⚫️🔴
وقوع جمعه سیاه و کشتار بی رحمانه مردم در میدان ژاله(شهدا) در تهران / ۱۷ شهریور ۱۳۵۷
💠 بخش اول 💠
🔹با گسترش دامنه انقلاب و تظاهرات مردمی در سراسر کشور، دولت آموزگار مجبور به استعفا شد و محمدرضا شاه، شریف امامی را که از سران فراماسونری و ۱۵ سال رییس مجلس سنا بود به قصد کنترل اوضاع، مأمور تشکیل کابینه جدید کرد.
🔸رژیم شاه با این تغییر و تحول و اعلام سیاست آشتی ملی و احترام به روحانیت، سعی داشت اوضاع را کنترل کرده و از خشم و نفرت عمومی بکاهد؛ اما هوشیاری حضرت امام خمینی (ره) باعث شد که ایشان طی پیامی خطاب به ملت ایران نقشه رژیم را رسوا و مردم انقلابی را بیش از پیش آگاه نمایند.
🔹به این ترتیب در ۱۳ شهریور ۱۳۵۷ که مصادف با روز عید فطر بود راهپیمایی تاریخی و عظیمی برپا شد. این تظاهرات در روز ۱۶ شهریور ماه بار دیگر تکرار شد و در بین مردم اعلام شد که صبح روز بعد، یعنی ۱۷ شهریور ماه در میدان و خیابان ژاله (شهدای کنونی) تجمع صورت خواهد گرفت.
🏫 مدرسه تمدنی مصاف
☑️
@Masaf_school