#خصوصیات_منتظران_ظهور
8⃣بخش هشتم:
در روایتی #امام_سجاد علیه السلام فرمودند:
🔹مردم اهل زمان غیبت، افرادی که قائل به امامت امام زمان هستند و منتظر ظهور می باشند از مردم تمام دوره ها افضل هستند برای اینکه خداوند متعال عقل، فهم و معرفتی به آنها داده که غیبت برای آن ها با منزله مشاهده است. خداوند آن ها را در آن زمان مثل کسانى میداند که با شمشیر در پیش روى پیغمبر (علیه دشمنان دین ) پیکار کردهاند ، آن ها مخلصان حقیقى و شیعیان راستگوى ما هستند که مردم را به طور آشکار و نهان به دین خدا میخوانند. و هم فرمود : انتظار فرج بزرگترین فرج است(بحارالانوار،جلد52,ص122)
در این روایت امام سجاد علیه السلام افرادی را که دارای دو ویژگی هستند بر تمام ۷ میلیارد جمعیت فعلی دنیا افضل می دانند انها مثل کسانی هستند که در جنگ در کنار رسول خدا شمشیر زده اند و تعبیر ما این افراد در زمان غیبت چنان خودشان را آماده کرده اند که اگر اذن ظهور در دوران حیات آنها داده شود جزء یاوران حضرت خواهند بود.
۱) اولین ویژگی این افراد را امام اینطور بیان می فرمایند: "القائلون بالامامته" یعنی کسانی که قائل به امامت امام زمان باشند یعنی بیانگر این باشند که امام زمان امامشان هست و بر آنها امامت می کند.
ماموم در نماز جماعت اگر همه حرکاتش را مطابق امام جماعت انجام بده می گویند به او اقتدا کرده والا اگر هر کدام کار خودشان را انجام بدهند که او را ماموم نمی گویند.
کسی قائل به امامت امام هست که فکر امام، عقیده امام، خواست و نظر امام بر او امامت داشته باشد. هر کاری می خواهد انجام بدهد نگاه کند اگر امام الان اینجا باشند این عمل را این فکر و یا این عقیده را می پسندند یا نه. ما این مبحث را قبلا به عنوان شرط سوم در بخش پنجم، مطرح کردیم.
۲) بعد می فرمایند "المنتظرون لظهوره" یعنی منتظر ظهور باشند، حالت انتظار داشته باشند. یک منتظر در هر زمینه ای یک ویژگی مشخصی دارد کسی که منتظر مهمان هست، خودش را و منزلش را اماده می کند آگر مهمان بیاید ببیند هیچ چیزی آماده نیست به او منتظر نمی گویند.کسی منتظر واقعی امام هست که خودش را برای ظهور آماده کرده و واقعا سعی کرده در عمل خواست حضرت را در خودش ایجاد کند.
◀️ ادامه دارد.....