🔥
تبلیغ، اولویت صفرم
🔻سالها پیش از یک روحانی که هم استاد دانشگاه بود و هم مسئول سازمان علمی پرسیدم «اینکه شما مسئول اینجا باشید یا فرد غیرروحانی چه تفاوتی خواهد داشت؟ در چه شرایطی مناسب است یک روحانی مسئولیت اجرایی و ... بپذیرد؟»
🔻آن روزها به پاسخی رسیدم که امروز با بهرهگیری از بیانات رهبر حکیم انقلاب در دیدار با مبلغان و طلاب در ۲۱ تیر ۴۰۲ اینگونه قابل بیان است:
🔻کسی که قامت خود را به لباس طلبگی یعنی لباس پیامبر(ص) آراسته می کند، یعنی میخواهد همانند پیامبر اسلام در حد ظرفیت، همه توان خود را برای تبلیغ احکام و اخلاق الهی و اندیشه دینی بهکارگیرد و داشته های او تبدیل به ابزاری برای تبلیغ و استقرار دین گردد.
🔻بنابراین طلبهای که استاد حوزه و دانشگاه، پژوهشگر، مسئول و ... می شود این اقدام او فقط زمانی صحیح و قابل فهم است که این استادی و پژوهشگری و مسئولیت و وکالت او تبدیل به ابزاری برای تبلیغ اسلام ناب و کاتالیزوری برای رساندن بهتر پیام الهی باشد.
🔻
به همین دلیل رهبر انقلاب صراحتا از زندگی تبلیغی ۶۰ ساله برای خود یاد می کنند.
🔻اگر فردی لباس روحانیت به تن کند اما رفتار و کارهای علمی و اجتماعی او موجب تبلیغ بهتر اسلام ناب نشود یا خدای نخواسته به دلیل دوری از روشمندی علمی یا تحصیل ضعیف و مقهور شدن در برابر اندیشه های مهاجم یا گرفتاریهای نفسانی، لباس پیامبر را در راه تبلیغ اندیشههای التقاطی و غربزده و اباحه گر هزینه کند، باید این امانت بزرگ پیامبران و اهلبیت سریعا از او بازستانده شود.
🔻تبلیغ عالمانه اولویت صفرم و بنیادی ترین وظیفه در حوزه دینی است.
✍حمیدرضا ابراهیمی
@Gaami_no