🔆بسم الله الرحمن الرحیم🔆
بحث امشب رو تقدیم میکنیم شهید حسین پور جعفری
مروری بر بحث شب های قبل
✳️(در شب های قبل دشمن رو تعریف کردیم گفتیم که دشمن در چه عرصه های خودش را نشان میدهد و گاهی این دشمن چهره دوست به خود میگیرد و اقسام دشمنان گفتیم و در رابطه با دشمنانی که آشکار دشمنی میکنند و دشمنانی که پنهان دشمنی میکنند نمونه اش دشمن آشکار شیطان دشمن آشکار ، اسرائیل آمریکا خودش شیطان بزرگه دشمن آشکار حالا دشمن پنهان مثل همین افرادی که تو کشور خودمون هستن و به ظاهر دوست هستند خواهان کشور ولی در خفا دشمنند و نباید از دشمن داخلی غافل بود 2.از نحوه برخورد کردن با دشمنان رو گفتیم دشمنی کردن با دشمنان نه دوستی مودت شناخت دشمن و شیوه های دشمنان.) ودیشب گفتیم که دشمن همیشه در عرصه مادی، سیاسی و نظامی نیستش دشمنان فکری و فرهنگی هم وجود داره که خصومت آنان با اندیشه های ناب اسلامی و توحیدی است و چون با اسلام دشمنی دارند، به صورت آشکار یا پنهان، بی نقاب یا با نقاب، به جنگ اسلام می آیند و از طریق انحراف افکار و ترویج انحرافات و سست کردن باورها و ایجاد شبهه، به دین حق ضربه می زنند. دشمن شناسی در این عرصه هم ضروری است و دشمن شناسان باید هشدارهای لازم را درباره این تاراج گران عقاید بدهند. امشب دشمن شناسی از دیدگاه رهبری گفته میشه و ادامه مطلب
برای اینکه بهتر مباحث رو متوجه بشید مطالب های شب قبل رو مرور کنید تا بهتر متوجه مطلب امشب بشید )
پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) یکی از بارزترین رخدادهای قرن بیستم به شمار می رود. انقلابی که در ابعاد گوناگون، منشاء پیامدهای بنیانی و شگرفی در سطح جهان گردید و علاوه بر آن که به انسان ها کرامت، به مسلمانان شوکت و به مؤ منان عزّت و عظمت بخشید، در ایران بر منافع بیگانگان خط بطلان کشید.
بی گمان، ویژگی ضد استعماری این انقلاب عظیم، راه هرگونه سوء استفاده بیگانگان از منافع ملی را سدّ کرد و عزم دشمنان را در از بین بردن اهداف ضد استعماری نظام اسلامی دوچندان نمود.( طرح نقشه های جدید در جهت دست یازی به خاک، هویت، فرهنگ و منافع ملت، در دستور کار دشمنان قرار گرفت.)
نقشه های دشمن رو در نظر داشته باشید
ودر این میان، نقش رهبر ی در شناخت دشمن و شگردهایش از عوامل اصلی پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی به شمار می رود.
امروز نیز تبیین دیدگاه های رهبری در جهت آگاهی مردم و نسل جوان و خنثی سازی توطئه های جدید دشمن بسیار مهم و مؤثر خواهد بود.
برای تصمیم گیری و چگونگی واکنش در برابر دشمن باید ابتدا اون راشناخت، به اهدافش پی برد و روش های او را در ضربه زدن و رسیدن به اهدافش را شناخت همچنان که باید نقاط ضعف و قوت او را مورد بررسی قرار داد. به مجموعه ای این کارها (دشمن شناسی) گویند. اگر شناسایی دشمن خوب انجام نگیرد آثار منفی آن در مراحل تصمیم گیری و برخورد، خود را نشان می دهد.
❇️مقام معظم رهبری ضمن تاءیید دشمن شناسی، به عنوان یک وظیفه مستمر می فرماید:« ملت ایران به همان نسبت که دشمن، روشهای خود را در توطئه علیه ایران اسلامی پیچیده تر می کند، باید بر هوشیاری و آگاهی خود بیفزایند و با آمادگی معنوی، فکری، سیاسی و حفظ وحدت و اتصال و ارتباط با یکدیگر، چهره دشمن را در هر لباسی که هست، شناسایی کنند
بدیهی است برای برنامه ریزی و تعیین و تدوین سیاست دفاعی در جهت صیانت از کیان نظام اسلامی، شناسایی دشمن و تهدیدهایی که از ناحیه او موجودیت ملّی و دینی ما را تهدید می کند، امری (واجب) است.
به طور کلی در مورد دشمنان، دو نظریه وجود دارد: نظریه توطئه و نظریه توهم توطئه.
1. نظریه توطئه:
عده ای بر این باورند که هر چه در اجتماع اتفاق می افتد نتایج مستقیم نقشه هایی است که افراد یا گروه هایی نیرومند، طرح ریزی کرده اند و می گویند: در جهان همه توطئه ها، به آمریکا، صهیونیست ها، صاحبان انحصارات، سرمایه دارها و استعمارگران برمی گردد.« خوی تجاوزگری قدرت های بزرگ جهانی ودرراس همه آمریکاعلیه توده های مردم دنیا و جهان اسلام بی پایان است»[2]
2. نظریه توهم توطئه:
در مقابل نظریه قبل هستش، عده ای معتقدند که توهم توطئه و دیدن دست بیگانه، در همه مسائل و جریانات، سبب می شود که ملت دچار بی عملی و انفعال شود و در سرنوشت و بهبود حیات خودش شرکت نکند اینان به عنوان مثال، نظری را که در داخل کشور ما راجع به توطئه های اسرائیل و آمریکا وجود دارد، مطرح می کنند. و معتقدند: توطئه هایی که در این زمینه ادعا می شود صحّت ندارد و کسی که به توهم توطئه مبتلا است، تمام وقایع عمده سیاسی، سیر حوادث و مشی وقایع تاریخی را در دست پنهان و قدرتمند سیاست بازان بیگانه و سازمان های مخوف سیاسی و اقتصادی و مذهبی وابسته به آن ها می پندارد و حتی تمام جنگ ها، شورش ها، عقب ماندگی ها و وابستگی های سیاسی و سقوط ارزش پول و... را محصول دست پنهانِ بیگانه می داند.