آثار حضور منافقان در حاکمیت -۳
اگر منافقان در حاکمیت و قدرت حضور یابند، فساد و تباهی را به شکل سازمان یافته گسترش می دهند و با سیاست گذاری ها و برنامه ریزی هایی می کوشند تا ارزش ها به ضد ارزش تبدیل و ضد ارزش ها در جامعه گسترش یابد.
گام نخستی که آنان برمی دارند، بی بندوباری جنسی و اخلاقی است. این سیاست و برنامه آنان موجب می شود تا روابط خانوادگی از میان برود و بنیاد خانواده به سستی گراید. این گونه است که قطع رحم در جامعه رخ می نماید و افراد و اعضای جامعه از خانواده کوچک تا بزرگ از هم دور می شوند؛ زیرا بحران در خانواده به بحران در اجتماع تبدیل می شود و قطع ارتباط خانوادگی و سستی بنیاد آن موجب می شود تا روابط سالم اجتماعی نیز از میان برود.(محمد، آیه 22)
خداوند در آیه 205 سوره بقره به صراحت از فسادانگیزی منافقان در حوزه اخلاق اجتماعی سخن به میان می آورد و روشن می سازد که این رفتار آنها موجب می شود تا نسل های آینده جامعه تباه شوند و در یک فرآیند معقول جامعه پذیری در ایشان صورت نگیرد. آنچه در این آیه به عنوان نسل کشی مطرح می شود، به یک معنا همان زوال روابط سالم اجتماعی در میان نسل های آینده جامعه است؛ زیرا همان گونه که محیط اجتماعی ناسالم فطرت کودکان را تخریب می کند و موجب می شود تا کودک برخلاف فطرت خود در یک محیط ناسالم اعتقادی و رفتاری رشد کند(نوح، آیه 29) همچنین این گونه محیط های ناسالم اجتماعی در حقیقت برآیندی جز نسل کشی ندارد؛ زیرا کشتن افراد و اعضای یک جامعه تنها به کشتن فیزیکی و جسمی انجام نمی گیرد بلکه کشتن فکری و فرهنگی و شخصیتی نیز از مصادیق نسل کشی است. از این رو احیای فکری را به معنای احیای بشریت دانسته اند.
به هر حال، حضور منافقان در حاکمیت و قدرت به معنای نابودی نسلی است که باید تداوم بخش حیات اجتماعی جامعه اسلامی باشد. منافقان با حضور در حاکمیت این فرصت را می یابند تا با شست وشوی مغزی کودکان و نوجوانان، نسل آینده جامعه ایمانی را نسلی بی بندوبار ببار آورند و جامعه ایمانی را این گونه به نابودی بکشاند. این عمل را منافقان در صدر اسلام پس از پیامبر(ص) انجام دادند و موجب شدند تا در دوره معاویه و یزید، نسلی بی بندوبار بوجود آید که فرزند پیامبر(ص) و اهل بیت او(ص) را به سادگی بکشند و بر اجساد ایشان اسب بتازند و جنایت ها و تباهی های بسیاری را انجام دهند که از آن جمله نسل کشی واقعی در مدینه و ایجاد جامعه ای از فرزندان زنا و زناکار و رقاصه و شرابخوار بوده است.
اشکال گوناگون فساد در زمین از جمله فساد در کشاورزی(بقره، آیه 205)، فساد در نسل ها(همان)، فساد اخلاقی(محمد، آیه 22) و گسترش نابهنجاری ها به جای هنجارها(همان) در صورت قدرت یافتن منافقان در جامعه پدید می آید و آنان با تمام قدرت و ثروتی که در اختیار می گیرند جز به فساد و تباهی دامن نمی زنند.(بقره، آیات 204 و 205) بنابراین لازم است که جامعه ایمانی هوشیار باشد و اجازه ندهد تا اینان به قدرت و حاکمیت نزدیک شوند و با شناسایی و ردگیری جریان نفاق از حضور آنان در حاکمیت جلوگیری کند.(بقره، آیات 11 و 12؛ محمد، آیه 22)
تمام سعی و تلاش منافقان این است که در حکومت وارد شده و با ظاهری ایمانی و مقبول با شعارهای زیبا و شیرین و فریبنده مردم را با خود همراه کرده و دل هایشان را در اختیار گیرند تا با امکانات موجود در حاکمیت، فساد و تباهی را دامن زنند و جامعه را از درون متلاشی و نابود سازند. حضور در حکومت و حاکمیت و فتح سنگر به سنگر قوای حکومتی در برنامه اصلی و راهبردی منافقان قرار دارد تا با ایجاد حاکمیتی دوگانه به اهداف خویش برسند. بنابراین، تنها راه مقابله شناسایی و ردگیری آنان با استفاده از لحن القول(محمد، آیه 30) و شعارهای فریبنده و یاوه گویی های آنان است.
✍علی جواردهی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷کانال انقلابی
#اقتدار_ولایی
🇮🇷
@EqtedareVelaeii🇮🇷