تعطیلی درس و مشق سبب شد تا سید حسین فعالیت بیشتری در راهپیمایی ها و تظاهرات داشته باشد تا جایی که یکبار توسط ساواک دستگیر و با وساطت یکی از آشنایان آزاد شد.
بعد از اینکه بهار پیروزی در ایران دمیده شد سید حسین به تهران مهاجرت و مشغول بکار شد .
با شروع جنگ تحمیلی" سید حسین "لباس رزم پوشیده و راهی جبهه های حق علیه باطل شد و در پادگان آموزشی ۲۱ حمزه سید الشهداء علیه السلام آموزش مقدماتی را گذراند و سپس از پادگان محمد رسول الله صلی الله علیه وآله به جبهه اعزام شد .
بعد از مدتی حضور سرفرازانه در جبهه ها ی حق علیه باطل بعنوان امدادگر در تاریخ ۱۳۶۱/۸/۱۴ یک روز بعد از عاشورا در منطقه دشت عباس لباس شهادت را برتن کرد و به خیل یاران عاشق پیوست تا ندای هل من ناصر جد بزرگوارشان را لبیک گوید و چه زیباست دیدار یار در بهشت برین . اما " سید مرتضی " که شاهد شهادت برادر بزرگتر بود تصمیم میگیرد تا سلاح افتاده برادر را بردارد و لذا با ثبت نام در بسیج مردمی وی نیز در پادگان ۲۱ حمزه سیدالشهداء علیه السلام آموزش مقدماتی می بیند و سپس از پادگان ۲۷ محمد رسول الله "صلی الله علیه و آله" به جبهه اعزام میشود . بعد از مدتی حضور در جبهه کردستان شهرهای (پیرانشهر و سردشت) جنگ با منافقین و ضد انقلاب ، راهی جبهه های جنوب می شود و پس از رشادتهای زیاد سرانجام در ماه مبارک رمضان سال ۱۳۶۵ در جزیره مجنون در سنگر کمین دشمن گرفتار و از ناحیه سر مورد اصابت گلوله قرار می گیرد و در تاریخ ۱۳۶۵/۲/۲۴ به درجه رفیع شهادت نائل میگردد و پیکر مطهرش پس از تشیع در قم و سپس در گلزار شهدای روستای ویریچ در کنار مزار برادر شهیدش به خاک سپرده می شود .
#روحشان شاد
#یادشان گرامی
نثار ارواح طیبه شهداء و امام شهداء و اموات
#صلوات
🚩
#حسینیه_مجازی
👇👇
〰💠〰🌸〰💠
@Heiat1400_p_zeinaby
〰💠〰🌸〰💠