💠🔻💠🔻💠
♦️دیدار مهدی بندرآبادی فرماندار محترم شهرستان دامغان و معاونین ایشان با علیاکبر علیزاده نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی
🔸در این دیدار که به مناسبت روز مجلس شورای اسلامی انجام گرفت، نماینده مردم دامغان با اشاره به ضرورت بهره مندی هرچه بیشتر از ظرفیت فکری و مدیریتی جوانان در ساخت آینده بهتر برای دامغان، بکارگیری چهره های جوان، پر انگیزه و بومی را از ظرفیتهای ارزشمند این دوره در فرمانداری شهرستان دانسته و این حسن انتخاب از سوی فرماندار محترم شهرستان را از نقاط قوت دوره جدید برشمرد.
🔸ایشان همچنین با اشاره به اهمیت اعتماد فرماندار شهرستان به نیروهای جوان، خطاب به معاونین فرماندار اظهار داشتند: این حسن اعتماد را قدر بدانید و در راستای خدمت به مردم عزیز و رفع مشکلات شهرستان تمام تلاش خود را به کار گیرید.
🔸در ابتدای این دیدار معاونین فرماندار آقایان شاهچراغ، فدایی باشی و سرکار خانم خورزانی ضمن تبریک روز مجلس و تقدیر از زحمات نماینده مردم شهرستان، به بیان نکات و نقطه نظراتشان در حوزه های مسئولیتی خود پرداختند.
سه شنبه ۹۹/۹/۱۸
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
پایگاه اطلاع رسانی 👈
🌐
aliakbaralizade.ir
ایتا/تلگرام/اینستاگرام 👈
📱
@aliakbaralizade_ir
ارتباط با مدیر 👈
💬
@alizade_a