها به جامعه و مردم حوزه انتخابیه باشد، این مهم با رویکرد جدید و با حداقل هزینه توسط صدا وسیما انجام خواهد شد.
(هزینه دریافتی صدا وسیما را مقایسه کنید با متوسط هزینهی یک روز از تبلیغات کاندیداها، که باهزینههای خودرو، نهار و شام -بجز تشریفات حاشیهای- مبلغی حدود یکصد میلیون تومان خواهد شد).
🔺لذا
منصفانه قضاوت کنیم، راه اندازی ۲۰۰ شبکه تلویزیونی برای تبلیغات یک شاهکار رسانهایست و این راهکار به علت پایین آوردن هزینه های تبلیغاتی و حذف برخی از روشهای غیر اصولی تبلیغات، میتواند در آینده با رفع نواقص و تقویت نقاط قوت الگوی رسانهای خوبی برای سایر فعالیتهای سیاسی و رسانهای باشد.
#ژئوپلیتیک_رسانه
با ما همراه باشید
@Dr_bavir