مدارس شهرستانهای تبریز، اسکو و بناب در روزهای شنبه و یکشنبه، غیرحضوری اعلام شد.
ظفر محمدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی و رییس کارگروه مدیریت اضطرار آلودگی هوا با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: در روزهای شنبه و یکشنبه مدارس در شهرستانهای تبریز، اسکو و بناب غیرحضوری و صنایع آلاینده اطراف این شهرها تعطیل خواهد بود.
فردا شنبه و پس فردا یکشنبه اول و دوم آذرماه، مدارس شهرستان تبریز (شامل نواحی پنجگانه، خسروشاه، باسمنج و سردرود) و مدارس شهرستانهای اسکو (اسکو و
#ایلخچی) و بناب در تمامی مقاطع تحصیلی در نوبتهای صبح و بعد از ظهر، به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه شاد آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. همچنین فعالیت مراکز سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان نیز در مناطق یادشده تعطیل خواهد بود.
از مردم عزیز بویژه کسانی که دچار نارساییهای قلبی و ریوی هستند درخواست داریم که از تردد غیرضروری اجتناب نمایند و از فعالیت ورزشی در فضای باز خودداری کنند.
─═इई🍃🌺🍃ईइ═
💫 به ما بپیوندید👇👇
خبرگزاری مراسمات بخش ایلخچی
✅
https://eitaa.com/joinchat/1131676374Cbf7c163dc5