حذف بودجه صدا و سیما بخاطر پخش
#گاندو
نبندیم دهان ها را...نشکنیم قلم ها را...
سیداحسان قاضیزاده هاشمی نماینده مردم فریمان در مجلس شورای اسلامی گفت: مطلع شدم دولت به دلیل پخش سریال گاندو کل بودجه سه ماهه دوم صدا و سیما را صفر کرده است.
وی تاکید کرد: من این موضوع را به طور جد در شورای نظارت بر صدا و سیما تا حصول نتیجه پیگیری میکنم و در این رابطه از حقوق رسانه ملی به طور جد دفاع خواهم کرد.
عضو شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما با انتقاد از رویکرد رئیس جمهور، اظهار داشت: بنده پیشتر هم گفته و هم نوشتهام که آیا رئیس جمهور هنوز هم میتواند بگوید «پناه میبرم به خدا از بستن دهان منتقدین؟»
قاضیزاده خاطرنشان کرد: نباید رسانه ملی را به خاطر انتقادات و طرح مسائل تحت فشار قرار داد و با اقداماتی نظیر قطع بودجه و امثال این موارد جلوی انتقاد را گرفت.
عضو شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما در پایان گفت: رسانه ملی هم نباید تحت تاثیر اینگونه فشارها قرار گیرد و باید محکمتر از گذشته به مسیر خود ادامه دهد.
✅ کانال مسجد امام حسن عسکری(ع) شهرستان الیگودرز
🆔:
@Emamasgari_ir