🔰 گسترش انتقادها به انتصاب مجرمان و محکومان امنیتی در پوشش وفاق
🔸دور زدن قانون و خطوط قرمز نظام و امنیت ملی در پوشش واژه تعریف نشده و غلطانداز «وفاق» و همچنین به کار گماردن مجرمان زاویهدار در برخی مسئولیتهای بالای دولتی، حساسیت و انتقاد رسانهها را که از وفاق قانونمند استقبال میکنند، برانگیخته است.
🔸روزنامه خراسان نوشت: برخی انتصابات اخیر دولت در رده مدیران میانی با حواشی زیادی همراه شده است. انتصاب برخی مدیران میانی در دولت از جمله «سرپرست امور اطلاعرسانی دولت» که کارنامه حاشیهسازی دارد، جنجال زیادی را در فضای سیاسی و رسانهای کشور ایجاد کرده است.
🔻بسیاری از کاربران فضای مجازی با اشاره به رزومه او مدعی هستند که وی نه در مسیر حرفهای رسانهای بلکه در چاچوب پروژهبگیری فضای مجازی فعالیت میکرده است. اظهارات بعضا زرد و غیر اصولی او در انتقاد از برخی حوادث و چهرههای سیاسی و داشتن پرونده امنیتی از دیگر موضوعاتی است که کاربران فضای مجازی درباره نامبرده به آن اشاره کردهاند. البته پیش از وی، نیز چند انتصاب در وزارت راه و بهداشت با حواشی زیادی همراه شد.
🔻برخی از این انتصابات در سطوح مدیریتی، به ویژه در ادارات و دفاتر اجرائی زیرمجموعه ریاستجمهوری و وزارتخانهها، بسیار حساسیتبرانگیز شدهاند. این در حالی است که عملکرد برخی از افراد منصوب شده نه تنها کارآمدی ویژه و خاصی نداشته، بلکه خود مایه ایجاد چالش جدید برای دولت بوده است.
🔻 همچنین حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی انتقادی نوشت: «آیا جناب پزشکیان میدانند «سرپرست امور اطلاعرسانی دولت» سابقه بازداشت از سوی دستگاه امنیتی و محکومیت ۵ سال زندان دارد؟... آقای رئیسجمهور با یک جستوجوی ساده میتوانید به هویت برخی از منصوبان زاویهدار پی ببرید!»
🔸از سوی دیگر روزنامه فرهیختگان خواستار نجات وفاق شده و نوشت: این روزها در کنار اخباری که از انتصابهای جدید منتشر میشود، واکنشهای منفی زیادی هم به برخی از انتصابات در شوراهای اطلاعرسانی و روابطعمومی وزارتخانهها به چشم میخورد. در آخرین مورد انتصابی که در شورای اطلاعرسانی دولت صورت گرفت نیز حواشی زیادی به همراه داشت.
🔻عمده نقدهایی که به این انتصاب وارد میشود، متوجه افرادی است که با وجود سوابق امنیتی یا واکنشهای تندوتیزی که در جریان ناآرامیها در 1401 و 88 داشتند، در دولت منصوب شدهاند. نکته جالب توجه ماجرا آنجاست که در میان اظهارنظرهای برخی از این چهرهها، شواهدی مبنی براینکه از مواضع خود عقبنشینی کرده باشند، دیده نمیشود. برای مثال یکی از افرادی که اخیرا در وزارت بهداشت منصوب شده، اظهارنظرهای تندی را در جریان ناآرامیهای 1401، مطرح کرده بود.
🔸از سوی دیگر، روزنامه همشهری در یادداشت و گزارشی با عنوان «نگران برای وفاق» مینویسد: در شرایطی که سیاسیون بر این اعتقادند که ترکیب کابینه چهاردهم، نمودی از پایبندی عملی به رویکرد «وفاق ملی» به شمار میرود، برخی انتصابهای روزهای اخیر با واکنشهای سیاسی-رسانهای مختلفی مواجه شد و بهدلیل انتصاب برخی افراد با پیشینههای سیاسی نامطلوب، هشدارهایی را بهمنظور حراست از رویکرد «وفاق ملی» متوجه دولت کرد.
🔻برخی فعالان سیاسی تأکید کردند که انتصاب افراد بدسابقه در سطوح مدیریتی میانی و بالای دولت چهاردهم خطری برای رویکردهای همگرایانه دولت چهاردهم بهحساب میآید.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001Euh
🇮🇷
https://eitaa.com/joinchat/620691458C49eb718cea