⭕️ اهمیت تقویت مهارت پرسشگری در نسل آینده
💢 پرسشگری ازمهارتهای اساسی فعالیتهای پژوهشی وخودآموزی محسوب میشود و به انسانها میآموزد چگونه تصمیمات عاقلانهتری بگیرند و تغییرات سازنده ایجاد کنند؛ بنابراین باید با زمینهسازی مناسب و فراهمآوردن لوازم اندیشه، فرصتها را برای کودکان و نوجوانان فراهم کنیم تا به دستاوردها و نتایج بهتری دست یابند.
💢 رویارویی با معماها و دادن مسئولیت ذهنی به کودکان و نوجوانان، آغاز تفکر پرسشگرانه و فعال است. وقتی کودکان و نوجوانان در پی کنجکاوی و شوق دانستن به پرسشهایی میرسند با تفکر بیشتر به دانستن، فهمیدن و آگاهی بیشتر ترغیب میشوند و یاد میگیرند که برای رسیدن به حقایق و مفاهیم نباید نسبت به اتفاقات و رویدادهای اطراف بیتفاوت باشند.
💢طرح یک پرسش، کودکان را به پرسیدن سؤالات بیشتری برمیانگیزد و آنها را به سطح بالاتری میکشاند. پیدا کردن پاسخها باید از «تلاش و کوشش» آنها برآید، نه از طریق جوابدادنهای آنی و فوری مربی.
💢 زمینه را مساعد کنید تا بچهها به پژوهشهای دلخواه بپردازند. اجازه دهید درباره موضوعاتی که در کتابها میخوانند، تحقیق کنند.
💢 فعالیتهای گروهی که چگونه فکر کردن و پرسشکردن، چرا پرسشکردن و پیدا کردن روش پاسخها را به کودکان و نوجوانان میآموزد، آنها را از شیوههای سنتی حافظهای دور میکند و عادت به تفکر، پرسش و یافتن پاسخ را در وجودشان نهادینه میسازد؛ بنابراین برای تقویت روحیه پرسشگری در بین کودکان و نوجوانان هنر پرسشکردن را بیاموزید تا کودکان و نوجوانان را از لحاظ فکری و عاطفی تحت تاثیر قراردهید.
💢 پرسشها،...