♨️ سخنرانی استاد حسن عباسی
#پردیسان_قم
🔵🔴(بخش اول)
🔺در روانشناسی سیاسی هنگاهی که جامعه به جایی برسد که یک مقتدری را بخواهد، همین حین است که فردی هیتلر مانند پیدایش میشود و به فاشیسم منتهی میشود.
🔺جامعه ای که کوتولهای چون هیتلر فرمان اختیار را به دست میگیرد، حتما کار آن جامعه به جنگ جهانی دوم و فاشیسم گسترده میکشد.
🔺در روانشناسی سیاسی از کلمه ای به نام «دوز فاشیسم» استفاده میشود. یعنی تعادل جامعه، بین افسردگی سیاسی یک گروه و عصبیت سیاسی یک گروه، تعادل این چنین برهم میخورد.
🔺منظور از جنگ نرم این است که افسردگی و عصبیت سیاسی را تعادلش را بر هم میزنند الاکلنگی و این عصبیت به ضد خودش تبدیل میشود. افسردهها به هیتلر مانندی آویزان میشوند. همچون مردم آمریکا که مردم منتظر دیکتاتوری بودند که اشکالی نداشت با استانداردهای دموکراسی همخوان نباشد ولی مقتدر باشد.
🔺جامعه ما امروز یک رگههایی از افسردگی و عصبیت سیاسی درش دیده میشود. اما چند عامل اصلی جلوی آن را گرفته که از نعمات حکومت اسلامی است.
مهمترین عامل این است که اغلب مردم نگاهشان به رأس نظام است و کسی دست به حرکت خودجوش نمیزند.
🔺ابتدای بهار گفته بودند که ایران تابستان داغی را پیش رو دارد.
اما امروز 15 روز از تابستان مانده که 10 روز انتهایی آن در دهه محرم است و تلطیف کنندهی آن التهابها. چرا این پیشبینی گرچه با کوشش بسیار جریان معاند، ولی به نتیجه نرسید؟ چون مردم یک تکیهگاه مطمئن در حکومت میبینند و آن ولایت فقیه است
🔺کسانی که در جامعه شناسی سیاسی ولایت فقیه را به سخره میگیرند، کارآمدی ولایت فقیه را الان میتوانند با آمریکا و آلمان و ایتالیا مقایسه کنند.
🔰ادامه دارد...👇👇
🗃نشر آثار استاد حسن عباسی
🆔
@hasanabasi