🔴صداوسیما ابزار کارآمدی در شناسایی استعدادها و ظرفیتسازی است
🔴 صدا و سیما میتواند استعدادهای ناب هنری استان یزد را کشف، بارور و نیروسازی کند و با یک خبر و برنامه به شخص هویت دهد.
آیتالله اعرافی امامجمعه میبد گفت: صداوسیما باید استان را بهتر از هرجایی بشناسد و بشناساند و این مستلزم این است که نقشههای راهبردی استان دست صداوسیما باشد و استان را در همه جهات راهبری کند.
به گزارش روابط عمومی صدا وسیمای استان یزد ، حضرت آیتالله اعرافی امامجمعه میبد هر خدمتی به قیام حسینی را خدمت به همه بشریت خواند و گفت: این عظمت عاشوراست و همه ما خادمان این دستگاه نورانی و مروجان پیامهای گوناگون و سازنده عاشورا هستیم.
مدیر حوزههای علمیه کشور در ادامه به جریان انقلاب اسلامی و گفتمان تبلیغی دین در دوره معاصر پرداخت و افزود: این گفتمان با پدیده بسیار عمیق تمدن غرب که از رنسانس آغاز شده است و آن روح تمدن غرب است مواجه است که باید آن را شناخت.
امامجمعه میبد بابیان اینکه پدیده تمدن غرب دستاوردهای زیادی در حوزه علم و دانش و فناوری داشته که باید از آن استفاده کرد اظهار داشت: اما ما بهعنوان گفتمان ناب و انقلاب اسلامی باید بدانیم؛ در عمق تمدن غربی، فلسفه علوم انسانی و اجتماعی و در علوم پایه مهندسی و پزشکی و هنر و شهرسازی و معماری و سبک زندگی غربی و فناوریها که همراه با زرقوبرق است؛ روح غیر الهی وجود دارد که مقاومتی را برای جریان تربیت و تبلیغ و گفتمان اسلامی به وجود آورده است.
عضو مجلس خبرگان رهبری ترویج گفتمان انقلاب اسلامی و اسلام ناب را مستلزم شناخت عمیق غرب و لایههای پنهان فلسفی، فکری و معرفتی تمدن غرب دانست و گفت: امروز دانشآموز و دانشجو و جامعه جوان بشری بر یک مدار تمدن غربی حرکت میکند که بر مدار غیر الهی سامان یافته است.
آیتالله اعرافی با تأکید بر بهرهگیری از منافع و عواید تحولات غربی گفت: اما نباید در چنبره و دام، فکر فلسفه مادی که در غرب است افتاد و این کار بزرگی است که رسانه، روحانیت و دانشگاه و گفتمان انقلاب اسلامی باید به آن توجه کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، شهید آیتالله بهشتی، مطهری، شهید صدر و در رأس آن امام رحمهالله علیه را سرآمدان و معمار انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: آنها غرب و سؤالهای نو و پرسشهای زمان را میشناختند و تشخیص میدادند که استوانههای نظام شدند و ما امروز نگرانیم که اینجور متفکرها را کمتر داشته باشیم.
امامجمعه میبد افزود: این عمق معرفتی اسلامی و متناسب با دنیای امروز در سطح نخبگانی و دانشگاهی وقتی محقق میشود که شناخت عمیق از تحولات معرفتی دنیا و پرسشها و مسائل اصلی دنیا را بدانیم.
مدیر حوزههای علمیه کشور هنر را دومین مساله در دنیای معاصر خواند و گفت: در دنیای معاصر، هنر محملی برای فکر غیر الهی شده است و برای بهرهگیری از این ظرفیت باید دائم،سخاوتمندانه روی آن سرمایهگذاری کرد و آدمهای بزرگ را آورد و جهادی کار کرد؛ چرا که یک فیلم، تئاتر و سرود میتواند تا مدتها روی جامعه اثرگذار باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ظرفیتهای شعری استان تصریح کرد: صداوسیما ابزار کارآمدی در شناسایی استعدادها و ظرفیتسازی است که میتواند استعدادهای ناب هنری که در استان وجود دارد را کشف، بارور و نیروسازی کند و با یک خبر و برنامه به شخص هویت دهد.
آیتالله اعرافی گفت: صداوسیما باید استان را بهتر از هرجایی بشناسد و بشناساند و این مستلزم این است که نقشههای راهبردی استان دست صداوسیما باشد و استان را در همه جهات راهبری کند.
امامجمعه میبد افزود: قوه عاقله صداوسیما باید بداند که حرکت راهبردی استان مثلاً در آموزشوپرورش و دانشگاه کجاست تا راهبر و پیشران اسناد راهبردی استان و هدایتگر جهتگیریها در حوزههای مختلف استان باشد.
وی بابیان اینکه استان یزد نخبه پرور است، ابزار کار، مسائل معیشتی و مسائل فرهنگی و سیاسی را از عوامل فرار مغزها برشمرد و گفت: نخبگان نیاز به کرامت و جایگاه و منزلت خوب و اجتماعی و رسانهای دارند و بهرهگیری از نخبگان خارج از استان در ارتقاء استان مؤثر است.
امامجمعه میبد نگاه بینالمللی را یکی دیگر از مسائل مهم بیان کرد و گفت: رویکرد بینالمللی در برنامهها جذابیت ایجاد می کند و رسانه میتواند رویکرد بینالمللی و فراملی را عمق ببخشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اولویتگذاری آموزشوپرورش در صدر همه برنامهها گفت: آموزشوپرورش و حوزه و دانشگاه سه ضلع جامعهساز هستند.
امامجمعه میبد بابیان اینکه مسائل اعتقادی، اخلاقی و فکری جامعه این است که حوزه و رسانه بتواند گفتمان شبهه و سؤالات در آن رنگ ببازد اظهار داشت: باید پردازشمان از معارف دین جوری باشد که شبهه در دلش ذوب شود.
ادامه در پست بعد