⭕ توضیحات کامل برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان سال ١۴۰۱ در سراسر کشور
🔹 دو سال بهدلیل کرونا از این مراسم جا ماندیم، امسال به جبران آن سالها این مراسم را برای ظهور مولا و سرورمان حضرت صاحبالزمان باشکوهتر برگزار میکنیم و فریاد استغاثه سر میدهیم.
🔅 امام زمان (عجلاللهفرجه) میفرمايند:
براى شتاب در گشايش حقيقى و كامل، بسيار دعا كنيد؛ همانا فرج شما در آن است.
📍 برای برگزاری مراسم احیای شب نیمه شعبان در محل سکونت خود به نکات زیر توجه فرمایید:👇
1️⃣ آیا این مراسم مورد تایید معصومین علیهمالسلام و علمای عظام میباشد؟
🌙 شبزندهداری و احیاداشتن شبهای خاص، در روایات ائمه معصومین همیشه مورد توجه قرار گرفته و در سیره آنها نیز قابل مشاهده است و از جمله آنها احیاداشتن شب نیمه شعبان است.
مسئولین و نمایندگان محافلی که به برگزاری احیا در شب
#نیمه_شعبان میپردازند مطمئنا با تأسی از احادیث و روایات دست به اقدام چنین حرکت زیبایی زدهاند، در یکی از احادیث معروف که مربوط به پیامبر اکرم میباشد، آورده شده است: هرکس شب نیمه شعبان را به شبزندهداری سپری کند، در روزی که دلها مرده است، دل او زنده است (ثواب الاعمال: ص۷۷)!
2️⃣ آیا اجرای "مراسم احیای شب نیمه شعبان " نیاز به هماهنگی یا گرفتن مجوز دارد؟
🕌 با توجه به اینکه مراسمات احیا، مانند احیای شبهای قدر و احیای شب نیمه شعبان در مساجد و حسینیهها برگزار میشود لذا جز هماهنگی با متولیان مساجد و حسینیهها نیاز به هماهنگیهای دیگری ندارد. چنانچه اقدام به برگزاری این مراسم در مکانهای عمومی از جمله میادین، پارکها یا مصلیهای بزرگ شهر نمودید با مراجعه به یکی از ارگانهای سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور مساجد، دفاتر امام جمعه یا شهرداری شهر محل سکونت خود میتوانید مجوز مربوطه را تهیه و مراسم خود را برگزار نمایید.
3️⃣ بازه زمانی برگزاری احیای شب نیمه شعبان در چه ساعتی از شبانهروز است؟
⏰ برنامه احیا برای روز ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ است و شما میتوانید مراسم خود را در ساعاتی از بازه زمانی ۲۳:۳٠ الی سحر برگزار نمایید.
4️⃣ در مراسم احیای شب نیمه شعبان چه اعمالی توصیه شده و سین پیشنهادی چیست؟
🔸 سین پیشنهادی شامل موارد زیر میباشد که منابع سینِ برنامه و ادعیهها از مفاتیحالجنان بوده و کاملا استناد روایی دارد:
① زیارت امام حسین (علیهالسلام) یا زیارت عاشورا اولین برنامه سین مراسم باشد. (جهت آمادهشدن فضای معنوی مراسم)
② با قرائت قرآن توسط قاری (بعد از زیارت عاشورا) عملا برنامه آغاز میشود.
③ سپس سخنرانی خطیب جلسه
④ پس از آن، قرائت فرازهایی از دعای کمیل (پایان بخشِ استغفار).
⑤ پذیرایی (در صورت امکان)
⑥ دعای فرج به علاوه فرازهای (اَینَ ...) دعای ندبه (پایان بخشِ اضطرار)
⑦ دعای (اللهم بحق لیلتنا و مولودها) به علاوه فرازهایی از ندبه که مخاطب خداست (اللهم انت کشاف الکرب و البلوی تا انتهای دعا) در این فرازها فقط از خدا اماممان را میخواهیم...
⑧ و در پایان تکرار همگانی (مثلا صد مرتبه)، همصدا و همدل آیه شریفه اَمَّن یُجیب... [پیشنهاد میشود مداح جلسه توجیه باشد که در پایانِ هر ده بار تکرار، با گریز زدن به اضطرارِ اهل بیت علیهمالسلام و سوگند دادن خداوند به حضرات و ستمهایی که دیدهاند – مانند مضطر شدن حضرت عباس هنگام سوراخ شدن مشک، مضطر شدن امام حسین علیهالسلام هنگام اصابت تیر بر گلوی ۶ماههاش و مضطر شدن امام علی (علیهمالسلام)... و همچنین اشاره به اضطرار شیعیان در سرتاسر جهان اعم از یمن، عراق، سوریه، نیجریه و... فرج امام زمان(عجلاللهفرجه) را برساند].
⭕️ادامه توضیحات در پست بعدی👇