بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت سوم :
درآیه دوم نیزخداوند متعال ضمن معرفی محارم ، پرهیزازنگاه به نامحرم و پوشاندن زینتهای زنانه را اگر در چگونگی راه رفتن باشد از مسببات فلاح و رستگاری دنیا و آخرت بر میشمرد.
ج) - باید دقت شود که بیان فلسفهها و حکمتهای یک دستور، سبب نمیشود که گمان نماییم،آن دستور فقط جنبه ارشادی و نصیحتی دارد و انجام دادن یا ندادن آن زیاد فرقی با هم ندارد.
در ابتدای آیات فوق خداوند کریم به نبی خود که رساننده اوامر الهی به بندگان است میفرماید: قل، یعنی بگو. چه چیز را بگو؟ بگو که چنین بکنند یا چنان نکنند. اینها همه دستور است.
پس اگر فرمود: ای نبی به زنان مؤمن بگو که حجابشان را رعایت کنند، به نامحرم نگاه نکنند یا این یک حکم و دستور صریح است که انجام آن واجب است. مثل این فرمود: بگو که اقامه نماز کنند - بگو که به جهاد بروند - بگو از معاصی پرهیز کرده و تقوا پیشه کنند، که همگی دستور است و بیان برخی از فواید دنیوی و اخروی این دستور باید سبب ارتقای علم و دانش و نیز علاقه و تقید بیشتر به آن گردد، نه این که گمان شود پس یک دستور نبوده، بلکه گفته بهتر است!
د) - اما این که چرا در نظام جمهوری اسلامی ایران رعایت حجاب ضروری قلمداد شده است؟ باید دقت فرمایید که مسئله حجاب یک موضوع صرفاً شخصی نیست، بلکه ضمن تأثیر مستقیم بر فرهنگ و تربیت جامعه، در تمامی رفتار های سیاسی، اقتصادی، امنیتی، رفاهی و تأثیر گذار میباشد و به همین دلیل جهان غرب به شدت با حجاب بانوان مخالفت میکند. لذا تا وقتی جمهوری اسلامی ایران با رأی و پشتیبانی اکثریت مردم پا برجاست، رعایت حجاب یکی از مطالبات جدی مردم است که نظام باید در تحقق آن بکوشد.(پایان)