#برشی_از_یک_کتاب
♦️بسیاری از حالتهای کودک درون تاکنون شناسایی شدهاند: معمولترینشان کودک طبیعی، کودک شکننده، کودک زخمی، کودک مورد بیاعتنایی/ کودک رهاشده، و کودک خشمگین هستند. همچنین اجزای «بزرگسال» گوناگونی نیز وجود دارند، مثلاً بخشهایی که پرورشدهنده هستند و سایر بخشهایی که منتقد هستند. وقتی از این همه وجوه متفاوت آگاهی پیدا میکنیم، درمییابیم که طبیعی است که از «کار روی اجزای روانی» صحبت کنیم. معمولاً افراد پیش خودشان هم همینطوری فکر میکنند و بسیاری از درمانگران نیز این زبان را انتخاب میکنند.
اغلب برای کاوش این اجزای درونی تنها لازم است به خود اجازه دهیم در این چهارچوب فکر کنیم، تمایل داشته باشیم تردید و ترس را کنار بگذاریم، و بیشتر دقت کنیم. اگر به احساسات، الگوهای رفتاری، تفاسیر درونی و زبان بدنتان توجه کنید رفتهرفته میتوانید در جریان اجزای گوناگون خودتان، که تجربهتان را شکل میدهند، قرار بگیرید. این اجزا نیازها و انگیزهها و باورها و خاطرات و رنگوبوی بخصوص خودشان را دارند.
برخی از مردم از فکر اینکه چنین اجزای متمایز و بهنظر مستقلی، همچون شخصیتهایی جداگانه، درونشان عمل میکند آشفته میشوند. آنها به فکر چیزی میافتند که آن را اختلال چندشخصیتی میخوانیم و از این موضوع وحشت میکنند.
📚 برگرفته از کتاب
مادری که کم داشتم
╔═°•.🍭 .•╗
@kidiyo
╚═ °•.🍭 .•╝