🔴 چرا میگوئیم
#نه_به_خطیب؟
🔹🔸رسالت اصلی
#وزارت_اطلاعات در کنار دیدهبانی امنیتی، کشف شبکه های درهم تنیده فساد است؛ شناسایی گلوگاههای فساد اقتصادی، قاچاق و رانت و تخلفات سازمان یافته و
#تروریسم_اقتصادی مفسدان داخلی است! اما متاسفانه این وزارت هنوز در فضای دهه60 مانده!
♦️امروز تروریسم اقتصادی در وزارتخانهها و بانک مرکزی و نهادها و دستگاهها علیه ملت بسیار فعال است. فساد و شبکههای قاچاق، اقتصاد کشور را فلج کرده. اگر وزارت اطلاعات ما طی دوسه دهه اخیر به وظایف اصلی خود عمل میکرد وضعیت اقتصاد کشور این نبود!
♦️ضعفهای ساختاری این وزارتخانه و ناکارآمدی آن مشهود است. معضل دیگر این وزارتخانه فعالیتهای اقتصادی غیرشفاف و مبهم است که از دهه 70 با نظر هاشمی رفسنجانی و بدست فلاحیان وزیر وقت اطلاعات نهادینه شده و بعضاً تعارض منافع ایجاد کرده و روابط آلودهای را بوجود آورده است.
♦️برای برخی جریانات فاسد سیاسی و اقتصادی در دو سه دهه اخیر، حیاط خلوتی ایجاد شده! تقریباً میتوان در اکثر پروندههای فساد اقتصادی کشور، ردپایی از برخی مدیران آلوده امنیتی را مشاهده کرد! مدیرانی که با رانتهای اطلاعاتی و نفوذ امنیتی خود زمینه فساد را فراهم کردهاند.
♦️اگر دولت جدید بنای مبارزه با فساد را دارد باید بداند مرحله اول پاکسازی و طهارت وزارت اطلاعات است. لذا باید از فردی در راس وزارت اطلاعات استفاده کند که کارنامه روشن و مشخصی در حوزه مبارزه با فساد دارد. برخی برای توجیه میگویند وزیر هیچ کاره است! استدلال مضحکی است! چرا هیچ کاره است؟ چرا میگوئید وزیر هیچ کاره است؟ بله وزیر بیخاصیت و بیعرضهای چون فرد
#نقاش هیچ کاره است و جاده صافکن برخی جریانات امنیتی آلوده است! اتفاقاً اگر فرد امتحان پس دادهی کارآمد و پاکدست و فسادستیزی در راس این وزارتخانه قرار بگیرد میتواند ساختار و اولویتها و لایهها را اصلاح کند!
♦️حالا با همین شاخصهها، جناب
#سیداسماعیل_خطیب را بررسی و ارزیابی کنید. آیا جناب خطیب قادر است این وزارتخانه را متحول کند و پای کار اقتصاد کشور بیاورد؟ در حالیکه عملکرد 7،8 ساله او را در مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در دوران صادق آملی لاریجانی روشن است! یا در سالهای مدیرکلی اطلاعات قم!
♦️یک پرونده مبارزه با فساد را نام ببرید که جناب
#خطیب پیگیر شناسایی و برخورد با عوامل آن بوده! در حالیکه در دوران چندساله حضور وی در مرکز حفاظت قوه، بحران اقتصادی به اوج رسید، قاچاق کالا 5 برابر شد، میانگین رقم فساد از چندصد میلیارد به چندهزار میلیارد تومن رسید!
♦️خطیب حتی با جریان سوتزن و افشاگر مفاسد و مطالبهگران سر ناسازگاری داشت. کسی در دوران مدیریت او اجازه نقد آملی لاریجانی را نداشت، اجازه نقد قوه قضائیه را نداشت، جرات نقد سیاست و عملکرد دستگاه قضا و قضات را نداشت. در این دوران بدترین سالها برای منتقدین دستگاه قضا بود!
♦️خطیب عملکرد مناسبی نیز در حوزه نظارت داخلی قوه قضا ندارد. نظارت بر دادگستریها و دادستانهای سراسر کشور، قضات و همه عوامل دستگاه قضا 7،8 سال بعهده این فرد بود. اما طی 7،8 سال، روز به روز نارضایتی از عملکرد دستگاه قضا و شبکه های فاسدی چون
#طبری به اوج خود رسید!
♦️به نظر حقیر، جناب آقای
#رئیسی اگر حقیقتاً بنای ریشه کن کردن فساد اقتصادی و رانت و قاچاق را دارد مهمترین راه، اصلاح ساختار وزارت اطلاعات و کنار زدن افراد ناسالم از گلوگاههای این وزارتخانه بسیار مهم است. آقای رئیسی بداند این مهم با خطیب انجام شدنی نیست و نخواهد بود!
✍
#داود_مدرسی_یان
@Efshagari2020