گفتوگو با مردم
بخش پنجم
فرماندار اصولگرا ؛ استاندار اصلاح طلب
مرور سوابق و فعالیتهای اجرایی حسن فدایی
دقیقاً 28 شهریورماه 1362 پس از چهار سال فعالیت در آموزش و پرورش و جهاد سازندگی مسئولیت بخشداری مرکزی کاشان به من واگذار شد. آن موقع اختیارات اجرایی بخشداریها به خصوص بخشداری مرکزی بیش از الان بود. امکان فعالیت اجرایی در منطقه به خصوص روستاها فراهم بود. به همین خاطر فعالیتهایی که در جهاد با آن انس گرفته بودم در بخشداری مرکزی ادامه دادم.
پس از دو سال فعالیت در بخشداری مرکزی یک روز استاندار با حکم فرمانداری به کاشان آمد. باهم خدمت مرحوم حضرت آیتالله یثربی رسیدیم. پس از آن استاندار از من خواست به اتفاق ایشان به نیاسر برویم. جلسهای با حضور یکی از جریانهای سیاسی در نیاسر برگزار شده بود و استاندار قصد داشت در این جلسه شرکت کند. اجازه خواستم نیایم ولی تأکید کرد همراه ایشان به جلسه بروم.
معروف بود استاندار اصفهان وابسته به همان جریان و مورد تایید حضرت امام است. معمولاً جریانهای چپ کاشان انتظار دارند که استانداران، سکان فرمانداریها را به جریان متبوع بسپارد ولی انتخاب استاندار استان انتظارات این جریان را برآورده نکرده بود. به دلایل آن در بخشهای بعدی خواهم پرداخت. همراه استاندار به جلسه وارد شدیم. هجمه شدیدی بر استاندار وارد شد که شرح آن در این مجال نمیگنجد ولی استاندار در راه برگشت به کاشان از سنگاندازی این جریان پیش پای فرماندار ابراز نگرانی کرد و گفت فکر نمیکنم با این شرایط بتوانید در این مسئولیت دوام بیاورید!
نزدیک به 3 سال مسئولیت فرمانداری کاشان را به عهده داشتم. این دوران یکی از شیرینترین دوران کار و فعالیت و مسئولیت من به حساب میآید. با کمک همکاران در فرمانداری یک لحظه توقف نکردیم و صبح تا شب در شهر و روستای منطقه کار کردیم. آن موقع هنوز شهرستان آران و بیدگل از کاشان جدا نشده بود و در حوزه استحفاظی فرمانداری کاشان قرار داشت.
دوران مسئولیت در فرمانداری مقارن با جنگ تحمیلی بود. فعالیت فرماندار کاشان منحصر به منطقه و شهرستان نبود. ضمن این که وظیفۀ عمران و آبادانی روستاها و شهرها و رفع مسائل و مشکلات مردم به عهده فرمانداری بود افزون بر این باید نسبت به بازسازی بخشی از مناطق جنگی و هدایت و مدیریت ستاد جبهه و جنگ اهتمام نماید. این در حالی است که منابع دولت محدود و مسئولیتها سنگین است.
https://eitaa.com/Drfadaee