💢باشگاه هستهای بریکس با حضور ایران!
🔸کشورهای بریکس حدود ۳۰ درصد از نیروگاه های هسته ای فعال جهان و حدود ۷۰ درصد نیروگاه های در حال ساخت را در اختیار دارند. افزایش سه برابری ظرفیت نیروگاه هستهای نصب شده که توسط صنعت هستهای جهانی بهعنوان یک هدف تا سال ۲۰۵۰ اعلام شده است، بدون مشارکت کلیدی کشورهای بریکس غیرممکن است.
🔸معاون سازمان انرژی اتمی ایران با استقبال از پیشنهاد طرف روس گفت: در چارچوب این انجمن، کشورها قادر خواهند بود تا از طریق نمونه پروژههای خود، مشارکت واقعی در کربنزدایی انرژی و بهبود کیفیت زندگی مردم از طریق توسعه پزشکی هستهای و جوامع آموزشی را عملی کنند.
🔸معاون شرکت ملی هستهای چین نیز در سخنانی در این نشست گفت: چرخه سوخت هستهای در چین نوپا است، اما به موفقیتهای چشمگیری دست یافته است، موفقیتهایی که با همکاریهای گسترده بینالمللی دستیابی به آنها تضمین شد.
🔸لوئیس فرناندو پارولی معاون شرکت انرژی اتمی برزیل ENBPar نیز در سخنان ضبط شده در این نشست گفت: برزیل به دنبال ساخت نیروگاههای هستهای جدید است که با فناوریهای وارداتی صورت میگیرد، در این بخش،تجربه اعضای بریکس میتواند برای ما مفید باشد که در آینده در منطقه خود نقش پیشتازی در حوزه انرژی هستهای داشته باشیم.
🔸بکی انکژومالو رئیس بخش تولید برق هستهای (ВКС ) آفریقای جنوبی نیز گفت: دولت ما در حال آماده شدن برای انجام مناقصه بین المللی برای تامین ۲.۵ گیگاوات ظرفیت هسته ای جدید است.
رئیس هیأتمدیره شرکت نیروگاههای هسته ای مصر (NPPA) نیز در سخنانی در این نشست گفت: مصر چندین دهه است که در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای، از جمله بهره برداری از رآکتورهای تحقیقاتی و تولید سوخت هسته ای برای آنها، مشغول فعالیت بوده و مرحله جدید توسعه در دستور کار این کشور، ساخت نیروگاه هسته ای الدبعه است.
#قائمون
🆔
https://eitaa.com/Ghaemon