⭕️
روایتی از یک حقیقت پنهان / ردّ پای بلاگرها در آسیبهای اخلاقی و رفتاری
🔻سید محمدحسین چاوشیان کارشناس حوزه خانواده:
◻️ امروزه شاهد اتفاقات ناگواری در فضای مجازی بهویژه در پیجهای اینستاگرامی با مقایسه ظاهر زندگی افرادی که ما هیچ شناختی از آنها در زندگی واقعیشان نداریم، هستیم. درعینحال بسیاری از افراد در زندگی فردی و خانوادگی خود مشغول کپیبرداری از این سبک زندگیها هستند که باعث بروز اتفاقهایی در سطح جامعه شده است.
◻️ رویدادهایی که در حال به تصویر کشیدن زندگی لاکچری، شیک و رفاه آنچنانی درعینحال بدون مشکلات زندگی و فقط پرداختن به زیباییهای زندگی که آنهم زیباییهای مجازی است.
◻️یکی از مهمترین اثرات این آسیبها باقیگذاشتن حسرت و در نتیجه ناامیدی به زندگی و ناامیدی به آینده را به همراه دارد.
این آسیبها باعث بروز اختلالات جدی در زندگی روزمره اشخاص و حتی در تحصیل افراد میشود.
◻️ مرور مکرر این صفحات باعث ایجاد اعتیاد به فضای مجازی میشود که این اعتیاد به فضای مجازی باعث میشود که حتی زندگی زناشویی افراد هم با مشکلات جدی نظیر سرد شدن روابط و طلاقهای عاطفی روبرو شود.
◻️ امروز ما با یک پدیدهای به نام
#توهمگرایی روبرو هستیم.
زندگیهای این افراد در ظاهر نشاندهنده رفاه آنچنانی است اما در باطن این افراد در زندگی خودشان دچار مشکل هستند و بهصورت ظاهری برای کسب درآمد و فریبدادن جامعه خودشان را بهگونهای دیگری نشان میدهند.
◻️در برخی زمانها همین بلاگرها با استفاده از مقدسات و ظواهر دینی میخواهند جامعه را فریب داده و وانمود کنند که به مقدسات اعتقاد دارند اما کمتر اعتقادی در عمل وجود دارد.
◻️آن چیزی که در فضای مجازی ما میبینیم یک نوع سرگرمی است، یک نوع بازیکردن شغل، احساسات و عواطف مردم است، اینها اگر بخواهد نهادینه بشود خسارتهای جبرانناپذیری را رقم خواهد زد.
◻️متاسفانه دچار عدم دانش کافی برای فهم واقعیت از توهم هستیم و دلیل این هم در عدم یادگیری
#سوادرسانهای است.