✅ الف لام خمینی
🔹«الف لام خمینی» کتابی است که بیاغراق هر جمله از آن متکی به سندی معتبر است. در این کتاب میتوان سیری در زمانه و زندگی فرزانۀ بیهمتایی کرد که در اوضاع و احوال بسیار سخت سیاسی و اجتماعی، نهال
#انقلاب را کاشت و با درایت و دلسوزانه آن را از گزند طوفانها و حوادث روزگار حفظ کرد، تا امروز تبدیل به درختی تنومند با ریشههایی استوار شود.
🔹کتاب «الف لام خمینی» زندگینامۀ
#امام_روح_الله_موسوی_خمینی، اثر
#هدایت_الله_بهبودی است که از سوی مؤسسۀ مطالعات و پژوهشهای سیاسی منتشر شده است.
🔹«الف لام خمینی» در ۱۸ منزلگاه با عنوانهای «خاندان»، «تولد، کودکی، تحصیلات آغازین»، «دو زایش تاریخی»، «زیر سقف سرکوب»، «بر سقف سرکوب»، «پا در میدان مبارزه»، «میدان خونین مبارزه»، «زندان»، «راه بیبازگشت»، «داد استقلال و ستد»، «تبعید»، «تبعیدگاه دوم»، «دیدهبانی در تبعید»، «به افق امید»، «در کمین زمان»، «آغاز پایان»، «هجرت» و «بازگشت» زندگی و زمانۀ روحالله موسوی خمینی را به گونهای جذاب به تصویر میکشد.
🔹هدایتالله بهبودی در صفحات نخستین کتاب دربارۀ هدف و انگیزۀ خود از تألیف زندگینامۀ
#امام_خمینی(ره)، مینویسد: «در هفده هجده سالگی نام او به گوشم خورد؛ در همان خیزشهای هر از گاه برخی شهرها، که یکی در چهلم کشتههای دیگری، به هواداری برمیخاست و به خون مینشست. در دنیای آزادی بسر میبردیم که برای من و همسانانم ساخته شده بود. چشیدن هر طعمی، لمس هر پدیدهای، دیدن هر شکلی، شنیدن هر صوتی و بوییدن هر رایحهای از بدیهیات بود. این آزادراه به روی همۀ ما باز بود؛ و من در شمار دوندگان، برای پیشی گرفتن از دیگران، گامهای بلندی میزدم. وقتی صدایش را شنیدم، نه از سر کنجکاوی، از طنین صداقت و سرراستی همراهش، ایستادم. بسیاری ایستادند. برگشتیم و گوش سپردیم، صدا، صدای بازگشت بود: برگردید؛ نه به پس، بلکه به پیش خود. میگفت که آبادی و آزادی نزد خودتان است، نه در پایان آن آزادراه بیپایان. من نیز پس از درنگی بازگشتم، اما نه تمامْرخ. پس، اندیشۀ اکنون من پرداختۀ همان بازگشت نیمْرخ دیروز است. پشیمان نیستم و همچنان خویشتن را وامْدار آن صاحب صدا میدانم؛ بیشتر؛ او را قهرمان زندگی خود میدانم.»
—------------—
↙️ به کانال مجمع ناشران انقلاب اسلامی بپیوندید:
▶️
sapp.ir/ManaNashr
▶️
eitaa.com/MajmaNasheran