🔻 معافیت فرزندان ایثارگر و نحوه تلفیق
🔹 ۱- به ازای هر ۲۴ ماه اسارت آزادگان و هر ۲۵%جانبازی و هر ۳۰ ماه سابقه حضور درجبهه رزمندگان یکی از فرزندان آنان از خدمت دوره ضرورت معاف است.
🔹 ۲- استفاده فرزند ایثارگراز امتیازات منطقه محدودیت نداشته ومتناسب با امتیازات فرزندان ایثارگران میتوانند از خدمت دوره ضرورت معاف شوند.
▪️ مثال : فرد ایثارگر که دارای ۶۰ ماه حضور در جبهه، مدت ۵۰ ماه سابقه آزادگی و ۶۰% جانبازی درصورت داشتن فرزندان متعدد ۶ فرزند وی بشرح زیر ازخدمت معاف خواهندشد:
🔸 (الف)-تعداد ۲ فرزند به دلیل ۶۰ ماه حضوردرجبهه
🔸 (ب)-تعداد ۲ فرزند بدلیل دارا بودن حداقل ۴۸ ماه آزادگی
🔸 (ج)-تعداد ۲ فرزند به دلیل دارا بودن حداقل ۵۰% جانبازی
🔹 ۳- این معافیت صرفا برای فرزندان ایثارگران در نظر گرفته شده و شامل برادران آنها نمیگردد.
🔹 ۴- ایثارگرانی که فرزند آنان برابر مصوبه مقام معظم فرماندهی کل قوا یا قانون ماده واحده در سال های گذشته وبا مقررات زمان رسیدگی ازمعافیت های مربوط به ایثارگران، جانبازان، آزادگان و رزمندگان استفاده نموده اند در صورت دارا بودن سوابق بیشتر از امتیازات استفاده شده به شرطی که باقیمانده هرکدام از امتیازات به تنهایی به حد نصاب معافبت برسد میتوانند برای فرزند و یا فرزندان دیگر خود تقاضای معافیت کنند.
▪️ مثال : رزمنده ای که دارای ۱۱۵ ماه سابقه حضور در جبهه میباشد بر اساس ضوابط قبلی ۲ فرزندخود را معاف کرده فرزند سوم به لحاظ مازاد سابقه جبهه از ۶۰ تا ۹۰ ماه از خدمت معاف و برای ۲۵ ماه سابقه باقبمانده حضور درجبهه برای فرزند چهارم امتیازی تعلق نمیگیرد.
🔹 ۵- آزادگان وجانبازانی که بر اساس ضوابط ومقررات گذشته به دلیل نداشتن فرزند ذکور و یا صغیر بودن آن، برادران آنان از امتیاز استفاده کرده و از خدمت معاف شده اند در صورتی که مدت اسارت و در صد جانبازی آنان به ترتیب بیش از ۴۸ ماه و ۵۰% باشد حسب مورد یک فرزند یا فرزندان آنان از خدمت دوره ضرورت معاف میگردد.
▪️ مثال: آزادگانی که دارای ۸۰ ماه سابقه اسارت بوده که به دلیل صغیر بودن فرزند، برادرش ازخدمت معاف شده به سبب ۵۶ ماه مازاد سابقه اسارت ۲ فرزند وی نیز میتوانند از خدمت دوره ضرورت معاف شوند.
🔹 ۶- ایثارگرانی که سابقه جبهه آزادگی یا جانبازی آنان به تنهایی منجر به معافیت فرزندانشان نشود در صورتیکه تجمیع اعداد و یا تمامی عوامل مذکور به عدد ۳۰ و بیشتر برسد تنها می توانند یک فرزند خود را از دوره ضرورت معاف نمایند.
🔹 ۷- آن دسته از ایثارگران نیروهای مسلح که در گذشته براساس ضوابط جاری در قالب تلفیق جانبازی و جبهه فرزند یا فرزندان را معاف کرده باشند و سپس درصد جانبازی آنان توسط بنیاد شهید ثبت و تایید شده باشد نمی تواند برای بار دوم و به سبب جانبازی صادره از بنیاد شهید در خواست امتیاز نماید، مگر آن دسته از جانبازانی که درصدجانبازی تائید شده توسط بنیاد شهید بیش از حد نصاب یک فرزند باشد.
▪️ مثال ۱ : رزمنده ای که با ۲۰% جانبازی نیروهای مسلح و ۴۵ ماه سابقه حضور در جبهه بصورت تلفیقی ۲ فرزند خود را معاف کرده به سبب جانبازی صادره ار بنباد شهید نمی توان برای فرزند سوم وی دریافت معافیت کرد، مگر آنکه درصد جانباری وی توسط بنیاد شهید ۵۰% بالاتر تعیین گردد.
▪️ مثال ۲ : رزمنده ای که دارای ۳۰ ماه سابقه حضور درجبهه بوده و درسال گذشته به سبب آنکه حد نصاب معافیت فرزند به سبب حضور درجبهه بیش از ۳۰ ماه بوده، یا سابقه ۲۰% جانبازی صادره از نیروهای مسلح یک فرزند خود را در قالب تلفیق معاف کرده است، چنانچه این رزمنده بعنوان جانبار ۲۵% معرفی گردد هر چند که درگذشته از جانبازی به صورت تلفیقی استفاده کرده چون حد نصاب حضور در جبهه وی به ۳۰ ماه کاهش یافته لذا بهره مندی فرزند دوم از معافیت ۲۵% جانبازی صادره از بنیاد شهید بلامانع خواهدبود.
🔹 ۸- آن دسته از مشمولانی که والدین آنها هر دو ایثارگر هستند در صورتی که امتیاز ایثارگری آنان به تنهایی به حد نصاب معافیت یک فرزند نرسد ازحاصل جمع امتیازات آنان برای معافیت بلامانع خواهد بود.
✅ اخبار حکمت و حقوق مزایا 👇
Eitta:
@khadamat_karkonan
Robika:
https://rubika.ir/hekmattkart
Tell:
https://t.me/hekmattkart