🔴 به قضات فاسد رحم نکنید
🔹در حین
#مطالبه_گری از برخی مسئولین و نهادها حتماً این جملات را شنیده اید: «به مصلحت نیست، دشمن سوءاستفاده می کند، پازل دشمن را تکمیل نکنید و ...». منکر سوءاستفاده دشمن از برخی مطالبات نیستیم اما باید بدانیم که اساساً کار دشمن این است. می چرخد و می چرخد تا یک نقطه ضعف را شناسایی کند.
🔸برخی به محض معلوم شدن فساد یک قاضی یا یک فرد در لباس روحانیت، یا یک فرد در دستگاه امنیتی و نظامی و فساد در یک دستگاه انقلابی می گویند: «ششش.... چیزی نگوئید... بگذارید در خفا پیگیری اش کنیم ... آبروی اسلام و نظام می رود و ...»!
🔹وظیفه چیست؟ سانسور؟ سکوت؟ لاپوشانی؟ خیر؛ برای اینکه دشمن سوءاستفاده نکند تنها راه مطالبه گری جریان انقلاب است تا آن ضعف برطرف شود؛ وگرنه سانسور و سکوت فقط باعث عمیق تر شدن زخم ها و ضعف ها می شود.
🔻خوب است نظر رهبر انقلاب را بدانیم:
🔹«در جلسه شورای عالی قضایی، صحبت از قاضیای شد که در شهری تخلفی کرده بود. من نظر خودم را دربارهی او مطرح کردم و گفتم سلیقهام این است، شما آن را ارزیابی کنید و ببینید که آن را قبول دارید یا نه؟ گفتم: آن قاضی را در همان شهری که این تخلف را کرده، محاکمه کنید. اگر شلاق یا زندان و یا هرچیز دیگر است، در همانجا حکم را بر او اجرا کنید و بعد هم در همان شهر، او را دوباره بر مسند قضاوت بگذارید».
🔹«به من گفتند: این کار[مجازات قاضی]، تشکیلات قضایی را تضعیف میکند. گفتم: به نظر من تقویت است؛ زیرا آن دادستان و یا حاکم شرعی که به خاطر تخلف، آنجا کتک را میخورد، بعد که پشت آن مسند قضا نشست، خواهد گفت ببینید، مسألهی قوهی قضاییه این است؛ من حتی فاسد شدم، با من این کار را کردند. بنابراین، خودش دیگر اشتباه نخواهد کرد. این، انتقام و نقمت الهی است. او دیگر جرأت نمیکند علیالظاهر تخلف نماید؛ مگر آدمهای واقعا مریض که تخلف میکنند. با اعمال این قاطعیت، دیگران هم خواهند گفت که ببینید، قوهی قضاییه این است و چنین متخلفانی را خودش مجازات میکند.»
🔹«نباید رحم کرد. ترحم در اینجا، واقعا به معنای جفاکاری بر این امت اسلامی است. به نظر من، روی قضات فاسد باید بیش از اندازهی مردم معمولی فشار آورد. جرم این افراد، به ملاک گناه در شب جمعه یا به ملاک گناه سادات یا به ملاک گناه شیعیان است که فرمودند: هر کدام از شما که گناه کنید، گناهتان دوبرابر دیگران است؛ باید از این قاضی انتقام گرفت. البته، انتقام الهی مورد نظر است، نه انتقام شخصی. اگر چنین فردی تخلف کرد، اگر توصیه قبول نمود، اگر کاری که از معیارها خارج است، انجام داد، در هر شرایطی که هست، باید به مجازات برسد. به نظر من، اگر این کار نشود، دستگاه قضایی درست نخواهد شد.»
بیانات رهبری/ 20-6-68
🔸برخورد با
#اکبر_طبری و
#غلامرضا_منصوری(قاضی رشوه گیر متواری) را در این فضا تحلیل کنید که چقدر اعتماد ملت به دستگاه قضا و نظام و اسلام را افزایش می دهد.
✅ داود مدرسی یان:
@Emam_kh